Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Josef_t píše: Více
Tebe to nejak vzalo ze? Tohle nerozehrala zakladatelka, chtelo by to lepe cist.
@PaníBovaryová píše: Více
jsou to takové stalice Josef za muže, Anna za zeny
@Josef_t píše: Více
aha, takže nejde vůbec o příběh, ale o to, stranit chlapovi za každou cenu…no, přesně jak jsem si myslela a jak to předvádíš v každé diskuzi…
@Velryba černá píše: Více
Rafinovaná mrcha ta zakladatelka. Určitě to zosnovala všechno tak aby se mohla rozvést. Vlastně i ty testy otcovství našeptala muži do ucha když spal. Josef je hlava, na všechno přišel. Hotový Sherlock.
@Keyllah píše: Více
Tento tvůj komentář je natolik přesný, až se musím smát.
@Venetia píše: Více
Zalezi jak se na to jako na podraz divas…vetsi podraz by mi prislo, kdyby si ten test udelal za jejimy zady a ona na to prisla…On proste z nejakeho osobniho duvodu to chtel vedet…
Ale rozumim kam tim miris.
@Velryba černá píše: Více
já chápu, že je v životě hodně nešťastný, ale s tímto slepým fanatismem se to bohužel nezmění, to odradí každou…a může to být i škoda, protože třeba jinak nebo dřív, mohl být fajn chlap ![]()
@Andelskej_Satan píše: Více
kdyby alespon přišel s historkou, že se bál, že jim dítko vyměnili v porodnici…ale naznačovat nevěru, podvod a lhaní…to ti okamžitě touha po intimitě zmizí, jsi zraněněj a ublíženej, a bohužel bez důvěry už se dál nedá pokračovat…a nejsem si jistá, jestli se toto dá nějak překonat, určitě ne bez pádného důvodu či vysvětlení a to se obávám, že zakladatel neposkytl a vlastně vůbec ani nemá…
@Venetia píše: Více
Fakt jo? Třeba v diskuzi jak píšu zakladateli aby neplatil nevlastnímu dítěti tábor ve Španělsku že to není povinnost, nebo jak radím otci aby si po.osmi letech střidavky nenechal odvézt děti na druhou stranu republiky že má právo se bránit a nechat si i dát děti do výhradní péče a další?
Chápu že tu některé lidi hodně štvu, ale tohle je už taky zaslepenost.
@Keyllah 57487255 [/citac@Keyllah píše: VíceNjn tak chlapi asi obecne nejsou zbehli v intrikareni a vymysleni historek…mozna jen kdyz sami podvadeji.
tak pak má, to co si zaslouží, kdyže nedokáže zakladatelce vysvětlit, proč ji obvinil z podvodu a lži. Co na to jiného říct? litovat ho nebudu. Bylo mu jasné, jak ji to raní, jak to ohrozí jejich manželství, ale stejně to udělal. A překvapivě zakladatelka i přesto, že je na MD, se dokáže o sebe i dítko postarat a jeho nepotřebuje…je mi jasné, žře to asi nečekal…
@Keyllah píše: Více
No a to je presne to, cemu asi nerozumim…Zakladatelku uz neresim, ta se rozhodla tak jak to citi a je to jeji boj uz.
Ted obecne, vubec to co udelal nechci zlehcovat, ale nemelo by byt v dobrem, zralem, hezkem vztahu i to, ze pokud jeden udela nejakej kiks, ze je potreba o tom chtit mluvit, a umet i odpustit? Mam pocit, ze rada lidi si ve vztahu mysli, ze jen oni maji pravdu, nedokazou si uvedomit i nejakou svou chybu, nezamysli se nad duvody toho druheho…nekteri neumi nebo nechteji poradne ani vyjadrit sve vnitrni pocity, nekdy i z duvodu toho, ze se boji jak to vezme partner.
Zajímavé je že někteří chlapi neumí odpustit ani nabourané auto, ale po ženské byste chtěli aby odpustila i nařčení z toho že manželovi chtěla podsunout cizí dítě.
Tohle kdyz na me vytasil muj tak jsem je nechala udělat samozřejmě dite bylo jeho a pak jsem se s nim rozešla protože důvěra byla pryč a stejně jsem zjistila ze mě podvádí on..