Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Steve718 píše: Více
Jenže tenhle muž podvedený nebyl, nicméně z nevěry mamželku obviňoval, ale to je v pořádku. Ženska si musí nechat všechno líbit?
…
@Anonymní píše: Více
No. musel Ti hodně ublizit když tak píšeš a nebudou to jen ty testy, co?
Když to tak tady čtu. uz tu chybí jen někdo třetí ať buď muž či žena a kruh se uzavře, a bude asi i jasno, proč to všechno.
Musím mít nějakou hrdost. Po hlavě si skákat nenechám a od chlapa už vůbec ne. Zažila jsem v minulosti jiné vztahy (bylo tam omezování, žárlivost…) a žena musí mít nějakou sebeuctu a vážit si sama sebe.
Vsak investovat cas a energii do sveho ditete muze. Sen se mu splnil, ma jistotu a muze byt spokojeny.
@PaníBovaryová píše: Více
Ano, přesně, tak jsem to i myslel.
Blbý by bylo kdyby za 10let by zjistil, že není bio otec.
Není to nic proti zakladatelce
A my musíme mít důvěru v chlapa, že sám nemá někde levobočka. To se bohužel otestovat nedá, tak mám tady laskavě nevykládej o důvěře a o nepochopení.
@Anonymní píše: Více
Ty jsi fakt trapka. Tohle je psychický týrání. Když ti chlap měsíce vykládá, že jsi děvka, že to dítě není jeho, tak to není jen pošramocená psychika. Ty si nech od chlapa líbit všechno, my ostatní máme nějakou hrdost.
@Velryba černá píše: Více
Nechci, bo už je to jedno. Jeden 29let a druhý 22.
@Janli píše: Více
Jenže ty levobočka nemusíš vychovávat. Max nějaký alimenty.
Kdežto muž když mu žena předhodí kukačku, tak to je rozdíl ne.
@Steve718 tak buď ti jde o to, zda je dítě tvé, má tvou krev, nebo se jedná o to, abys případně nesponzoroval nebio děcko. Není to totéž. Třeba tvá vnoučata nejsou/nebudou tvými vnoučaty.