Testy DNA - potvrzení otcovství, manžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.3.25 18:01
@Pučálkovic.Amina píše: Více

Asi jo…ale je blb, už jen proto, že to citi potřebu udělat

• Citovat
  • Upravit
2061
4.3.25 18:03

Já tomu pořád nerozumím - ty se ho zeptáš, proč neotestoval tajně, a on ti odpoví „Chtěl jsem mít jistotu“??
On má nějakou diagnózu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21304
4.3.25 18:29

To rikam celou dobu - chtel ji schvalne dusit.
Najednou mel navrch :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.25 18:31

Už jsem to tady někde psala, že řekl něco ve smyslu, že nechce to dělat za mými zády, doufal, že ho nějak pochopím a (zase) chci jen jistotu, že dcera je moje.

• Citovat
  • Upravit
36012
4.3.25 18:32
@Anonymní píše: Více

Malá, ale ne nulová! :cert: A proč bych měl jako otec věřit, že nějaká nepořádná sestřička nemohla dítě v porodnici vyměnit? Také jsem měl z toho strach, ale mé děti byly natolik specifické, že to technicky nebylo možné. Navíc se mi podobají jako vejce vejci a dokonce i sestřičky se vyjádřily, že se když jedno z nich svlékly, tak zkonstatovaly, že je to táta jak vyšitý. ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2061
4.3.25 19:11

A s tvým vědomím si ho taky neudělal a radši tě dusil… Váš vztah byl do té doby opravdu sluníčkový?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.25 19:13

Tak samozřejmě, že jsme občas řešili neshody, ale vždy jsme se nakonec dohodli, vyřešili to. Byl to pěkný, harmonický vztah.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.3.25 19:25
@Heduš Homolková píše: Více

No dobre. Ale to je prece kazdeho vec. Vzdyt me je to úplně fuk jaký mas nick a proc, vůbec me to nezajíma.
Příště nekritizuj používání anonymního režimu, když to pravidla tohoto diskusního fóra umožňují. Já jsem využila an. režim, pac jsem psala osobní, citlivé informace, tečka. Není co řešit. Denně tady ten režim využívají desítky lidí, budeš všem jednotlivě nadávat, že jsou to anonymní hrdinové? Asi ne že.
Takový útok většinou předchází urážení a je pouhým zoufalým činem, když uz nemám žádné pádné argumenty a nemohu nic smysluplného namítnout 8)
A v téhle diskuzi je potřeba otevřít nový pohled na věc a zastat se taky trochu toho chlapa, pac většina tech nadávek na nej, to uz se nedalo cist a byla to nuda, jen tupe nadávat a nepřemýšlet dokáže každé :P

• Citovat
  • Upravit
2103
4.3.25 19:44

Tak za

1. Zákon znám, o tom mi psát nemusíš. Nedávno tu byla diskuze, kde jsme někteří o tom debatovali.
  1. Pro mě je biologie důležitá. Nechtěla bych mít v RL dcery jiného muže než je její biologický otec. Ani kdyby to měl být Brad Pitt nebo Elon Musk.
  1. Nevadilo by mi, kdyby si nechal otec mé dcery test DNA udělat, ale u nás je jiná situace než u zakladatelky.
  1. V RL dítěte nemůže být zapsán kdokoliv. Např. kdybych se rozhodla tam nechat napsat výše uvedeného Elona Muska (kvůli alimentům a dědictví ;) ), tak by to neprošlo. Stejně tak, pokud je tam uveden manžel matky, který není bio otec a podá k soudu žalobu o popření otcovství v zákonem daných lhůtách a pod., ale to Ty víš.
  1. Udělat test DNA samozřejmě není konec světa. Problém je, pokud chlap místo toho, aby si ten test udělal SÁM TAJNĚ, tím prudí a vys! rá manželku 2 a půl měsíce. Úplně zbytečně ji tak dokazuje, že jí nevěří, podezírá ji tím z nevěry. A ještě není ani ochoten pochopit a připustit, jak tím své ženě ublížil a myslí JEN a JEN na sebe, že on chudák chtěl mít jistotu.
  1. Kdyby nebyla pro manžela zakladatelky biologie důležitá, celý tenhle „cirkus“ by nevznikl. Takže ještě evidentně jsou lidé, kterým na biologii záleží. A to hodně.
  1. Je mi opravdu líto, že ses s Tvou situací ještě nesmířila. Chápu, že to pro Tebe musí být těžké. Ale teď, když už miminko čekáš, je nejdůležitější, aby bylo zdravé. Nemusíš tedy „kopat kolem sebe“, my za to nemůžeme. :kytka:

Edit: Proč mi to zobrazuje samé 1., když mám napsaná čísla chronologicky za sebou se závorkou za nimi - 1) 2) 3)…? :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2103
4.3.25 19:54
@pocestny píše: Více

No tak, když se manželka/partnerka svému muži přizná, že dítě které čeká není jeho/nemusí být jeho, tak už to není „kukačka“ v pravém smyslu slova. Muž o tom ví a může se podle toho zařídit - test DNA, popření otcovství (manžel), nesouhlas se zapsáním do RL dítěte (partner) atd. Pokud se rozhodne i tak to dítě vychovávat, nevychovává ho v sladké nevědomosti, že je jeho vlastní biologické. Jinak nazvat si to můžeš, jak chceš. :mavam:

Příspěvek upraven 04.03.25 v 19:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2061
4.3.25 19:55

Heleď, já bych mu v takové situaci řekla, ať si ten test udělá a informuje mě o výsledku, do té doby už o tom nechci nic slyšet. Ten test by ho samozřejmě přišel hodně draho. A k tomu by mě hodně mrzelo, že mám za muže blbce. Tím nechci tvrdit, že mé řešení je jediné správné. Ale ty se necháš dlouhou dobu dusit a on by tě dusil snad dodnes, oba jste se točili v kruhu, komunikace pokaždé do outu. Proto se mi nechce věřit, že to byl harmonický vztah. Mně to přijde z obou stran patologické. Jako by ta nedůvěra tvého muže byla už jen třešnička na dortu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.25 20:06

Představ si, že byl harmonický, několik let, až před několika týdny začaly problémy, kdo ví jak dlouho to v sobě dusil, možná o tom přemýšlel dříve, ale až později s tím vyšel ven.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.3.25 20:14
@Prelesta píše: Více

Pěkný prispevek. Nemusíš tam klást na vsechno takový prehnany duraz. Ja umim číst.
Nechapu ale, proc se domnívás, ze kopu kolem sebe? Já jsem úplne v klidu a v pohode. Pouze zde normalne komentuji. Cim tady prosim tebe jako kopu? To snad né.
Přijde mi, že spis tímto svým příspěvkem hodně kopeš ty. Píšeš tiskacím písmem a čísluješ odstavce, jeste chybí sady vykřičníku a otazníků a důležitých smajlíku :palec:
Jako vzdy chyba v tom, ze si neco myslis a vyvozujes dle kusých informací, které jsem sdelila. Ale nesdelila jsem, ze mam i biologicke vlastni deti, budu mit tedy oboji, vlastni i nevlastní, ale to v uvozovkách, považuju to dite za svoje, nosim ho ve svem tele a moje telo ho vyzivuje.
Takze jako soráč, ale co je pro me tezke? Jaks na to dosla? Usuzujes a předpokládáš mylne veci, pak vznikají takove bludy a fantazie, ktere ani nejsou pravdivě. Navic o nikom zde nerikam, ze za neco muze. Vzdyt jsem nikomu nic ani nepsala, ty jsi oslovila me jako dalsi zde :mrgreen: ja jsem psala jen te zakl. anonymni tulipánce :) Bohužel kazdy se dnes vsí. rá uplne do vseho a plete se kam nema, no a pak dela machra. Jeto sranda :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2103
4.3.25 20:22

Máš pravdu, vsí. ráš se sem a děláš machra. Možná by sis měla přečíst své komentáře znovu, pak jistě přijdeš na to, co mám na mysli tím „kopáním“. A taky nechápu Tvůj anonym, protože Ty citlivé informace jsi sem psát vůbec nemusela, s tímto tématem naprosto nesouvisí.

Ale důležité bylo se vysmát zakladatelce, že?

A mimochodem, tiskacím písmem tu píšeme všichni. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36012
4.3.25 20:52
@Prelesta píše: Více

Ale Ty máš psát psacím! Jak to, že to neumíš?! :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek