Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@veria píše: Více
Presne tak. „Rodine“ preji hodne stesti.
@admin tuto diskuzi asi muzes uzavřít, zakladatelka uz to vyresila.
@Andelskej_Satan píše: Více
Tó už přeháníš ne? To není tvoje ďiskuze abys rozhodoval o uzavření.
@Anna766 píše: Více
On prostě neunese, když ženska dle nem “bez duvodu” odejde od partnera.
@Pidulka1991 píše: Více
Já to beru že co člověk to názor a i chápu že některá ženská by to holt přešla a nechala by si to líbit, každý máme tu hranici jinde a jsou ženský co pro děti vydrží a přejdou hodně. Ale co on má tady uzavírat cizí diskuze. Není tu žádný admin.
@Anonymní píše: Více
nelecil se nikdy na depresi nebo nebs uzkustnou poruchu? může zo být třeba vtirava myšlenka, kterou nedovede logicky ovládat. ono je důležité taky vědět proč tak smýšli
taky chlapi mívají "poporodní " depresi
Nejsi zakladatelka, abys tu určoval kdy může admin diskusi uzavřít, jestli ti diskuse nebo zakkadatelka tak zvyšují tlak, tak sem jednoduše nelez a budeš mít klid
@Cizinka 999 píše: Více
Tak si vtíravou myšlenku mohl testem vyřešit tajně a neprudit tím o šestinedělí zakladatelku
@Heduš Homolková píše: Více
Nebylo to v šestinedělí, ale asi po 3 měsících.
@jita22 píše: Více
To je snad jedno ne? Je v úplně nové životní roli a místo aby si užívala miminka, tak musí řešit sracky a testy otcovství
Coz mi prijde teda horsi … jako kdybych se zpetne dozvedela, ze si delal test tajne…
@Cizinka 999 píše: Více
Ne, teď určitě ne a ani v nedávné minulosti. Co se týká dávné minulosti, kdy jsme se neznali tak o tom nic nevím – osobně si myslím, že ne ale zase nemluvili jsme si (konkrétně o tom, že nějaké deprese nebo něco takového) – ale nemůžu ani potvrdit ani vyvrátit.
Kdyby mi od začátku normálně řekl, že co je ve věci, mohl se to vyvynout úplně, ale úplně jinak. Ne mě 2 měsíce deptat s jeho jistotou a testem. Asi to byl někdo z okolí, ale kdyby je vyspělý, sebevědomý, těžko ovlivnitelný okolím, tak by to zpracoval v sobě sám, tak, že by jim řekl na rozum, že jim šibe, já své ženě věřím, nikdy mi nedala důvod, abych jí nevěřil.
Nikdy jsem mu o ničem nelhala, vždy jsme byli k sobě upřímný, nemám ani žádné mužské kamarády, píšu si jen občas s kolegy/kolegyněmi, když řeším pracovní věci, 3× jsem zažila setkání s bývalými spolužáky ze střední školy (byli jsme asi 15 lidé ve městě i muži i ženy). Nikdy jsem si s nikým ani nepsala - vždy jsem zablkovala když mi vypisoval cizí chlap. ![]()
@Maggdallena píše: Více
Jo takže je lepší ji dva měsíce prudit s jistotou a ted se diví, ze se mu rozpadla rodina
Dítě jsme si měli užívat spolu. Také se o ni stará (staral). Práci jsme si dělili – o dítě i domácnost. Jednou jsem vstala večer já, jednou on k miminku.
@Pidulka1991 píše: Více
Pomaham jen adminum to tady procistit…zakladatelka uz svuj problem vyresila, s tim doufam souhlasite.
K zakladatelce, ano, jeji chlap se zachoval jako buran, necitlive a zranil ji. To jak se citi plne chapu. Netusime jestli mel duvod nebo ne, jeho verzi nezname, jen z jejiho popisu, ze ten problem se stal v jeho rodine a on ji taky z nejakeho duvodu podezrival. Jeji argumentace, ze by ted po nem mohla chtit ona ruzna potvrzeni mi prijde detinske, ale budiz, kdyz ji to udela dobre.
Chlap udelal bohuzel jednu chybu a zajladatelka se na zaklade toho rozhodla rodinu rozbit a hotovo. Muze byt rada, ze se o dite staral a stara dal. Asi jako tata funguje dobre. Takze stastny konec pohadky. Tim bych to uzavrel. Ve vztahu je jedna z dpvednosti i umeni odpustit. Zakladetlka to tak nevidi, asi s nim je vic nespokojena a toto byl zasadni duvod. Vubec tedy nechapu proc ma potrebu zivit tema dal, ale treba se jeste rozhoduje, a k tomu potrebuje vas. ![]()
Já už rozhodnutá jsem a rodinu rozbil on ne já. To, že je snadno ovlivnitelný je jeho slabost/slabá stránka. Takže důvod je jeho tupost a slabost, nedůvěra vůči mně a on bys stejně našel něco dalšího, nikdy by mi nevěřil. Časem mu to asi odpustím, ale být s ním dál v manželství bych nemohla, nemůžu být s někým, kdo mě vnímá jako rajdu, co ho podvádí se vším co se hýbe.