Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@admin takže už je povoleno psát anonymně naprosto bezdůvodně?
Dotaz: Kde najdu v mobilní verzi nově založené a právě aktivní diskuze?
Děkuji.
@M_Vladim píše: Více
Vlevo nahoře rozkliknes ty tři čárky a v menu dáš diskuze.
@malákráličice píše: Více
To jsem sice udělal, ale jsou tam hlavičky témat, ne to, kde se právě diskutuje, jak je to vpravo, když je člověk v diskuzi. Ale teď jsem na PC, kouknu ještě jednou.
@M_Vladim mas tam to same. Nove diskuze. Nove prispevky. Nebo na hlavní stránce, když sjedes níže.
@ka2ka píše: Více
nejsem admin, ale už delší dobu to vypadá, že ano,
můžeš pod anonymem vše kromě nadávek a rasismu
@malákráličice píše: Více
Jo mám - jiná karta, je potřeba přepnout. ![]()
@ka2ka píše: Více
Dobrý den,
velmi se omlouváme za takovou prodlevu, admin ve službě asi zapomněl odpovědět.
Je to jak píše @stinga - můžete využívat anonym dle vlastního uvážení. Není však povolené napadat ostatní uživatele a skrývat se za anonym… Ještě bych chtěla upozornit, že máme pro anonym přísnější hodnocení. Pokud bude anonym napadat, urážet či diskuzi zbytečně rozvracet.. může mu být udělen okamžitý ban bez varování.
Mějte se hezky a ještě jednou se omlouvám
Jana ![]()
@admin píše: Více
Nechci být útočná, ale spíš mi přijde že víc trestáte ty. co hlásí urážky nebo explicitní fotografie přirození, než zbytečné anonymy, co se tu rozlézají jako mor. Po dlouhé době jsem chtěla hlásit fotku penisu a bylo mi naznačeno, že hlásit nemůžu, že mám zákaz za zbytečné nahlašování. To samé urážení uživatelek i vulgárně pod rouškou anonymity, mám smůlu. Takže mám pocit že tu má pré spíš to, co by se mělo potírat.
Ano, anonymy se tu využívají na naprosté kraviny typu co budete dneska vařit a hlavně na napadání uživatelů. Je to výsměch.
Je to celkem smutný, abonym se tu vázně využivá na kraviny a utočné přispěvky třeba tady https://www.emimino.cz/…ankovani/45/ Pak se ještě dozvím, že nahlašuji špatně
.
@Pidulka1991 píše: Více-
Dobrý den @ka2ka,
na zmíněné hlášení jsem reagoval a uživatelka byla smazána, jedná se však o dosti subjektivní názor a uživatelka opravdu může jen požadovat radu či se vymluvit, proto to někdy trvá déle kvůli nejistotě.
Opravdu to není tak, že by anonym mohl porušovat pravidla, na to jsme doufám, jak jste si mohla všimnout, dost striktní.
Díky za pochopení,
Matěj
A když vím, kdo je anonym můžu ho odkrýt nebo je za to taky ban? ![]()
Dobrý večer @Pidulka1991,
je lepší to nedělat, proti pravidlům to vyloženě není, ale často se uživatelé pletou a označují nám i třeba několikrát za den příspěvky od dvou jiných lidí jako reinkarnace nebo troll.
Matěj
Co už vyměnit tvůrce těch reklam?
Ten, co dělá ty pohyblivé nesmysly, inzerentům fakt jen škodí. Teď mám podvědomě spojeno Senesi s problémy a tím spíš u nich neutratím ani korunu.