Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Děkujeme všem za nahlášení chyby u srdíček, chyba byla odstraněna.
Hezký den,
Jitka
Mluvíte o této url? https://www.emimino.cz/diskuse/nova/
Desktop nebo mobilka? Android nebo iPhone? Který prohlížeč prosím?
Zkouším si chybu nasimulovat, ale všechny odkazy na diskuze mi v Nových diskuzích fungují. Můžete mi, prosím, poslat printscreen a konrkétní url? Ideálně do soukromé zprávy adminovi.
Moc díky za pomoc,
Jitka
Zkuste zkontrolovat Nastavení uživatele, nastavení Upozornění:
Měla byste mít zaškrtnuté pole Nové srdíčko/ lajk.
Hezký den,
Jitka
@admin píše: VíceČili lze tuto funkci i vypnout? Děkuji za informaci.
@admin píše: Více
Aha, díky, měla jsem to vypnuté. Ale stejně tak mám vypnuté nové soutěže a přitom mi to od vás chodí skoro každý den ![]()
@admin píše: Více
Není vidět konkretní link reklamy, ani reklama. Pokud jsem mimo skrytou reklamní plochu, je vidět normální link - ručka, reklama bílá, v levém rohu dole link.
Když zajedu na ty těsně pod reklamu + 5 řádek, link nefunguje. Ani toho v seznamu, ani té reklamy - šipka (proto nemůžu potvrdit vámi uvedený link). Reklama mezi položkami seznamu šedá.
Na stejných pěti „mrtvých“ odkazech ale funguje javascript k odstranění ze seznamu - ručka, nápověda, dole vlevo upozornění na javascript. Zřejmě bych položku opravdu ze seznamu vyřadil.
Opera One (verze: 114.0.5282.185)
Systém:Windows 10 64-bit
Chromium verze:128.0.6613.186
![]()
Mám tu srdíčkovou smšť. Nevím, jestli jsem se najednou tak zalíbil, nebo je to opravou.
Ale fajn! ![]()
![]()
Zase zlobí v galerii posunování obrázků. Když načtu jeden obrázek a chci kouknout šipkou na následující, tak mi to skočí na úplně jiný obrázek v diskuzi,
A mně nechodí na mail upozornění na nové příspěvky (přes zvonek tam vůbec nechodím, to jsem teď zas zkusila a objevila se mi tam stránka z října, i když nové příspěvky byly napsány dnes), děje se něco? nebo jsem to jen já? Díky.