Testy DNA - potvrzení otcovství, manžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13968
5.3.25 20:57
@Anonymní píše: Více

Jo tvoje motto v profilu mě velmi pobavilo, kor po tomhle tvém příspěvku “ Motto: Chovej se k ostatním tak, jak chceš, aby se oni chovali k tobě ;)
:lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.25 11:54

Autorka - konečně mám důvod

Ahojte, tak podařilo se mi z něj něco vytáhnout. Setkali jsme se já, on a jeho rodiče. Jeho rodiče se chtěli pokusit nás nějak usmířit.

Důvodem bylo, že se to stalo v jejich rodině, nějaký jejich bratranec prý toto zjistil po nevím kolika letech, velmi ho to vzalo, což je i pochopitelné, tak prý v něm (mém manželovi) vznikly pochybnosti, protože nechtěl by to zažít a chtěl mít (zase ta jeho) jistota. Jen mi nechtěl říct, protože nechce působit jako lehce ovlivnitelný zbabělec…i když to všechno zpackal. Ale i tak nejsem už asi schopná mu to odpustit, chci rozvod, neboť velmi u mě klesl jako člověk jako chlap…

• Citovat
  • Upravit
1968
7.3.25 12:14

Nechtěl působit jako zbabělec a tak se rozhodl chovat jako pitomec. To je logik. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.25 12:29
@Ruxas píše: Více

souhlas

• Citovat
  • Upravit
13968
7.3.25 12:33

Stejně nechápu, proč si ten test neudělal tajně a sám. Proč musel prudit a shazovat tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10972
7.3.25 13:09
@Pidulka1991 píše: Více

Protože jiná chlapska logika.
Někteří vidí jen do odpoledne.
Dál nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.25 13:18

Jako já jsem měla tušení, že to asi bude okolí, ale nevím. Možná kdyby mi řekl toto hned na začátku, vysvtělil by mi to, tak se to dalo nějak vyřešit a nemusela být rozbitá rodina.

• Citovat
  • Upravit
21297
7.3.25 16:52

To zni, ze si to rychle vycucali z prstu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.25 17:05
@PaníBovaryová píše: Více

Já už nevím čemu mám věřit, jestli to je pravda, či ne…já už nevím, ale co vím, je že se chci rozvést.

• Citovat
  • Upravit
21297
7.3.25 18:35

Kdyby se aspon omluvil…ale on hleda jenom vymluvy, proc jednal „spravne“ a proc ty to mas prece chapat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.25 18:38
@PaníBovaryová píše: Více

On pak řekl, že pojďme do manželské poradny, vždyť jsme měli krásný vztah… Opět donesl kytici růží atp. Jeho rodiče řekli, že si to ale stejně musíme sami řešit.

• Citovat
  • Upravit
21297
7.3.25 18:45

Pokud tu poradnu chces zkusit, vyber si mladou zenu. Zadneho chlapa boomera, ktery ti zacne kazat ve stylu „tatinek se zastydi a maminka odpusti“. A to říkám, protoze jsem neco takoveho videla na vl.oci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.25 09:39

Ahooj, tak nakonec ten rozvod bude už definitivní. Sice z jeho strany jsou pořád nějaké pokusy to zachránit, ale moc mě zklamal a nejsem už schopná s ním dál být. Takže budu u rodičů, pak se několik týdnů vrátím do práce a někdy tenhle rok podám o rozvod. Budu určitě nějakou dobu sama, alespoň tak půl roku možná poté, jestli to tak budu cítit, si někoho nového začnu hledat.

• Citovat
  • Upravit
11193
22.3.25 09:50

Když myslíš. Z mého pohledu, kdy už jsem trochu starší, bych tak snadno nezahodila funkční vztah a kompletní rodinu pro dítě. Člověk by měl umět i odpouštět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.25 10:03

No přesně, zahazování manželství v podstatě kvůli ničemu, kvůli ješitnosti a tvému pocitu křivdy. Delas z te sve nesmyslné ubliženosti strašne drama. Madame drama queen 🤴
Vždyť tvůj manžel ti de facto nic neudělal, nepodvedl tě, nebylo u vas zadne domácí násilí, zadne existenční nebo finanční problémy ani nic jiného. Presto je to ten největší padouch na světě, který te tak ukrutně „zklamal“.
Navíc otevíráš diskuzi s tim samým příspěvkem jako posledně, nic nového ani překvapivého. Uz jsi to sem prece jasně napsala, ze podáš žádost o rozvod, tak co cekas? Nove kolečko tech samých reakcí pořád dokola? Nechceš se te diskuzi vzdát a za toho pul roku v září nam oznámíš co, žes konečně tu zadost podala a co ještě, zes našla lepšího chlapa a doufáš, ze te „nezklame“ :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky