Testy DNA - potvrzení otcovství, manžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
23.3.25 14:15

Velmi mě zklamal, doufala jsem, že bychom byli spolu i celý život, nebo tedy bylo by to hezké, kdyby tomu tak je, ale stalo se to co se stalo a je po všem. Jednou věcí rozbil a všechno hezké, překryl těm špatným.

• Citovat
  • Upravit
13968
23.3.25 14:16
@Andelskej_Satan píše: Více

K čemu je dobrý otec, když jako partner stojí za houno? Proč si furt myslíš, že musi ženská ustoupit v zájmu dětí a nechat si od partnera líbit všechno.
Pochop, že někdo má svou hrdost a nechce nechat se sebou orat a radši vztah ukončí a bude spokojený/á než být s někým, kdo se k nemu choval ošklivě.
Zameť si sám před vlastním prahem napříc diskuzemi se opíráš do ženskych které odejdou od partnera, ale absolutně ti chybí sebereflexe. Tak co je tedy za koncem tvého vztahu? Žádnou sebereflexi jsem od tebe nečetla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6361
23.3.25 14:17
@Anonymní píše: Více

Vsa v poradku, je dulezite abys byla stastna s ditetem. Hodne stesti, uprimne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11193
23.3.25 14:19

Provokuješ, viď? Rajda, co ho podvádí se vším co se hýbe je extrémně přehnané obvinění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6361
23.3.25 14:19
@Pidulka1991 píše: Více

A to jako nemuze byt dobry otec i kdyz jsko partner udelal chybu a dle vetsiny zen i zakladatelky by za to zaslouzil minimalne ukrizovat? To je jako co za dedukci zas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.3.25 14:22
@jita22 píše: Více

Přímo mi to sice neřekl, ale tím, že mě obviňuje z nevěry, že dítě není jeho, mi to vlastně nepřímo řekl.

• Citovat
  • Upravit
6361
23.3.25 14:22
@Pidulka1991 píše: Více

Tahle diskuze myslim neni o mne…to za prve. Za druhe, ja sve chyby znam a pracuju na nich, umim odpustit, ne do nekonecna ale. Pokud si chyby musi uvedomit jen jeden z partneru, a ten druhy si mysli, ze je bez chyb, pak nema smysl zachranovat vubec nic. To je vse co k tomu muzu rict. Pekny den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.3.25 14:25

Mám prostě svou hrdost, je třeba ji mít. I mé štěstí je důležité. Nemyslím si, že je třeba vždy zůstat s chlapem, který si mě neváží, protože dítě. Toto je podle mě chyba, co mnoho žen dělá - přizpůsobují se chlapovi, neboť rodina, nebo tohle a toto… Aaach ženy kde máte hrdost?!

• Citovat
  • Upravit
6361
23.3.25 14:27

Tohle ctu az ted, tak vidis, rozhodla ses asi spravne. Mas na lepsiho. Mne v tom proste lidsky mrzi to dite, nic vic nic min.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.3.25 14:28

Obecně určitě nemohu říci, že bych já neudělala chyby v manželství – v každém se občas lidé pohádají, i mi jsme občas řešili problémy. V této věci si ale stojím za tím, že jsem nepochybila.

• Citovat
  • Upravit
11193
23.3.25 14:30

Někdy může být přehnaná hrdost na škodu a neškodí trochu pokory. Už kvůli tomu dítěti. Rozvést se můžeš vždycky, ale řešit to v nějaké společné terapii a pokusit se dítěti zachránit rodinu by bylo podle mě na místě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6361
23.3.25 14:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6361
23.3.25 14:34

Presne tak…asi jsem spatne cetl, ale terapie tu myslim od zakladatelky nezaznela…nebo?
Ja v tom proste od nic citim to:ublizil mi, tak mu taky ublizim a hotovo! To je podle me ve vztahu taky spatne, ale zakladatelka se s tim musi srovnat sama.

Příspěvek upraven 23.03.25 v 14:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.3.25 14:35

Já mám zásadu - ,,nikdy si nenechat, aby se mnou chlap zametal"

A jinak nevím, co je silné na vyjádření, že,, Rajda, co ho podvádí se vším co se hýbe je extrémně přehnané obvinění.“ Nemyslím ve špatném, ale nechápu, co je na tom extrém.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.3.25 14:36

Vzpomínala jsem to jen tak, že on chtel něco takového zkusit. takže máš pravdu…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky