Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Tak kdyby dítě nebylo jeho a on to zjistil, tak neboris kompletní rodinu. Ale to je jedno.
jasně queen, já nic nevím, nikdo z nas tady nic nevi a přesto tuto diskusi neustále „aktualizuješ“, abychom ti zde zase začali psát 🙈 asi se ti víc libí názory, které s tebou souhlasí a které ti pochlebují, chceš se jen utvrdit v tom, ze on je ten zlý, špatný a udělal chybu, ty nic, ty muzikant, ty jsi obětní beranek… a vis co, ja jsem na straně toho chlapa, nic špatného ti neudělal a tečka, nechat si udělat testy DNA není žádná katastrofa ani konec světa
a možná až tvoje dítě vyroste, bude na to mit podobný názor, že o nic nešlo, pokud ho nebudeš celý život „očkovat“, ze je to naopak hrozné a tatínek je ten zlý padouch ![]()
@Pidulka1991 píše: Více
jó, to je zase naše přechytralá Mandarína ![]()
@PaníBovaryová píše: Více
tak tohle mě pobavilo
jak jsi na to prosim tebe vůbec přišla?
vzdyť to je naprostý nesmysl, nic se mě nedotklo, diskutuji a pisu svuj nazor (jako ostatní), ale holt mame každý jiný pohled na věc; co kdybych ti na základe tvých hloupých komentářů napsala třeba to samé? s tebou tvuj chlap zachází špatně jo? to je blbý no, nicméně zde jsi nepochopila sděleny text, vždyť já píšu hlavně o tom, že ten chlap jí nic neudělal, ten chlap s ní vůbec nezacházel jako s hadrem a byli spokojení.
ale ona ted rozbíjí nejen vztah dvou lidi nebo manželství, ale celou rodinu a to je dost nezodpovědné k tomu dítěti bohužel ![]()
Mandarinko, už můžeš klidně psát pod nickem ![]()
Holky neurazejte se tady.
Manželství se stejně nezachrání zakladatelky.
Její muž má 100% jistotu, že je to jeho bio dítě a to je něco. Co vy ženy nikdy nepochopite, ta jistota je něco jiného, než důvěra o kterou se tady všechny opirate.
A at se děje cokoliv on ví, že investuje čas a energii do svého vlastního dítě.
@Steve718 píše: Více
Jenže tu jistotu mohl milt i bez toho, aby zničil vztah ![]()
@Pidulka1991 píše: VíceŽe měl jinak komunikovat, o tom t žádná. Ale vážně si myslíte, že kdyby testy udělal tajně, že by se to zakladatelka nikdy nedozvěděla? Ono se může snadno nějak proreknout a pak by to bylo jaké? Ještě horší, protože jí nevěřil a ještě to tajil a dělal za jejími zády.
@Pidulka1991 píše: Více
Samozřejmě, měl to udělat jinak. 100%souhlas.
@jita22 píše: Více
Jaki ty bys byla v klidu kdyby do tebe manžel tydny, měsice hustil, že si mu urcite zahla a dute neni jeho. Takze chce mit jistotu, ze si se nekde neku. rvila a uděla si test.
Kdyby si udělal test, zjistil vysledek a pak to smazal, spálil. Tak je vyřešeno. On by byl v klidu a ona to nemusela vědět.
Nejlepší vůbec. Kdyby nebyl d3bil tak to nedělá. Ale je to věc při které se ženy a muži nepochopí. Protože jsou dva tábory – obhajují chlapa, ale nevidí, že to může té ženě velmi ublížit, pro ženu je to velka podpásovka.
@jita22 píše: Více
To asi ano.
Měl to vykomunikovat jinak. Říci co ho trápí a s manželkou to řešit společně.
A taky se mohlo vyjasnit spoustu věcí jiných.
Jinak nechápu že se ženy těm testu tak brání a nemyslím jen tady
Viděl jsem taky reel, kde se ptali žen, co by na to říkali. Všechny do jedné nesouhlasili a říkali musí věřit a hotovo, jinak ztráta důvěry a rozchod/rozvod.
Proběhlo to v jiné zemi.