Testy DNA - potvrzení otcovství, manžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33576
25.3.25 08:28
@Josef_t píše: Více

Tebe to nejak vzalo ze? Tohle nerozehrala zakladatelka, chtelo by to lepe cist.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106134
25.3.25 08:30
@PaníBovaryová píše: Více

jsou to takové stalice Josef za muže, Anna za zeny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41140
25.3.25 08:30
@Josef_t píše: Více

aha, takže nejde vůbec o příběh, ale o to, stranit chlapovi za každou cenu…no, přesně jak jsem si myslela a jak to předvádíš v každé diskuzi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148629
25.3.25 08:32
@Velryba černá píše: Více

Rafinovaná mrcha ta zakladatelka. Určitě to zosnovala všechno tak aby se mohla rozvést. Vlastně i ty testy otcovství našeptala muži do ucha když spal. Josef je hlava, na všechno přišel. Hotový Sherlock.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
25.3.25 08:33
@Keyllah píše: Více

Tento tvůj komentář je natolik přesný, až se musím smát.

• Citovat
  • Upravit
6363
25.3.25 08:48
@Venetia píše: Více

Zalezi jak se na to jako na podraz divas…vetsi podraz by mi prislo, kdyby si ten test udelal za jejimy zady a ona na to prisla…On proste z nejakeho osobniho duvodu to chtel vedet…
Ale rozumim kam tim miris.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6363
25.3.25 08:50

Neduvera je bohuzel hodne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41140
25.3.25 09:11
@Velryba černá píše: Více

já chápu, že je v životě hodně nešťastný, ale s tímto slepým fanatismem se to bohužel nezmění, to odradí každou…a může to být i škoda, protože třeba jinak nebo dřív, mohl být fajn chlap :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41140
25.3.25 09:13
@Andelskej_Satan píše: Více

kdyby alespon přišel s historkou, že se bál, že jim dítko vyměnili v porodnici…ale naznačovat nevěru, podvod a lhaní…to ti okamžitě touha po intimitě zmizí, jsi zraněněj a ublíženej, a bohužel bez důvěry už se dál nedá pokračovat…a nejsem si jistá, jestli se toto dá nějak překonat, určitě ne bez pádného důvodu či vysvětlení a to se obávám, že zakladatel neposkytl a vlastně vůbec ani nemá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148629
25.3.25 09:19

Fakt jo? Třeba v diskuzi jak píšu zakladateli aby neplatil nevlastnímu dítěti tábor ve Španělsku že to není povinnost, nebo jak radím otci aby si po.osmi letech střidavky nenechal odvézt děti na druhou stranu republiky že má právo se bránit a nechat si i dát děti do výhradní péče a další?
Chápu že tu některé lidi hodně štvu, ale tohle je už taky zaslepenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6363
25.3.25 09:24
@Keyllah 57487255 [/citac

Njn tak chlapi asi obecne nejsou zbehli v intrikareni a vymysleni historek…mozna jen kdyz sami podvadeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41140
25.3.25 09:27

tak pak má, to co si zaslouží, kdyže nedokáže zakladatelce vysvětlit, proč ji obvinil z podvodu a lži. Co na to jiného říct? litovat ho nebudu. Bylo mu jasné, jak ji to raní, jak to ohrozí jejich manželství, ale stejně to udělal. A překvapivě zakladatelka i přesto, že je na MD, se dokáže o sebe i dítko postarat a jeho nepotřebuje…je mi jasné, žře to asi nečekal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6363
25.3.25 09:38

No a to je presne to, cemu asi nerozumim…Zakladatelku uz neresim, ta se rozhodla tak jak to citi a je to jeji boj uz.

Ted obecne, vubec to co udelal nechci zlehcovat, ale nemelo by byt v dobrem, zralem, hezkem vztahu i to, ze pokud jeden udela nejakej kiks, ze je potreba o tom chtit mluvit, a umet i odpustit? Mam pocit, ze rada lidi si ve vztahu mysli, ze jen oni maji pravdu, nedokazou si uvedomit i nejakou svou chybu, nezamysli se nad duvody toho druheho…nekteri neumi nebo nechteji poradne ani vyjadrit sve vnitrni pocity, nekdy i z duvodu toho, ze se boji jak to vezme partner.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148629
25.3.25 09:45

Zajímavé je že někteří chlapi neumí odpustit ani nabourané auto, ale po ženské byste chtěli aby odpustila i nařčení z toho že manželovi chtěla podsunout cizí dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
25.3.25 09:48

Tohle kdyz na me vytasil muj tak jsem je nechala udělat samozřejmě dite bylo jeho a pak jsem se s nim rozešla protože důvěra byla pryč a stejně jsem zjistila ze mě podvádí on..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí