Testy DNA - potvrzení otcovství, manžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11187
22.3.25 13:49
@Pidulka1991 píše: Více

Ne, on neříkal nic o zahýbani, i když samozřejmě jak jinak by se to stalo, že jo. A ano, to že nechtěl mluvit o tom proč, to bylo hodně blbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.25 14:02
@Anonymní píše: Více

A jak tu rodinu rozbil? Vzdyť on tě nepodvedl, nenasel si milenku ani k ní neodešel. Nebil te, nemlatil te, neomezoval te. On se nechce rozvádět ani požádat o rozvod, naopak chce rodinu zachovat, takže on nic nerozbiji, to v žádném případe. Rodinu rozbíjíš ty, na zaklade toho, ze se cítíš ublížená, ale je to jen pošramocená psychika. On ti fakticky ani fyzicky nic neudělal :nevim: jsou vazne duvody a zcela malicherné důvody, (ve tvem pripade spise pocity krivdy), proc odchází k rozvodum a uz to vidím u toho soudu milá zlata, jak tohle uvedes jako padny duvod rozvodu, aby se tam pak nezasmali 8)

• Citovat
  • Upravit
2066
22.3.25 14:02
@Steve718 píše: Více

Třeba já být chlap, tak bych si ten test možná taky nechala udělat. Ale rozhodně NE tímto způsobem jako zakladatelky manžel. Prostě tajně, výsledky smazat/spálit/zničit a pusu „zamknout na devět západů a zahodit klíč“. A hotovo. Se ženou bych to řešila jen v případě, že by se ukázalo, že dítě není moje.

Ale tady měl otec potřebu delší dobu deptat matku. Proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.25 14:05

Vyslovil mi nedůvěru, s takovým člověk se nedá fungovat. Musí nést důsledky svého jednání. Já jsem mu řekla, že pokud to udělá tak je dost možné, je manželství skončí.

A plus budeme-li měsíce od sebe, já si možná i někoho najdu, tak to už funkční vztah nebude takže k rozvodu by dojít mohlo. Kdyby nedošlo, tak nevrátím se k němu ani tak, a časem by nás stejně rozvedli.

• Citovat
  • Upravit
2066
22.3.25 14:08

Ale on ji několik týdnů psychicky deptal. Píše se tady o tom celou dobu, že on svým jednáním vážně narušil důvěru mezi nimi. Důvěra je jedním z důležitých stavebních prvků vztahu.

A nechápu tyhle ženy, kterým ve vztahu stačí jen to, že je chlap nemlátí, nepodvádí, nechlastá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148571
22.3.25 14:36
@Prelesta píše: Více

Ano, žena porodí, prožívá chvíle diskomfortu, bolesti, místo podpory se jí dostane psychického nátlaku a deptání, hučení o tím jak jí manžel nevěří, ale ona je malicherná a vůbec nic se nestalo. On vlastně nic neudělal, ona je ta ošklivá co rozbíjí rodinu. Klasika.
Musím se už smát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13968
22.3.25 14:54

Zatleskalme on jí nemlátil. Jen ji psychicky týral svou nedůvěřuvostí, ale to je v pořádku, že mandarinko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13968
22.3.25 14:56
@jita22 píše: Více

Tak jak jinak to brát, nezm jako obvinění z nevěry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13968
22.3.25 14:57
@Steve718 píše: Více

Proč to ti chlapi tak chtějí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
22.3.25 14:57

On se sice jako blbec zachoval, mel komunikovat jinak, kdyz uz ho ten “pocit posedl” ale rodinu v podstate detinsky urazene rozbijes ty. Rada bych napsala, ze je to tvoje vec, ale bohuzel to neni jenom tvoje vec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4451
22.3.25 15:01

Dite do stridavky a cela ta leta, co bude s batuzkem pendlovat mezi rodici, si muzete rikat, ze to bylo skvele rozhodnuti. Urputna maminka dala tatinkovi lekci, ze musi nest nasledky svych blbych cinu, priblbly tatinek bude cela leta zit s tou vynucenou jistotou, takze rodice stastni. Do toho ho jeste budou vychovavat maceska z jedne strany a s otcimem z druhe strany, asi pribudou nejaci bonusovi nepokrevni sourozenci, pripadne polovicni novi. Nauci se navigovat v ekosystemu mojedeti-tvojedeti-nasedeti a v 18 letech si rekne, jak krasne detstvi to bylo.
Jedna udalost hned po narozeni a na decko se navalilo tolik stesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.25 15:03

Já ne, rodinu rozbil on. Toto je něco za čím si stojím, že já jsem rodinu nerozbila. Jsem prostě taková, někdy satčí jedna věc, nějaká křivda a tu si budu nést v sobě celý život. Nikdy nezapomenu, časem možná odpustím, ale odpuštění neznamená, že se vrátím k tomu člověk.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.3.25 15:08

Kdyby se dalo, tak bych ho i dala pryč z rodného listu, neboť mít takového otce… to nikdo nechce. (irony, pro nechápavé)

Já dceru vychovám, aby měla i sebeuctu, nedala si skákat po hlavě a od chlapa, který ma takové hnusné a ponižující požadavky, je třeba odejít, to už takový vztah nebude nikdy ok. On bys časem něco našel, že nevěra, že nevím co…

To je jako kdyby mi chlap začne kecat do oblečení, makeupu…toto je podle mě adekvátní důvod k rozchodu, neboť to je prostě žárlivý manipulátor a psychopat.

• Citovat
  • Upravit
595
22.3.25 15:11
@Pidulka1991 píše: Více

Zeptej se těch, co to zjistili pozdě a platí na cizí dítě alimenty a nebo co řekneš dítěti že žije ve lži matky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4451
22.3.25 15:14

Mozna by ti pomohlo si o tom vsem promluvit s psychoterapeutem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...