Testy DNA - potvrzení otcovství, manžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2084
4.3.25 20:58
@jege píše: Více

A bez odstavců, ať je ten dlouhý text co nejvíc nepřehledný, že? ;) Takhle to upravit, no děsný, co si o sobě myslí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148563
4.3.25 20:58
@Pučálkovic.Amina píše: Více

Harmonicky vztah to být mohl. Kolikrát lidi až při rozchodu poznají co je ex zač a říkají si jak se mohl tak změnit, co se to s ním stalo. S kým jsem to žila/ žil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148563
4.3.25 21:03
@Prelesta píše: Více

My píšeme tiskacím? To je ale blamáž :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2066
4.3.25 21:05
@jege píše: Více

Víš kolik času jsem strávila pátráním po tom, jak se zde na eMiminu píše psacím a pořád nic! Tak na mě, prosím, nebuď zlej. Já za to opravdu nemůžu. :,( :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1781
4.3.25 23:36
@Anonymní píše: Více

Ja si budu kritizovat anonymy kde budu chtít a kdy budu chtít, ty nejsi admin abys určovala, kdo kdy může koho kritizovat.
Kdybys svůj anonymní příspěvek napsala normálně, tak nenapíšu ani popel, ale ten tvůj příspěvek, jak se s manželem pobavíte nad testy dítěte z darovaného materiálu byl v kontextu se zakladatelkou ubohý a pak ty tvoje narážky na místní kolorit od těch, co s tebou nesouzní, trapný. Jako bys ty nebyla anonymní součástí toho koloritu tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5952
5.3.25 00:14

Mě by to tedy pěkně naštvalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
5.3.25 07:15
@jita555 píše: Více

Anonymizace ti v tomto nepomůže. Dotazníky budou vždy neobjektivní a nikdo ti nepůjde na lékařské vyšetření, aniž by znal výsledek.
Jo, kdyby se dala „těžit“ zdravotní data bez omezení, což je naštěstí nelegální.
V podstatě ti stačí příbuzenské vztahy a krevní skupiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.25 10:28
@Prelesta píše: Více
:lol: No a co je ti vůbec do toho, co já tady píšu a jak? Tak když se ti to nelíbi, tak si toho nevšímej. Nikdo te nenutí, abys odpovídala na příspěvky, ktere nechápeš. Moje prispevky ani nebyly pro tebe, ani pro nikoho jineho. Znovu a jasne, psala jsem zakládající anonymce. No a pokud ona k tomu neco ma, tak je schopna mi to napsat sama a ty se o to nemusis vubec starat. Nemusis se vubec plest do naseho povidani. Muzes si psat a tokat s ostatními, jejichž jednoduché prispevky zvladas pochopit. Moje uvahy a prispevky jsou urcite takovým lidem, kteri maji kapacitu na to je pochopit. A s tématem souviseji, ale jako opet, kdyz tys to nepochopila, tak se do toho nemotej, nemohu ti zacit znovu polopaticky vysvětlovat, jak to souvisí, to bych zde psala románové bestsellery :mrgreen: takze se mej pekne čus :mavam:
  • Citovat
  • Upravit
41140
5.3.25 10:32

ale o tom, že je to tady veřejná diskuze, víš, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6345
5.3.25 10:33

To si troufsm tvrdit, ze je nesmysl..mli kdyz milujes porad pochybujes… Nejhorsi je upadnout do jistoty a stereotypu, to mi ver. To si pak prestanes vsimat veci kolem sebe a ceka Te hodne nepekne prekvapeni. Zkusenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4070
5.3.25 10:33

Z toho si nic nedelej, hodne geniu bylo pochopeno az po smrti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21297
5.3.25 10:46
@Hibou píše: Více
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148563
5.3.25 12:44
@Hibou píše: Více

Někteří vůbec nikdy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
5.3.25 15:03
@Josef_t píše: Více

A jak by si z těch dat, i kdyby byli povinné testy dna, poznal, kde se o tom, že dítě není manžela ví.
Však je i spousta osvojených dětí, taky kde jde chlap do vztahu s těhotnou, nebo ví, že otěhotněla s jiným a je mu to fuk. Nebo dokonce schválně někoho využili na početí, protože on mít děti nemůže. Nebo jsou oba promiskuitní a chrápou na jedný hromadě s dalšíma lidma a je jim fuk jestli je dítě biologicky manžela.
To bez dotazníku nedáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
5.3.25 16:52
@Ruxas píše: Více

Správná poznámka. Hraniční případy.
Takže ještě musíme provést plošné šetření, cca 90-99% dotazníků zahodit.
A ze zbytku určit hraniční případy, kdy by jich teoreticky mělo být do 20%.

Víš, co je na tomto nejhorší, že je v to podstatě jedno. Že ten co na to nejvíc doplatí, je vždycky to dítě.
Pak je totiž úplně jedno jestli je to hraniční případ nebo typický.
Z tohoto pohledu budou důležité jiné věci, dispozice k dědičným chorobám a podobné věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí