Testy DNA - potvrzení otcovství, manžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
415
3.3.25 22:39
@Anonymní píše: Více

A to jsem napsala kde??? Bože já jen napsala, že nikdo z nás neví, jak by druhý reagoval. Kdyby dítě nebylo jeho, pak bych ti opravdu přála, aby ti to odpustil. Protože si dokážu představit situaci, kdy ujedeš a pak toho lituješ. A mydslí, že ani nevěra není vždy důvod pro rozchod. Právě proto, že život někdy vážně těžkej a lidi prostě chyby dělají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
padesátník
3.3.25 22:39
@píďalka0484 píše: Více

Já nehodnotím žádnou „verzi příběhu“ a ani k něčemu takovému nevidím sebemenší důvod. Hodnotím jen a pouze tu zcela jednoznačně uvedenou větu, kterou tu zakladatelka napsala, že jí manžel řekl, a z které dostatečně jasně vyplývá, jak se k tomu dotyčný postavil. Nic víc, nic míň. Jestli ji manžel řekl nebo neřekl ví pouze zakladatelka. Vymýšlet si nějaké „verze“ je mimo mísu. Včetně toho, že to může být klidně i vymyšlené celé. No a co? Pořád hodnotím jen tu jednoznačně napsanou větu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.3.25 22:45
@píďalka0484 píše: Více

To pochybuji, bys mi psala, že jsem d3vk4, nej mě opustí…

• Citovat
  • Upravit
4089
3.3.25 22:50

To srovnávání s nevěrou poněkud pokulhává. U provalené nevěry dojde zcela pochopitelně k narušení důvěry. Pokud mají oba zájem, můžou tu důvěru budovat zpět. Zakladatelky manžel ovšem projevil zakladatelce nedůvěru dle popisu zcela bezdůvodně. Hledání důvodů je z kategorie viktimizace oběti. Jak mají napravovat něco, co vzniklo jaksi zcela svévolně v mysli manžela zakladatelky, který si navíc, jak se zdá, ani neuvědomuje, jak tím zakladatelce ublížil? Věrnost dokázat nelze, ten test ho upokojí možná na pár dnů a pak bude pochybovat zase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SM488
3.3.25 22:58

Ak by som sa po rokoch dozvedel, ze moje dieta nie je vlastne moje, urcite by to so mnou zamavalo, ale moj vztah ku dietatu by to po tych rokoch uz nemanilo. A ci by som zostal s takou zenou? Ak by vsetko ostatne cele tie roky fungovalo dobre, asi by rom tak ostro a nekompromisne nerozmyslal. Mam kolegu, ktory vychovaval „kukucku“. Okrem svojich deti. Povedal mi, ze keby zena neziadala o rozvod, tak by s rodinou zostal. Aj napriek tomu, ze na vine bola ona…

• Citovat
  • Upravit
21308
3.3.25 23:05

Aha, takze ti rika, ze vlastne delal dobre a mel pravo te krátce po porodu dusit planym obvinenim. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21308
3.3.25 23:07
@Steve718 píše: Více

Pak záběr do laboratoře, kde ta co provádí testy řekla, že každé 6dite nevychvava bio otec

Ne každé seste dite. Maximalne kazdy sesty vzorek z te konkretni laboratore.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5893
3.3.25 23:10
@Steve718 píše: Více

Ale to jsou laboratoře, kam nejistí tatinci posílají vzorky. Drtivá většina páru si je jistá. Žádné šesté dítě kukačka samozřejmě neplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
3.3.25 23:13
@Prelesta píše: Více

A nebo to s ní souvisí víc než si myslíme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
3.3.25 23:17
@Sandra277 píše: Více

Každé 6 - nějakých 16,5 %
Reálnější každé 25 - 4%
To je stále hodně. V každé třídě školáčků jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5893
3.3.25 23:20
@Josef_t píše: Více

Což je samozřejmě blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
3.3.25 23:28

Neodpustiš. Snad jedině kdyby řekl, co bylo spouštěč.
Jinak jak jsi psala, jak se choval tvůj muž, zasloužil by nakopat do kuli až se vybulí a pak ještě jednou.

Ještě k tomu reels, bylo to z Ruska.
A ten co to uváděl, řekl vsimejte žádná nechce test, ale at se stará to jo.
Všechny ženy říkali, musí věřit, že jsem věrná a hotovo nač test.
Prostě musí věřit ženě, že je bio otec, vždyť jsem věrná.
Asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
3.3.25 23:28
@arinecka píše: Více

Je to na úrovni „podprahového vnímání“
Jako žena si neuvědomuješ jaká zásadní podpásovka je to pro chlapa.

Muž si musí znovu vybudovat vztah k dítěti, které vychovával roky, vyrovnat se dlouhodobou lží partnerky. Doslova se zboří svět.

U žena ale taky nejde jen o trochu pochroumané ego. Je to prvotní reflex domněle chránit dítě. Proto taky velmi často, pokud otěhotní, tak se rázem změní hormony a z naivní zamilovanosti do něčeho velmi pragmatického.

Ale úplně nejhůř jsou na tom děti, které se v dané situaci nemůžou bránit.
Tohle sebere i dospělého, natož malé dítě. Je to důležité, proto prakticky každý zkouší poznat svoje rodiče. Je důležité, aby pravdivě znalo svůj zdravotní stav a nelhalo se pokaždé lékařům s rodinnou anamnézou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
3.3.25 23:40
@Sandra277 píše: Více

To chce klídek, dělali to rusové u nich.
Samozřejmě, že ženy nesouhlasí, že těch 16,5% je moc, neb by se muselo říci, že tolik jich je… doplňte si sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2112
3.3.25 23:45
@Josef_t píše: Více

Jasně, chyba je na její straně. :zed: Znásilněná žena si za to může taky sama, že šla v noci parkem. :pocitac:

Pokud měl manžel o zakladatelce pochybnosti, proč se jí tedy nezeptal:
„Hele Maruš "ten a ten“ povídal, že Tě viděl „tehdy a tehdy“ s „tím a tím“ a napadlo ho, zda je dítě opravdu moje? Mám teď z toho špatný pocit a neumím s ním pracovat."
Například, když už si neuměl ten test udělat sám.

Ale takhle zakladatelka vůbec neví, PROČ ho taková nejistota a nedůvěra napadla. Když ona mu žádný důvod k pochybnostem nedala.

A „třešničku na dortu“ tomu nasadil tím, že vůbec NEPOCHOPIL, co tím způsobil. Vždyť přece o nic nejde, jsou to jen testy. :zed:
Viz zakladatelka:
„Vpodstatě to bylo o tom, že mě prosí, abych se vrátila, že to překonáme, vždyt nic tak hrozného se nestalo, jen chtěl mít (ano zase)jistotu. A proč to tak prožívám, že bych ho měla jako chlapa pochopit, ale kdo pochopí mě jako ženu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí