Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Havlova píše: Více
Ono to tak někdy zvláštně přeskočí. Když jsem poprvé přišla na kontrolu s novorozeným synkem k dětské doktorce, koukla na něj, a povídá že nemám věřit těm řečem jak je celý tatínek, že je úplně celý já. A měla pravdu. Je jak můj klon, jen je vysoký po otci, ještě ho i trochu přerostl.
Ono to říkání jak je dítě celý tatínek je prostě zažitý zvyk.
@Anna766 lidé mi říkají totéž u tří dětí, že jsou celé já, mně to nepřijde. Jenom dcera je po nikom. ![]()
@Havlova jinak sestry to braly podle vzhledu a několikrát se dceru pokoušely vnutit tmavovlasé spolubydlící na pokoji. ![]()
@Pidulka1991 píše: Více
Nedokážu se na sto procent vžít do té pozice, možná na nějakých 85%.
Ale ty ten opačný pohled odmítáš úplně. ![]()
Máš normální vztah s normálních chlapem (v rámci možností
)
Ty mu nedáváš důvod k pochybnostem a on ti důvěřuje.
Ty jemu asi taky…
Ale zakladatelka, v tom jak to komentovala, se od začátku chová jinak.
Agresivní, bojovná… Vůbec si nemyslím, že to co předvedla zde začalo až nějakou žádostí o testy DNA.
@Velryba černá píše: Více
Může být po někom z široké rodiny. Po nějakém předkovi. Brácha je blonďák s rovnými vlasy a vysoký. Táta byl o deset cm menší než on a měl tmavé kudrnaté vlasy. Jinak v obličeji, gestech, chůzi je brácha tátův klon. Jen výšku a vlasy má po babiččíných bratrech. Tátova maminka měla několik bratrů a všichni vyšší a světlovlasí. Ale věřím tomu že by se našlo dost lidí co by mámu podezřívali z toho že bůhví s kým to dítě má.
@Josef_t důvod k pochybnostem, jo? Takže pokud chlapovi něco nakecá okolí, může za to ženská.
@Anna766 říkám, pramongolské geny. Ostatně jsme proto byli na té genetice, protože padlo i podezření na nějaké ty chromozomální vady. ![]()
@Andelskej_Satan píše: Více
Tady paní reagovala až hystericky - takže spíš se přikláním k variantě, že mu něco podobného předvádí už delší dobu.
V každém případě, škoda, že nám to sem nenapíše sám.
Pohled z jiné strany by byl zajímavý.
@Velryba černá píše: Více
A víš jistě, že mu něco nakecalo okolí…
A že dotyčná o jeho stěhování k rodičům, když byt je její nemluvila už dřív ![]()
@Josef_t tys tu jednu odpověď formuloval tak, že pokud žena nedá muži důvod nedůvěřovat, tak jí zkrátka důvěřuje. No až tak snadné to není.
Jen nekecej!