Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Velryba černá píše: Více
Ano o to jde, včetně citu.
A ty by si vychovávala levobočka, kdyby ho manžel upekl s nějakou 18letou holkou a přivedl do rodiny?
@Steve718 píše: Více
Ano, vychovávala, snažila bych se ze všech sil, aby pocítilo co nejmenší újmu ze situace, která by pro něj byla bezpochyby nesmírně náročná. Děti za blbost dospělých nemohou.
@Pidulka1991 píše: Více
Tak hele pokud manžel zakladatelky ji trápil obviňováním aniž by měl důvod či podezření o nevěře, tak je za ně vůl.
A nemluvil s ní o tom.
Tak se zakladatelka zachovala dle očekávání. A plně ji rozumím.
Tím nechci říci že si neměl udělat testy, ale v maximálním utajení. A těm kecum a ponižování manželky vyhnout.
@Velryba černá píše: Více
Tak to jsi super. Četl jsem totiž diskuzi tady, kdy pisatelky radili, ať si je s dítětem mimo rodinu, že to není její věc.
Jinak spolu už měli dvě děti. Jak to dopadlo nevím neboť diskuze se mi ztratila.
@Velryba černá
Podle toho jak píšeš, tipl bych, že ti kolem 40let.
30leta by to viděla jinak.
Ale to jen můj pohled.
@Steve718 reagovala bych stejně i v pětadvaceti, možná je to dáno tím, jaké dětství jsem měla já sama. Děti nemají být hromosvodem dospělých, pokud se ocitnou v těžké situaci, nevidím jinou cestu, než tu pro ně být.
@Steve718 píše: Více,,Jinak nechápou že se ženy těm testu tak brání" a vy chlapi jste proč takoví tupci, že nevěříte své ženě? Neumíte si představit jaká to je podpásovka a hnus.
@Anonymní píše: Více
A co tobě je do toho? Nějak moc tě to bere. Zakladatelka má naštěstí právo se rozhodnout sama, a nepotřebuje tvoje svolení. Úplně mě fascinuje, kolik žen by si nechalo od chlapa natento na hlavu, a ještě ho omlouvaly. Evidentně to tak doma máš, a jsi z toho tak zblblá že nevidíš realitu.
Jistota je něco jiného než důvěra? Hm, tak má jistotu a pak nic no. Tak může investovat do potomka o 106. jen holt už sám. Tak snad bude jako táta fungovat na 100% když jako manžel selhal.
Dobrý večer,
pojďme tuto diskusi zklidnit - jinak ji budu muset uzavřít a možná i rozdat nějaké další bany. Jedna anonymní květinka ho už dostala ![]()
Děkuji.
Klári ![]()
Pokud své manželce nevěří, ať s ní není. Ale to je podružné, on nechtěl test otcovství. Začuchal, že má po porodu dítěte nad zakladatelkou navrch a dělal důležitého. Že zakladatelka je v šestinedělí a sžívá se s prvním dítětem, mu bylo jedno.
@Anonymní píše: Více
Jako sorry, rozbit rodinu kvuli tomuto? Jo zachoval se jako blbec, ponizil te, ale jinak je v poho, stara se o rodinu o tebe?