Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Prosim te, tak uz se rozved a zij sama. Mej se pekne.
@Andelskej_Satan píše: Více
Prosím tě, přestaň ve všech diskuzich bulet… prostě zachival se hrozně, byl variván i presto pokračoval, tak co…
@Andelskej_Satan píše: Více
Ano, ponížil ji v situaci kdy je žena nejzranitelnější. Jinak je to v poho, tak máš pocit že máš nárok posuzovat jak se žena má v takové situaci cítit?
@Prelesta píše: Více
tak Mandaríně to stačí, a nechápe, že normální ženě to stačit nemůže
@jita22 píše: Více
Moje řeč.
Ale každý svého štěstí strůjcem.
@veria píše: Více
Pokud jsou zde ženy, které by to odpustily, tak dobře, je to v pohodě, je to vaše věc, nikdo by vás neměl nutit do opaku. Já však nejsem taková, nejsem schopna to odpustit a jít dál, nemůžete mě soudit svýma očima.
@Anonymní píše: Více
My te nenutíme, jen říkáme svuj nazor. Je mi líto miminka, zbytečně prijde o úplnou rodinu a bude pendlovat celé detstvi mezi vami.
@veria píše: Více
Když si já představím, že by můj otec s tímto přišel např. i teď tak by mě velmi zklamal a klesl by v mých očích jako člověk/chlap/otec. Samozřejmě to, jak to vezme dcera v budoucnosti bude její věc.
A kdyby vyrůstá v rodině, kde by bylo napětí.. tak raději se rozvést než by měla žít se dvěma klubky nervů. Vždyť otec přece žije a já v setkávání bránit nebudu.
Mé štěstí a spokojenost je také důležité.
Já se asi nedivím. Dokážu ještě pochopit posedlost že si udělám test, ale snad tajně. proč uráží manželku po porodu, to k ní asi moc lásky nemá když jí ubližuje v takovém období
. Vždy to muselo být psycho v tom nějak fungovat a pak řekne co? že o nic nešlo? Proč si myslel že mu byla nevěrná a co si vymyslí příště? To si neumím vůbec představit, porodit a manžel aby řekl že chce testy otcovství protože kdo ví kdo je otec. první reakce by byl šok a pak asi pár facek pokud by si myslel že mám dítě s někým jiným
. je to prostě zrada. nad tím se mávnout nedá že o nic nešlo. Milující manžel by svojí ženu po porodu takhle psychicky prostě netýral. Tak může být spokojený, dítě je jeho a rodinu si zničil ![]()
Jo poslední co bych chtěla v šestinedělí řešit je, že mne někdo obviňuje z nevěry…
@Andelskej_Satan Do té doby, než začal s tím testem, byl vztah pěkný.