Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@arinecka píše: Více
Taky nechápu, u ní je zrovna anonym naprosto zbytečný.
@Anonymní píše: Více
Opět útok anonymně. Udělala jsi si dobře?
@Pidulka1991 píše: Více
Právě. Udělá ze zakladatelky bůůů a nechce aby věděla kdo je ![]()
@jita22 píše: Více
V takovém případě pokud toto píšeš, tak musíš mít i názor, že kdyby ho podvedu - dítě by nebylo jeho, tak by mi to také měl odpustit, protože vždyť je třeba odpouštět.
Ale je mi jasné, že bys měla dvojí metr.
Tebe se to nejak dotklo.
Chlap se k tobe chova jak k hadre a ty nemas koule odejit, vid. ![]()
Nemůžu být s někým kdo mi nevěří a považuje mě za dvku, dlouhodobě mě depta, nemá žádný důvod mě podezírat z nevěry. Důvěra je základ, já jsem ještě mladý člověk, chci být s někým kdo mi věří, kdo si mě váží. Ono dcera se samozřejmě jednou dozví, že proč došlo k rozvodu, to jak s tím, ale naloží tak to už bude její věc.
je hrozně ubohé peskovat někoho anonymně,
když nemáš koule na to, se pod svůj názor podepsat, tak si ho nechej pro sebe ![]()
jaký funkční vztah? zakladatelka ví, že jí ten chlap nevěří, s tím není možné dál žít
Jenže tohle nebyl už nějaký čas funkční vztah. Ten chlap si za tomůže sám. Když měl teda z nějakého důvodu pocit že dítě není jeho, tak mohl nechat udělat testy. Zjistil by že plašil úplně zbytečně, měl jistotu a byl by klid. Jenže on si vybral ten nejblbější způsob a proto to dopadlo jak to dopadlo. Něco odpustit prostě nejde.
Někdo by prominul, někdo ne. Pro někoho je funkční vztah když se doma nemlátí, nechlastá, pro někoho v situaci kdy partner nevěří a předhazuje partnerce jak potřebuje tu jistotu a hučí několik týdnů, měsíců, až vztah rezjebe kdy není cesty zpět.
To holt má každý jinak.
Jo, ženský i chlapi promíjejí jiné věci, to jsou tu pak diskuze o tom jak nevěra byla třikrát, mám ještě dát šanci… někdo po první nevěře už nevěří, a dá se to pochopit. Možná i více než stálé čekání na zázrak.
Tohle je snad ještě úsměvnější
A to jsi ty mladý člověče nevěděla před svatbou?
Vis, že lidi spolu maji nejdříve chodit, poznat se a pak az se brat? Nejdříve si vybuduju vztah, důvěru, uctu a respekt, až potom se rozhodnu, ze si toho člověka vezmu. To jste očividně bohužel ve vašem vztahu ani v manželství nedokázali, takže bude lepší a rozumnější se rozvést.
Myslím si, ze i tomu chlapovi bez tebe bude lepe, až to časem pochopí a přestane se snažit, najde si pro sebe lepší a vhodnější partnerku, možná se už poučený hned nepožene do svatby
Je dobře, ze vám oběma das šanci na lepší život s lepším protějškem ![]()
Chodili jsme spolu 6 let a pak jsme se vzali, takže věděli jsme do čeho jdeme. Takže nepiš tady věci o kterých nic nevíš. Problém nastal u něj, sice stále nevím co to sputilo, ale do té doby jsme byli v pohodě, byl to pěkný vztah
To bude pro zakladatelku strasny trest, ze se byvaly nepozene do dalsi svatby. ![]()
@stinga píše: Více
ty tady mas největší koule, to je pravda no, na tebe nikdo nemá, jsi jako chlap, jako generál
ale jako peskování jsi to pochopila ty, ja jsem napsala nazor, protože zde se vyjadřujou názory ![]()
a anonymní režim tu používá kde kdo simtě, v této diskuzi nejsem jediný anonymní člověk a zakladatelka je taky anonymní, takže o co GO?
když tobě a jiným vadí anonymní kvítka, tak si nás nemusíte číst a můžete nás přeskakovat, ja si zrovna tebe nečtu vubec a ti ostatní me taky nezajímají, nebudu odpovídat každému zvlášt, timto jim mávám
![]()