Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Jo tvoje motto v profilu mě velmi pobavilo, kor po tomhle tvém příspěvku “ Motto: Chovej se k ostatním tak, jak chceš, aby se oni chovali k tobě
”
![]()
Ahojte, tak podařilo se mi z něj něco vytáhnout. Setkali jsme se já, on a jeho rodiče. Jeho rodiče se chtěli pokusit nás nějak usmířit.
Důvodem bylo, že se to stalo v jejich rodině, nějaký jejich bratranec prý toto zjistil po nevím kolika letech, velmi ho to vzalo, což je i pochopitelné, tak prý v něm (mém manželovi) vznikly pochybnosti, protože nechtěl by to zažít a chtěl mít (zase ta jeho) jistota. Jen mi nechtěl říct, protože nechce působit jako lehce ovlivnitelný zbabělec…i když to všechno zpackal. Ale i tak nejsem už asi schopná mu to odpustit, chci rozvod, neboť velmi u mě klesl jako člověk jako chlap…
Nechtěl působit jako zbabělec a tak se rozhodl chovat jako pitomec. To je logik. ![]()
Stejně nechápu, proč si ten test neudělal tajně a sám. Proč musel prudit a shazovat tebe.
@Pidulka1991 píše: Více
Protože jiná chlapska logika.
Někteří vidí jen do odpoledne.
Dál nic.
Jako já jsem měla tušení, že to asi bude okolí, ale nevím. Možná kdyby mi řekl toto hned na začátku, vysvtělil by mi to, tak se to dalo nějak vyřešit a nemusela být rozbitá rodina.
To zni, ze si to rychle vycucali z prstu.
@PaníBovaryová píše: Více
Já už nevím čemu mám věřit, jestli to je pravda, či ne…já už nevím, ale co vím, je že se chci rozvést.
Kdyby se aspon omluvil…ale on hleda jenom vymluvy, proc jednal „spravne“ a proc ty to mas prece chapat.
@PaníBovaryová píše: Více
On pak řekl, že pojďme do manželské poradny, vždyť jsme měli krásný vztah… Opět donesl kytici růží atp. Jeho rodiče řekli, že si to ale stejně musíme sami řešit.
Pokud tu poradnu chces zkusit, vyber si mladou zenu. Zadneho chlapa boomera, ktery ti zacne kazat ve stylu „tatinek se zastydi a maminka odpusti“. A to říkám, protoze jsem neco takoveho videla na vl.oci.
Ahooj, tak nakonec ten rozvod bude už definitivní. Sice z jeho strany jsou pořád nějaké pokusy to zachránit, ale moc mě zklamal a nejsem už schopná s ním dál být. Takže budu u rodičů, pak se několik týdnů vrátím do práce a někdy tenhle rok podám o rozvod. Budu určitě nějakou dobu sama, alespoň tak půl roku možná poté, jestli to tak budu cítit, si někoho nového začnu hledat.
Když myslíš. Z mého pohledu, kdy už jsem trochu starší, bych tak snadno nezahodila funkční vztah a kompletní rodinu pro dítě. Člověk by měl umět i odpouštět.
No přesně, zahazování manželství v podstatě kvůli ničemu, kvůli ješitnosti a tvému pocitu křivdy. Delas z te sve nesmyslné ubliženosti strašne drama. Madame drama queen 🤴
Vždyť tvůj manžel ti de facto nic neudělal, nepodvedl tě, nebylo u vas zadne domácí násilí, zadne existenční nebo finanční problémy ani nic jiného. Presto je to ten největší padouch na světě, který te tak ukrutně „zklamal“.
Navíc otevíráš diskuzi s tim samým příspěvkem jako posledně, nic nového ani překvapivého. Uz jsi to sem prece jasně napsala, ze podáš žádost o rozvod, tak co cekas? Nove kolečko tech samých reakcí pořád dokola? Nechceš se te diskuzi vzdát a za toho pul roku v září nam oznámíš co, žes konečně tu zadost podala a co ještě, zes našla lepšího chlapa a doufáš, ze te „nezklame“ ![]()