Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Co to je za blbost? Proč by měl mít bio otec jen možná návštěvy nebo víkendy? Manžel měl možnost, a to takovou, že jí měl říct co se děje, proč se chová jako pako, proč ta nedůvěra. Taky si mohl ty testy prostě nechat udělat, a ona nemusela nic vědět. Takže ve finále se o to souznění a harmonii připravil sám.
Kdyz toto tema vzniklo precetla jsem prvnich par prispevku. Ted konec a pak docetla cele. A je mi z toho smutno. Chapu, ze je zakladatelka zklamana/nastvana, ale to co z toho chce ona vyvodit (a vlastne od pocatku avizovala) mi prijde natolik radikalni, ze ve vysledku neverim v ten “pevny, harmonicky vztah a jeji lasku k nemu”.
@Maggdallena píše: Více
A on ji myslis miluje, kdyz je schopen o ni takto smyslet? Podezirat z nevery v dobe, kdy pocali dite? Zvlast pokud to bylo dite planovane? Vzdyt to je totalni moralni dno.
Proč bych měla být s někým kdo mi nevěří a považuje mě za dv**U
![]()
Já diskuzi nečetl, ale nemohl mít partner strach, že v porodnici mohli dítě zaměnit a chtěl mít prostě jistotu, že tomu tak není? To by se pochopit dalo, ne? ![]()
A i kdybych měl strach, že mě partnerka podvedla, tak pokud bych si ten test nezařídil tajně, tak bych právě tímto argumentoval. A pokud se partner nedovtípil ani k takovému argumentu, tak asi fakt nebude nejostřejší tužka v penále. ![]()
@jege píše: Více
Protoze chtel, aby ho zakladatelka prosila a dolezala za nim po kolenou, proto si testy nezaridil sam a jenom mlel, jak je chce.
Zakladatelko, vysvětlil manžel, proč si ty testy neudělal tajně?
@Josef_t píše: Více
Statistika se dá udělat tak, že se použijí matematické metody, aby se lidé nemuseli obávat prozrazení.
Je ovšem otázka, kolik takových proběhlo.
@Hibou píše: VíceJa ho neobhajuji. Jen mi je proste proti srsti kvuli tomuhle se rozvest a pripravit dite o uplnou rodinu. A svym zpusobem dovedu pochopit, ze se mohlo stat, ze se nekde “cerv nejistoty” objevil a zere a zere. A jeste to pro me neznamena, ze zakladatelku nemiluje. Proste bych tomu na jejim miste dala cas a sanci. Tot cele.
@Pučálkovic.Amina píše: Více
Ahooj, ne. Vždy mluvil jen,,chci jistotu"
@Maggdallena Kdyby mě miloval, nepochyboval by o mně.
@jege šance výměny dětí, je podle mě extrémně malá. Takže tohle by mi přišlo jako záminka, že mi nevěří, chce to za neco skrýt.
no klidně může zakladatelku milovat, nebo taky ne,
já bych též s mužem, který mi nevěří, nebyla schopná dál žít - vždyť to nejde
A proč se ho na to nezeptáš?
Mně to přijde jako celkem zásadní otázka - buď je blbý jako štoudev, nebo tě chtěl schválně dusit. To první by se dalo prominout, to druhé ne.
Kdyby on ji byl neverny a ona mu postavila kufry za dvere, tak ji to vsichni schvali. Pro me je to podezreni horsi nez jeho pripadna nevera. S mou (ne)duverou k nemu totiz muzu pracovat, s jeho (z meho pohledu zcela nepodlozenou) neduverou ke me pracovat nemuzu.