Testy DNA - potvrzení otcovství, manžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3328
25.3.25 20:17

@Ruxas Ehmmm no ako by som to len povedal…nieje to uplne podla kostolneho poriadku, ale to je praca nic horsie ako ze ma vyhodia sa stat nemoze :-)

No este by som mohol prist o previerky, tak to radsej nebudeme rozoberat a psycholog ma beztak doporucoval kazdy mesiac prepustit, nastastie sefa mam pri zmysloch, aky som ja len stastny clovek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
25.3.25 20:33

Mě přijde, že v tomhle tématu, jak tak vzpomínám na minulost téhle diskuze i jiné podobné. Že někteří, hlavně muži, nemají rovnítko mezi dítě není moje a podvedla mě. (A to nepředpokládají záměnu) Sice netuším podle jaké logiky jedno neimplikuje druhé, ale vypadá to tak.
Vždycky obhajují, že on jen chce jistotu a přece neříká, že ona ho podvádí.
No a ona logicky říká, že pokud by měla dítě s jiným mužem, tak by na to musela podvádět. Takže když říkáš, že dítě není tvoje říkáš zároveň že tě podvádím.

No a i když se ti tu omílá asi stokrát. Tak se ty argumenty prostě nepotkají. Protože jedna nechápe logiku druhé strany.

Já teda taky nechápu, jestli teda nebereme těhotenství s duchem božím, nebo vírou, nebo z bazénu, jako možnost. Ale pořád někdo argumentuje, že on přece neřekl, že ona ho podvádí. (On chce mít jen jistotu, že jí neinseminoval mimozemšťan ve spánku)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
25.3.25 20:36
@IcePlanet7 píše: Více

Tak i tom radši už nikde nemluv. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
25.3.25 20:57
@Anonymní píše: Více

Sakra dej mi na toho tvyho blba tel číslo at aspon zachranime vas vztah:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148693
25.3.25 20:58
@Ruxas píše: Více

O tom tady marně přemýšlím taky. A žasnu nad chlapskou logikou. Velmi žasnu.
Ano chci jistotu jestli je dítě moje, ale nesmí tě to rozčílit, to přece neznamená že ti nedůvěřuju a nemáš se co urážet za pravdu…
Co to má jako být? Mozková nedostatečnost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
25.3.25 21:36

@jasperka2 Taky mě tohle hned napadlo :D. Rodinu bych kvůli tomu nerozbila, dělat doma dusno a uraženou by ničilo i mě a děti, ale tak proč si neříct o „bolestný“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
26.3.25 06:58
@Venetia píše: Více

Ale když tomu bude odpovídat jeho chování, tak ho asi podezřívat budeš :think:

A to ve vztahu s proutníkem zdaleka neriskuješ tolik riskují nedobrovolní otcové kukaček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3713
26.3.25 07:14
@Anna766 píše: Více

Tak ono je to vidět nejen v této diskuzi, že zdejší mužské osazenstvo minimálně z poloviny je tak trošku hloupé, i když si samozřejmě myslí opak a pořád nás tu obohacuje svými moudry :think: A svoje případné omyly a logické lapsy se následně snaží nějak (většinou komicky) překrucovat, aby nevypadali jako úplní idioti, a ve finále s tímhle přístupem vypadají akorát jako ješitní idioti s nabubřelým egem. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13974
26.3.25 07:16
@Josef_t píše: Více

Co takové pohlavní nemoce, nebo že si uděla ditě bokem a bude platit alimenty. Majetek by se delil, atd..
chápu, proste su nevidíš ani na špičku nosu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
26.3.25 07:18

@WhiteCrow kategorie směšný a nesoudný dědek.

• Citovat
  • Upravit
13923
26.3.25 07:28
@Pidulka1991 píše: Více

Teda bylo pár takových, cosi chtělo vzít majetek do hrobu, ale stejně jim ty zuby někdo vyrval. 8o O nějaké majetky tu vůbec nejde. :roll:
To, že si udělá dítě bokem tě maximálně hodně naštve, ale NIC TĚ NENUTÍ SI K TOMU DÍTĚTI VYBUDOVAT VZTAH.
Dítě není tvoje, musíš si s ním vybudovat vztah úplně znovu a na rozdíl od nevěrné manželky ho nemůžeš poslat kam slunce nesvítí.

Takže to s tím nosem bude asi naopak :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
26.3.25 07:30
@Anna766 píše: Více

Měla by nechat budoucího ex, aby sem napsal svůj pohled na věc.
Já bych mu nemusel dělat advokáta.
A celý příběh by nejspíš vypadal úplně jinak. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13974
26.3.25 07:41

@Josef_t kdy pochopiš, že to dítě je jeho. Nikdo mu žádnou kukačku nepodstrčil.

Vy chlapi se tu nejvíc vztekate (ne vsichni), ze by měla mit ona pochopení, kde ho máte pro tu ženu.
Pak akorát čumíte, když žena odejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41182
26.3.25 07:55
@Pidulka1991 píše: Více

jj, Josefa nejvíc štve, že si zakladatelka dovolila odejít. Že to na RD i s malým dítkem zvládne bez chlapa a nepodlézá mu a neprosí ho, aby spolu zůstali :mrgreen: tak bude Josef vymýšlet storky o tom, kdo ví jak to vůbec bylo, ona ho chtěla určitě opustit od začátku a chudák chlap…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106237
26.3.25 08:01
@Keyllah píše: Více
Úplně přesně
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...