Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@IcePlanet7 píše: Více
Myslis pravda, ze jsi nam doted nesdelil tu zemi, kde je test dna udajne standard? Jo. To neukricis ani sahodlouhym prispevkem nebo poucovanim ![]()
A kdo to navrhl, že budete mít společné přístupy?
@Anonymní píše: Více
Asi stacilo. Za prve tvrdis same klamstva
1. Som raz povedal ze by som siel ked ma partnerka o to poziada tak by som siel. Co poviem to plati!
2. Niesom ziarlivy, partnerka si chodi s kym chce, kam chce… v nicom ju nijako neobmedzujem, kludne ju tam priveziem, odveziem…
3. Viem co je to dovera, praktikujeme to s partnerkou denne, a ked mi davala instrukcie ako s detmi pre pripad ze by sa uz po poslednej operacii neprebudila, nechala ma napisat do nemocnice ako kontakt (nie nikoho z rodiny, nei otca deti… ale mna), tak asi vie preco sa tak rozhodla. A aj ked to vypada hrozne ze sa chvalim, tak nie, iba sa ti snazim na nejakych prikladoch ukazat ze sa mylis, ale je to zbytocne pretoze ty mas svoj obrazok v hlave a absolutne ignorujes akukolvek realitu, nereagujes na argumenty, iba si dokola valis ten svoj vyplod fantazie.
Rovnako ako si si vybajila ten pokriveny obraz o partnerovi a vadi ti ze som ti ho napadol ![]()
A já ani nerozumím, že má můj ještě bohužel manžel problém. Vždyť má tu svoji jistotu a na své dítě by měl přece alimenty platit mile rád
@Anonymní píše: Více
Sexujeme 2× denne, to by sme asi logisticky nestihali nie? Trosku zdraveho rozumu, prosiiiiim…
Takze ano nasla si kontra priklad kedy by som to nesplnil - tvoje brilantne uvazovanie zvytazilo, gratulujem a smekam!
A tymto uz naozaj koncim, pretoze co bolo k diskusii sme diskutovali a riesit s tebou absurdne pripady ci by som chodil 2× denne na test pohlavnych chorob je cista strata casu. We agree to disagree.
Neodpověděl jsi mi na toto:
„Jak by Ti bylo, kdyby Tě partnerka obviňovala, že to dítě, co se před měsícem narodilo sousedce, je jistě Tvoje. A pořád by Tě tím deptala, však je Ti tak podobné… A Ty bys s tou sousedkou nikdy nic neměl, sotva bys ji pozdravil. A partnerka by si jela pořád svou…
“
@IcePlanet7 co tak každý týden test na nemoci a jednou za měsíc detektor lží
![]()
No to je paráda a sen🤣. Má partnerka ještě vůbec nějaké kamarádky, nebo jsi je všechny tím sdílením odehnal? Úplně vidím, jak píšu nejce, že mám menstruaci, bolí mě břicho a její partner mi odepíše, že si mám vzít paralen.
@Venetia To tak nejak vyplynulo postupne, mali sme sa stretnut na parkovisku pod horou, uz neviem kto prvy zapol zdielanie polohy ale hned na to zapol aj ten druhy, rozhodne neprebehla ziadna diskusia na temu „ty zapni zdielanie polohy pre mna“ ale vzdy to bol „zapla(ol) som ti zdielanie polohy“, sme sa potom zhodli ze je to fajn prakticke a ze si to tak nechame.
Chystal som vianocne darceky a potreboval som fotku presne som vedel ktoru pretoze mi ju predtym ukazovala, som jej volal ze ci mi ju posle, lenze tym ze som to tlacil na vysoke rozlisenie tak som potreboval ‚nezmrsenu‘ fotku, som jej volal ze foto sice prisla ale je dobra iba na displej na tlac nepouzitelna, tak mi nazdielala fotky ze nech si ju teda stiahnem…
Reciprocne som nazdielal fotky ja jej a zase sme sa zhodli ze nam to tak vyhovuje ze si to tak nechame.
A takto prirodzenym vyvojom postupne pribudali spravy, notifikacie, messanger, deti…
Sme spolu menej ako by sme si predstavovali a kedze obcas ide do hor sama tak aktualne riesime lokator. Tuto viem presne ako to vzniklo: Ona prisla s tym ze ak niekde spadne tak aby sa niekto (ja, pripadne zachranari) dozvedel ze tam lezi aj bez toho aby ona pre to nieco musela urobit, diskutovali sme niekolko roznych moznosti, satelitny lokator som navrhol ja a aktualne sme sa este nerozhodli, ale v hre je viacero roznych technologii a moznosti.
@princess.consuela Myslim ze som nikoho neodohnal, docela sa im to paci, pretoze im obcas urobim taxikara
a tym ze s nimi uz nechodi vzdy tak je menej samozrejma a o to vzacnejsia.
A aby sme iba nezartovali tak odpisujem vzdy s jej suhlasom, hrame s detmi hru, ja som uz vypadol, precitam jej spravu ona povie co mam odpisat a to odpisem. To ze neodpisuje ona ale ja poznaju vsecia pretoze sa podpisujeme kamaratom svojim menom, sefovy samozrejme podpisujem jej menom.
Podobne ked som ja za volantom tak ona odpisuje na moje spravy, zase kamosom podpisuje svojim menom, pracovne podpisuje mojim menom.
Zdvihanie telefonu, zdvihame znamymtym ze napriklad " (Meno) je na zachode, ako ti mozem pomoct ja?" a bud to zvladnem ja, alebo mi povie co mam odkazat, no problem. A robia to presne takto aj pary ktore poznam, volam kamoske a zdvihne jej manzel s tym ze sa sprchuje a uz sa na mna tesi (vtip pre menej chapavych). No tak poviem ze sa tiez tesim a za 20 min som tam. Nic zle nerobime pokecame komu sa ako dari, je tam ona, manzel, deti… dame si kolacik a zase si idem po svojom, nevidim na tom nic zle…
Příspěvek upraven 25.03.25 v 20:15
No když stihate sex 2× denně, tak jste spolu až dost
@IcePlanet7 Váš zaměstnavatel ví, že máte vzájemně přístup do svých pracovních věcí? Můj by se z toho pominul a musím mít na všem milion zabezpečení. Tohle je opačný extrém. ![]()
Přímo to neřekl, řekl to nepřímo. Tak pokud mi nevěří, že dítě je jeho, tak mi z toho vychází jen to, že mě vnímá jako k**rvu.