Testy DNA - potvrzení otcovství, manžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21297
29.3.25 18:02
@Prelesta píše: Více

Tak ve chvili, kdy by doslo na soud, oficialni rodina by tahala za kratsi konec. Manzelske deti by se pravděpodobně nepocitaly, zato k prijmu manzelky by se prihledlo urcite.
Co je ale dulezitejsi, je cas a energie otce, ktery by travil mimo rodinu a sve manzelske deti. K milence by si je asi nebral, aby pecoval o ne i mimino zaroven. A milenka ho prece, chudina, ted potrebuje!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2085
29.3.25 18:48
@Anonymní píše: Více

Ale o kamarádkách to vím, protože některé otěhotněly neplánovaně, některé hned po svatbě, nebo když se rozhodly mít dítě. I kamarádka, které to trvalo déle, má dítě přirozeně. Ale my jsme měly první dítě nejčastěji od 22 do 25 let, výjimečně kamarádka ve 28. Bavily jsme se o tom, jak se zadařilo a opravdu jsme nikdo žádné umělé oplodnění neřešil. Stejně tak v rodině. Měla jsem jednu známou a ti měli problém s druhým. Dali si čas do určitého věku, ale na umělé jít nechtěli, tak mají jen jedno dítě. Je možné, že z širšího okolí někdo takový být může, ale jak to vidím kolem, že mají dítě hned, jak chtějí, nebo někdy i neplánují, tak to tak časté nebude, jak to na EM vypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5893
29.3.25 20:02

@Prelesta jistěže vyloženě ivf není až tak časté, ale nemůžeš vědět, koho se týká. Tohle dost lidí tutlá, podle mě i některé kamarádky to můžou tutlat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2085
29.3.25 20:21
@Sandra277 píše: Více

Ne, ty kamarádky, které mám na mysli to určitě netutlají. A ani rodina, co mám na mysli. Prostě je ještě dost lidí, co mají děti přirozeně a je to tak dobře. Tak to má být. Jejich osobní příběhy tu rozebírat nebudu. A tímto s tématem umělého oplodnění končím. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5893
29.3.25 20:27
@Prelesta píše: Více

Nemyslím tvoje kamarádky. Nevím věk, v dnešní době jsou problémy s plodnosti častější. Už vidím děti, že se tím chtějí chlubit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
31.3.25 11:20
@Anna766 píše: Více

Zkusím příklad. :think:

Ťuknout auto může každý, chvíle nepozornosti a je to.

Způsobit nehodu, utéct od ní a ještě se to snažit „hodit“ na někoho jiného.
To není žádná nepozornost, ale sled promyšlených špatných rozhodnutí.
Rozbité světlo v tom řetězci podrazů je taky, ale v dané situaci to není vůbec důležité.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13968
31.3.25 12:09
@Josef_t píše: Více

Kdy pochopíš, že se zakladatelka nesnažila nic na nikoho shodit.
Pochop, že věrnou ženu obviněni z nevěry prostě urazí, zamrzí, ubliží.
To že chce mít chlap jistotu, že je dítě jeho, je prostě obvinění z nevěry. Nic mezitím není a ne nejde to oddělit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2085
31.3.25 12:12
??? Ale tady ji manžel deptal, jako by to auto nabourala schválně a ještě to hodila na něho. Co je na tom k nepochopení?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148576
31.3.25 12:23

Nerozumím řeči tvého kmene. Promiň mi mou nechápavost. Vůbec nevím co tím chtěl básník říci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
31.3.25 12:37

Takže být nevěrný může každý.
Z toho jí neobviňuje. Obviňuje jí, že byla nevěrná a byla tak hloupá, že na ostro. Otěhotněla z toho. A teď se snaží nenápadně to podstrčit manželovi za jeho dítě.
No to fakt pomohlo, že jí teda obviňuje ne jenom z jedné věci, ale mnohem horší sady dalších věcí. To je úplně něco jiného a ona to má přijmout a být šťastná, že on si o ní myslí že je taková piiiip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
31.3.25 16:46
@Pidulka1991 píše: Více

Když se budu držet svého.
Tak je to obvinění z daleko většího podrazu než je nevěra.

Co se o víkendu podívat na nějakou poezii Jaroslava Vrchlického po roce 1892.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
31.3.25 16:52
@Ruxas píše: Více

Ani tobě Vrchlický nemůže uškodit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
31.3.25 17:24

Já radši Baudelaira a když už české, tak satanistické a anarchistické období S. K. Neumanna, nebo Gellnera. :*
Ten by se i hodil. Všichni mi lhali. :lol:

Ale byl skvělý překladatel. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí