Testy DNA - potvrzení otcovství, manžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
45689
23.3.25 14:36
@Anonymní píše: Více

Ne, nic takoveho ti nerekl, a to ani neprimo. K tomu, aby dite nebylo jeho, mohla stacit jedna jednorazova nevera.
Jsi mistr v prehaneni a zvelicovani a zrejme byste ani tak spolu dlouho nevydrzeli. Takze vlastne cajk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6360
23.3.25 14:38

Aha, takze on chce vas vztah napravit i terapii, ale ty to hodlas zabalit i tak. Tak oky tady ti uz asi nepomuzeme, nemyslim ze to to ani stojis. Tve zasady tu davas najevo docela dost, nic proti nim, jsou naprosto v poradku, jen mozna teda nevidim smysl cele diskuze. Jestli jsi chtela jen potvrzeni, ze delas spravne tak to uz jsi tu od nekterych dostala dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.3.25 14:41

@Andelskej_Satan Z mé strany by náprava nebyla možná, kdybych cítila, že ano tak bych nějaké to sezení i zkusila.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.3.25 14:42
@veria píše: Více

No tak já to tak vnímám a to je důležité. Když si tohle o mně někdo myslí tak tam už nemám co dělat.

• Citovat
  • Upravit
6360
23.3.25 14:42

Jak jsem psal vyse, diskuze u konce:) Pekny den.

Btw, myslim, si ze to ani neni realny pribeh…a vysledek te ankety je proti tomu co chces udelat, nebo ta anketa vubec nedava smysl k tem x otazkam v tvem puvodnim prispevku. Just saying. Ale jinak vyzkum dobrej.

Příspěvek upraven 23.03.25 v 14:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.3.25 14:44

Když mě někdo obviňuje z nevěry, ať už to bylo jednou nebo ne tak mi říká v podstatě, že jsem rajda.

• Citovat
  • Upravit
2909
23.3.25 14:57

Souhlas, zakladatelka bude pekna “drama queen”. Buh vi jak to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
23.3.25 15:15

To já jsem ráda, že diskuze pořád běží. Jsem zvědavá jak to pokračuje a fandím. Na diskuzi není třeba jen předávat si názory v opozici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76543
23.3.25 15:18
@Andelskej_Satan píše: Více

však proč sem pořád píšeš a čteš, když je pro tebe diskuse u konce? to nějak nedává smysl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2709
23.3.25 15:20
@Andelskej_Satan píše: Více

Však jo. Ať se kouká jako dobrý otec předvést při střídavé péči :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148576
23.3.25 15:24

Přemýšlím jak bych se cítila kdyby muž tlacil na to že chce testy na naše děti. Ale mě by bylo řečeno že jsem drama queen a přeháním to když si myslím že tím že mě dělá couru. Protože co by to bylo jiného? On by mi natolik nevěřil že by chtěl důkaz, ale okolí by mi podstrkovalo že jsem hysterka vždyť on si o mě nemyslí nic zlého :think: :think: určitě by mě měl za skvělou holku, milující ženušku, jen by si mě představoval jak jsem si udělala dítě za sychravych dnů s instalatérem asi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45689
23.3.25 16:02

@Anna766 I to se muze stat :mrgreen:

Ona ale pise, ze ji obvinil z toho, ze je rajda co ho podvadi se vsim co se hybe…coz nikdy nerekl a ona si to jen zvelicila.

No nic, stejne je to s nejvetsi pravdepodobnosti zase troll, jak je tady v posledni dobe zvykem. Takze skoda casu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148576
23.3.25 16:18

Hledání trollů ve všem je tu zvykem, to je fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4451
23.3.25 16:22

me prijdou tvoje reakce dost vyeskalovane, az skoro hystericke. Mas samozrejme pravo to s nim ukoncit, ale mozna par sezeni s terapeutem by ti pomohlo v dalsich krocich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45689
23.3.25 16:23
@Anna766 píše: Více

Protoze se tady bohuzel hojne vyskytuji. Ta vcerejsi diskuze o tom jak pana nebavila manzelka, to byl taky troll.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí