Testy DNA - potvrzení otcovství, manžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
415
3.3.25 22:12
@Anonymní píše: Více

tak snažit by ses přeci měla hlavně kvůli dítěti. |A jasné, že jedna dovolená tonespraví, Ale jak dlouho to řešíte? Ono chce vše svůj čas…zatím navrhl něco, v budoucnu by jistě z jeho strany přišly další kroky. Ale na ty evidentně nedojde, protože ty jsi od začátku rozhodnutá. Až v budoucnu uděláš nějakou chybu ty, doufej, že to budeš řešit s někým, kdo bude více velkrysý než ty. Ty jsi tu očividně chtěla číst jen o tom, jaký je on bídák a ty oběť. Proto úplně vypusť moje komentáře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
3.3.25 22:13
@padesátník píše: Více

Tak toto hodnotit když čteš pohled jen z té jedné strany je teda umění. Já neříkám, že neudělal chybu. Ale mince má vždy 2 strany a nidky to není jen černobílé. Vlastní zkušennost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148684
3.3.25 22:16
@padesátník píše: Více

Přesně. Taky to tak vidím. Nechápu tady ty obviňující komentáře směrem k ní jak ona se má snažit a ona udělala chybu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148684
3.3.25 22:19
@píďalka0484 píše: Více

Ale to je tvoje zkušenost. Jestli jsi udělala chybu a máš pocit že to že ti partner zahne je tvoje chyba, dobře. Ale nenuť to jiným. Kdyby za mnou po hezkém soužití přišel muž a začal do mě hucet jak chce jistotu a jistotu jestli je dítě jeho tak mu ji dám a končíme, tak je po lásce, protože důvěra je ve vztahu stěžejní a partner jí ke mě nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
3.3.25 22:20
@Anna766 píše: Více

Tak nevím jestli je to na mě, ale neříkám, že udělala chybu a proto jí on nevěřil. Já si myslím, že dělá chybu teď. A je to můj názor, za kterým si stojím. stejně jako zakladatelka si stojí za svým. píšu slušně a od toho je to diskuze. Přeci nemůžete čekat, že budou názory jen takové, jaké chcete vy. Ale jak je vidět, tak asi můžete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148684
3.3.25 22:21

Zbytečně podsouváš, mě a i zakladatelce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
3.3.25 22:22
@Anna766 píše: Více

Prosím? Já někomu něco nutím? Napsaa jsem pár komentářů se svým názorem. Ze zásady nikoho k ničemu nenutím. Pokud jste si chtěly psát o tom, jaký je on bídák a zakladatelka chudinka, měly jste si zřídit soukromou skupinu. Naopak vy nutíte svůj názor všem ostatním a pokud se někdo (já) ozve s odlišným, je oheň na střeše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
padesátník
3.3.25 22:27

Jasně, dotyčná si záměrně vymýšlí a píše tu věci, které ten chudák vlastně neřekl, jen aby jej očernila :roll:

Ona tu zcela jasně uvedla, co jí manžel říkal, a to nejen předtím, ale i po tom, což vy označujete jako „usmíření“. Ale pokud to skutečně řekl tak, jak tu napsala - a já odmítám vymýšlet, co by kdyby a jestli to řekl, hodnotím pouze tu formulaci - tak pokud řekl to, co tu uvedla, tak zcela jednoznačně se z toho vůbec nepoučil, sebeméně neuznal chybu a dál si vede svou, jen se ji snaží uplatit. To není žádný „pohled“, to z toho, co řekl, jasně vyplývá. Jestli to skutečně řekl nebo ne už si musí vyhodnotit pouze sama zakladatelka, nikdo jiný u toho nebyl.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.3.25 22:28

@píďalka0484 Rodinu rozbil on.

A mohla bys mi prosím odpovědět, že kdyby ho podvedu a dítě nebude jeho, tak také bys psala, že ať mi on odpustí? :think:

• Citovat
  • Upravit
415
3.3.25 22:32

@padesátník Já přeci nikde nepíšu, že si vymýšlí :D :D :D to začíná být vtipné. I jsem několikrát psala, že on udělal chybu. Ale také poukazuji na to, že zde čteme jen jednu verzi příběhu. On by také asi nějakou měl. A i kdž by asi i on uznal, že udělal blbost, tak poslechnout si i druhou stranu je důležité a bez toho já prostě tak direktivní jako vy nejsem. A tím končím diskuzi (jen z své strany aby bylo jasno), protože mám pocit, že ještě chvíli a vám vzteky ulítne vršek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
3.3.25 22:34

To já přeci nemůžu vědět a ty také ne. Dokud se to nestane. Ale takových diskuzí je zde plno. Ať j z jedné nebo druhé strany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
3.3.25 22:36

Každopádně i když s tebou nesouhlasím, opravdu přeji hodně štěstí do života. Jak tvého, tak tvého dítěte. Ať už to dopadne jakkoli. A také přeji, abys svého rozhodnutí do budoucna nelitovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Takže dvojí metr, ja mám odpustit ale on ne :think:

• Citovat
  • Upravit
595

Neodpustil by ti.
Vykopl by tě i s kukačkou a poprel otcovství a bylo by hotovo.
Jinak zakl. teď jsem doposlouchal reels o tom jestli by, ženy souhlasily s těstem DNA ptali se několika ani jedna by nesouhlasila a brali by to jako že nevěří.
Jedna řekla, jedině kdyby nevěra.
Zajímavé bylo, že i muži na dotaz odpověděli proč by měli, jen kdyby nevěra.
Pak záběr do laboratoře, kde ta co provádí testy řekla, že každé 6dite nevychvava bio otec ( myšleno jako kukačku).
Jinak souhlasím s Pidalkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.25 22:38
@Steve718 píše: Více

Ale já mu odpustit mám? Hmm zajímavé… :think: :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...