Testy DNA - potvrzení otcovství, manžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2114
3.3.25 23:56
@Steve718 píše: Více

Takže po „stopadesáté“, pokud má nějaký muž pochybnosti, zda je bio otcem dítěte, MŮŽE si ten test nechat udělat SÁM TAJNĚ, aby tím neohrozil vztah.

U zakladatelky nejde jen o to, aby věděla, co bylo spouštěčem, ale aby ten chlap skutečně POCHOPIL a UZNAL, jak moc tím zakladatelce ublížil, jak hodně narušil důvěru k ní a ve vztahu. Dokud to neuzná a hlavně nepochopí a bude si pořád „mlet svou“, že chtěl mít JEN jistotu, nikam se nepohnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
4.3.25 00:10
@Sandra277 píše: Více

Deník - 6 let zpět.
Laboratoře mají 24-32% negativních výsledků (tj. mnohem horší číslo než bylo uvedeno)
Odhad 10 % - zřejmě nadhodnoceno.
Výzkum v Belgii který analyzoval „historická data“ to odhadl na1-2 %
Výsledek taky k ničemu, protože analyzovali v podstatě data střední třídy a vyšší třídy, která je nejkonzervativnější.
Takže odhad 4-5% je zřejmě reálný a zahrnuje všechny sociální skupiny. Čím nižší sociální status, tím je ve vztazích víc patologií.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
4.3.25 00:12
@Prelesta píše: Více

Ano máš pravdu co píšeš, vždyť jen o tu jistotu šlo. Nic víc nic míň.
Musí základ. muž najít cestu jak to celé napravit a ani nevím jak to napsat.

A je jasné že se tady neshodneme muži s ženami na testech.
Neboť pokud to v porodnici napodelaji tak bio matka je vždy jistá a muž musí vždy věřit a nebo jít do testu a rizika rozpadu manželství, bohužel.
Jak to ale udělal muž zakl. bylo všechno špatně, je to… O tom se bavit ani nemusíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
4.3.25 00:18
@Steve718 píše: Více

Ale muž nemusí jít do rizika rozpadu manželství, když si ten test udělá tajně a potom ho zlikviduje, aby ho žena omylem nenašla.

Ano, zakladatelky muž udělal všechno špatně, ale bohužel mu to vůbec nedochází. A to je nyní ten největší problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
4.3.25 00:19

@Prelesta

Otáčíš to úplně nesmyslným směrem.

Pokud to co tulipánka předvedla v posledních příspěvcích.
Tak nevěřím, že se jednalo o idylický vztah. Ani nevěra by asi vztah nerozbila tak rychle.

Jestli mu párkrát něco podobného předvedla i v minulosti, k tomu několikrát zdůraznila jak bude solit alimenty.
Tak dotyčný pán ani nepotřeboval ani podnět z vnější, ani kalkulačku, aby mu nedošlo, že vztah míří ke konci a alimenty nejsou zdůrazněny jen tak pro nic za nic.
Pak by taky dávalo smysl, že to nechtěl udělat potají, ale řekl jí o tom.
Zřejmě už měl připraven rozvod pro případ, kdyby výsledek negativní.
Dělal to co teď ona, chtěl mít pro rozvod „alibi“
Teď má alibi ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
4.3.25 00:23
@Josef_t píše: Více

Já nic neotáčím. Ale mám pocit, že Tys jim u vztahu „svítil“ a víš víc než zakladatelka. Bravo. :potlesk: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
4.3.25 00:35

Moc se vžíváš do role manželky podezřelé z cizoložství.

Představ si, že jsi tchýně, a modrooká snacha ti povídá jak je vnučka s černýma kukadlama podobná modrookému synovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
4.3.25 00:59

Tak za prvé, mám dceru. Takže tam „hrozí“ tak maximálně záměna v porodnici.

Za druhé, kdybych měla syna, tak bych dost možná paranoidní byla. Však jsem to i psala na straně 3:
„…kdybych byla chlap, možná bych byla taky paranoidní, obzvlášť, kdyby se mi něco nezdálo (i kdyby to bylo třeba jen v mé hlavě), kdyby mi někdo v tom duchu něco řekl, naznačil, nebo to řešil někdo v mém okolí… Ale rozhodně bych to neřešila způsobem jako zakladatelky manžel, udělala bych si test tajně…“

Takže chápu, že ten chlap chtěl mít jistotu, ať už za tím bylo cokoliv, ale nechápu způsob, jakým se rozhodl to provézt. A už vůbec nechápu to, že mu to naprosto nedochází.

Takže vlastně uznáváš, že zakladatelky manžel ji podezřívá z nevěry:
„Moc se vžíváš do role manželky podezřelé z cizoložství.“
A to je nabourání důvěry jako 🐖. To se pak nediv, že zakladatelka reaguje tak, jak reaguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148647
4.3.25 01:10
@píďalka0484 píše: Více

A zase podsouváš vinu zakladatelce. Je mi jasný že to nevnímáš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
4.3.25 07:06

Pořád je to procento z testů a ne ze všech dětí v republice. To je jako tvrdit, že v novinách jsou jen negativní zprávy, takže svět je negativní. Jasně že tam nejsou pozitivní zprávy, ty výtisky neprodávají a jasně že v laborce nebyli testy šťastných párů, co si věří, protože co by tam dělali? Nevyhrabeš někde jaké je procento pozitivních testů na HIV? Že by jsme z toho zkusili uhádnout kolik nakažených je v republice.
Pokud na to někdo neudělá výzkum a nevezme dostatečný počet náhodných lidí tak je to jen hádání z kávové sedliny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
4.3.25 07:12

Jinak taky nechápu proč to neudělal tajně. Ačkoliv jinak jsem proti podobným věcem.
Za mě by bylo ok to i jednou oznámit a udělat ten test. Asi by mě to zarazilo, možná bych byla chvíli nabručená, ale ok.
Ale kdyby to udělal jako ten zakladatelky a měsíce do mě hučel, protože je asi neschopný to sám zařídit. Nebo mi ro jen chce dát sežrat. Tak to by dopadlo zle.
Já zakladatelce fandím. Mám ráda lidi co se umí takhle rozhodnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13970
4.3.25 07:27
@píďalka0484 píše: Více

Divné je, že jí nechce říct, co v něm tu nedůvěru vyvolalo :think:.
Někdy nejvic nevěří ten, co má sám máslo na hlavě.
Jít za mnou manžel a několik týdnů do mě “hustit”, že našemděti nejsou jeho, tak nevím, zda bych s ním chtěla být. Vždyť jí tím obvinil z nevěry…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13970
4.3.25 07:47
@Ruxas píše: Více

Taky nechápu, proč to neudělal tajně :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41142
4.3.25 08:28

přijmout, že za to může chlap? Josefem? nikdy, to i na ten nůž by si žena v případě vraždy určitě naběhla sama, a to opakovaně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11194
4.3.25 08:34
@Anonymní píše: Více

Chápu, že ti ublížil, ale až se budeš dívat na své dítě, které bude trpět tím, že musí pendlovat mezi rodiči, možná ti za pár let dojde, že by člověk měl být pokornější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí