Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
889
24.12.24 13:10

Nahlasovat nic nechci, ale chci popřát Všem adminum Krásné Vánoce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20830
24.12.24 20:36
@maminecka6 píše: Více

Děkujeme! :srdce: Také přejeme krásné Vánoce a hlavně klid a pohodu přes svátky :)

Mějte se hezky
Viktorie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65130
1.1.25 16:28

Dobry den, proc je smazana diskuse Křičela jsem na cizí dítě kdyz je v novych pravidlech, ze diskuse se zavírají, ale nemazou. (kromě reklam a spamů).
Edit koukam, ze je jich smazanych vic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20830
2.1.25 07:34
@Janli píše: Více

Hezký nový rok přeji.

U nově zakládaných registrací je kontrola na vulgarismy zavedená. V tomto konkrétním případě se jedná o účet založený před tímto obdobím. Řešením je změna nicku, o kterou musí požádat uživatel admina. Uživateli dám vědět v soukromé zprávě.

Hezký den,
Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39617
3.1.25 12:27

Nechodí mi výpisy na mail. Mám to jen já?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39617
3.1.25 15:55

P. S. Tak byly v hromadných mailech. A některé tedy tam i tam…zajímavé, ale snad už ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
889
6.1.25 10:45

@admin Dobry den. Nevim, čím sem si to zasloužila, ale právě mi přišel od vás balíček. Děkuji moc, to je nádhera :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36879
6.1.25 15:06

Takový okamžitý nápad: V odpovědích je teď jen ukázka, na co se odpovídá…čili nějaký. programový zákld na následující by možná byl:
Napadlo mě, jestli by nešla udělat „poloignorace“ příspěvků nějakého uživatele, taková „černá díra“ on-off, pokud zapnu/vypnu. Pokud by člověk chtěl, tak by prostě nastavil „černou díru“ na někoho, kdo ho štve a zbyla by mu tam od toho dotyčného jenom podobná zkratka, možná by stačilo kdo a jeden řádek. :think:
Jsou totiž tací, co vypisují divoké litanie mimo těma vláken… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20830
6.1.25 16:30
@M_Vladim píše: Více

Dobré odpoledne, ono to není úplně téma do Matrixu, kde sbíráme chyby.

Doporučuji založit nové vlákno, nasbírat dostatek podpory a pak oslovit adminky, ideálně Dianu. Nicméně za nás předem dodávám, že jakákoliv podobná kontrola vlákna (kontrola, které nicky má dotyčný uživatel na „black listu“ ) dál zpomalí diskuze a jejich načítání. Bohužel všech diskuzí, protože black list se bude muset kontrolovat všude. Nejen v konkrétní diskuzi, kde k problému dochází.

Ale chápu jako alternativu řešení „ignore listu“, která nenaruší kontinuitu diskuze, hezký nápad.

Díky za podnět :srdce:,
Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21359
21.1.25 10:15

Chtěla bych nahlásit dvě dlouhodobě chyby.
1. Fotogalerie. Když je u příspěvku více obrázků, kliknu na 1. a dám šipku doprava, dostanu se většinou na úplně první obrázek v celé diskuzi.
2. Vyhledávání diskuzí. Vím, že tahle diskuze má v názvu „matrixu“. Dám do vyhledávání a diskuzi nemůžu najít, i když ji mám uloženou v oblíbených.
Mám mobilní verzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4215
21.1.25 10:22

Ta fotogalerie blbne už dlouho. Taky jsem to tu nahlašovala, pak mi 2× obrázky překliknout šly, a pak x krát nešly. Děje se to i v počítačové verzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20830
21.1.25 11:06

@malákráličice @PapeJ

Děkujeme za nahlášení :palec: podíváme se na to.
Hezký den,
 Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36879
21.1.25 12:17

Ono to funguje tak, že po posledním skočí na první.
Spíš než chyba bych to nazval vlastnost.
Jedině dát za poslední script s nějakým upozorněním a výběrem, kam dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61088
21.1.25 12:43
@M_Vladim píše: Více

Koukala jsem na příspěvek, kde byly asi 4 fotky, klikla jsem na tu první a ty další se mi neukazaly at jsem jela dopředu, nebo dozadu. Pokaždy první fotka v fotogalerii.
Takže jsem se vždycky musela vrátil zpetna příspěvek a v nem rozkliknout tu další fotku, listovat tim nešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36879
21.1.25 13:41
@Romana89410 píše: Více

Chápete to? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...