Testy DNA - potvrzení otcovství, manžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33566
22.3.25 10:33
@Anonymní píše: Více

A proč anonym? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13968
22.3.25 10:34
@arinecka píše: Více

Taky nechápu, u ní je zrovna anonym naprosto zbytečný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148578
22.3.25 10:34

Opět útok anonymně. Udělala jsi si dobře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33566
22.3.25 10:44
@Pidulka1991 píše: Více

Právě. Udělá ze zakladatelky bůůů a nechce aby věděla kdo je :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.25 11:35
@jita22 píše: Více

V takovém případě pokud toto píšeš, tak musíš mít i názor, že kdyby ho podvedu - dítě by nebylo jeho, tak by mi to také měl odpustit, protože vždyť je třeba odpouštět.

Ale je mi jasné, že bys měla dvojí metr.

• Citovat
  • Upravit
21297
22.3.25 11:36

Tebe se to nejak dotklo.
Chlap se k tobe chova jak k hadre a ty nemas koule odejit, vid. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.25 11:42

Nemůžu být s někým kdo mi nevěří a považuje mě za dvku, dlouhodobě mě depta, nemá žádný důvod mě podezírat z nevěry. Důvěra je základ, já jsem ještě mladý člověk, chci být s někým kdo mi věří, kdo si mě váží. Ono dcera se samozřejmě jednou dozví, že proč došlo k rozvodu, to jak s tím, ale naloží tak to už bude její věc.

• Citovat
  • Upravit
76577
22.3.25 11:53

je hrozně ubohé peskovat někoho anonymně,
když nemáš koule na to, se pod svůj názor podepsat, tak si ho nechej pro sebe :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76577
22.3.25 11:54

jaký funkční vztah? zakladatelka ví, že jí ten chlap nevěří, s tím není možné dál žít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33566
22.3.25 12:01

Jenže tohle nebyl už nějaký čas funkční vztah. Ten chlap si za tomůže sám. Když měl teda z nějakého důvodu pocit že dítě není jeho, tak mohl nechat udělat testy. Zjistil by že plašil úplně zbytečně, měl jistotu a byl by klid. Jenže on si vybral ten nejblbější způsob a proto to dopadlo jak to dopadlo. Něco odpustit prostě nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148578
22.3.25 12:09

Někdo by prominul, někdo ne. Pro někoho je funkční vztah když se doma nemlátí, nechlastá, pro někoho v situaci kdy partner nevěří a předhazuje partnerce jak potřebuje tu jistotu a hučí několik týdnů, měsíců, až vztah rezjebe kdy není cesty zpět.
To holt má každý jinak.
Jo, ženský i chlapi promíjejí jiné věci, to jsou tu pak diskuze o tom jak nevěra byla třikrát, mám ještě dát šanci… někdo po první nevěře už nevěří, a dá se to pochopit. Možná i více než stálé čekání na zázrak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.25 12:51

Tohle je snad ještě úsměvnější :P A to jsi ty mladý člověče nevěděla před svatbou?
Vis, že lidi spolu maji nejdříve chodit, poznat se a pak az se brat? Nejdříve si vybuduju vztah, důvěru, uctu a respekt, až potom se rozhodnu, ze si toho člověka vezmu. To jste očividně bohužel ve vašem vztahu ani v manželství nedokázali, takže bude lepší a rozumnější se rozvést.
Myslím si, ze i tomu chlapovi bez tebe bude lepe, až to časem pochopí a přestane se snažit, najde si pro sebe lepší a vhodnější partnerku, možná se už poučený hned nepožene do svatby ;) Je dobře, ze vám oběma das šanci na lepší život s lepším protějškem :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.3.25 12:54

Chodili jsme spolu 6 let a pak jsme se vzali, takže věděli jsme do čeho jdeme. Takže nepiš tady věci o kterých nic nevíš. Problém nastal u něj, sice stále nevím co to sputilo, ale do té doby jsme byli v pohodě, byl to pěkný vztah

• Citovat
  • Upravit
21297
22.3.25 12:57

To bude pro zakladatelku strasny trest, ze se byvaly nepozene do dalsi svatby. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.25 12:59
@stinga píše: Více

ty tady mas největší koule, to je pravda no, na tebe nikdo nemá, jsi jako chlap, jako generál :P ale jako peskování jsi to pochopila ty, ja jsem napsala nazor, protože zde se vyjadřujou názory 8)
a anonymní režim tu používá kde kdo simtě, v této diskuzi nejsem jediný anonymní člověk a zakladatelka je taky anonymní, takže o co GO? :) když tobě a jiným vadí anonymní kvítka, tak si nás nemusíte číst a můžete nás přeskakovat, ja si zrovna tebe nečtu vubec a ti ostatní me taky nezajímají, nebudu odpovídat každému zvlášt, timto jim mávám :mrgreen: :P :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky