Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Ne, nic takoveho ti nerekl, a to ani neprimo. K tomu, aby dite nebylo jeho, mohla stacit jedna jednorazova nevera.
Jsi mistr v prehaneni a zvelicovani a zrejme byste ani tak spolu dlouho nevydrzeli. Takze vlastne cajk.
Aha, takze on chce vas vztah napravit i terapii, ale ty to hodlas zabalit i tak. Tak oky tady ti uz asi nepomuzeme, nemyslim ze to to ani stojis. Tve zasady tu davas najevo docela dost, nic proti nim, jsou naprosto v poradku, jen mozna teda nevidim smysl cele diskuze. Jestli jsi chtela jen potvrzeni, ze delas spravne tak to uz jsi tu od nekterych dostala dost.
@Andelskej_Satan Z mé strany by náprava nebyla možná, kdybych cítila, že ano tak bych nějaké to sezení i zkusila.
@veria píše: Více
No tak já to tak vnímám a to je důležité. Když si tohle o mně někdo myslí tak tam už nemám co dělat.
Jak jsem psal vyse, diskuze u konce:) Pekny den.
Btw, myslim, si ze to ani neni realny pribeh…a vysledek te ankety je proti tomu co chces udelat, nebo ta anketa vubec nedava smysl k tem x otazkam v tvem puvodnim prispevku. Just saying. Ale jinak vyzkum dobrej.
Příspěvek upraven 23.03.25 v 14:45
Když mě někdo obviňuje z nevěry, ať už to bylo jednou nebo ne tak mi říká v podstatě, že jsem rajda.
Souhlas, zakladatelka bude pekna “drama queen”. Buh vi jak to je.
To já jsem ráda, že diskuze pořád běží. Jsem zvědavá jak to pokračuje a fandím. Na diskuzi není třeba jen předávat si názory v opozici.
@Andelskej_Satan píše: Více
však proč sem pořád píšeš a čteš, když je pro tebe diskuse u konce? to nějak nedává smysl
@Andelskej_Satan píše: Více
Však jo. Ať se kouká jako dobrý otec předvést při střídavé péči ![]()
Přemýšlím jak bych se cítila kdyby muž tlacil na to že chce testy na naše děti. Ale mě by bylo řečeno že jsem drama queen a přeháním to když si myslím že tím že mě dělá couru. Protože co by to bylo jiného? On by mi natolik nevěřil že by chtěl důkaz, ale okolí by mi podstrkovalo že jsem hysterka vždyť on si o mě nemyslí nic zlého
určitě by mě měl za skvělou holku, milující ženušku, jen by si mě představoval jak jsem si udělala dítě za sychravych dnů s instalatérem asi.
@Anna766 I to se muze stat ![]()
Ona ale pise, ze ji obvinil z toho, ze je rajda co ho podvadi se vsim co se hybe…coz nikdy nerekl a ona si to jen zvelicila.
No nic, stejne je to s nejvetsi pravdepodobnosti zase troll, jak je tady v posledni dobe zvykem. Takze skoda casu.
Hledání trollů ve všem je tu zvykem, to je fakt.
me prijdou tvoje reakce dost vyeskalovane, az skoro hystericke. Mas samozrejme pravo to s nim ukoncit, ale mozna par sezeni s terapeutem by ti pomohlo v dalsich krocich.
@Anna766 píše: Více
Protoze se tady bohuzel hojne vyskytuji. Ta vcerejsi diskuze o tom jak pana nebavila manzelka, to byl taky troll.