Testy DNA - potvrzení otcovství, manžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1781
4.3.25 14:23
@Anonymní píše: Více

Teď jsi nám to všem nandala ty hrdinná anonymko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41140
4.3.25 14:43

ale tak, o tom, že nejsou ženy, kterým by nevadilo, kdyby za nimi manžel přišel ještě do porodnice a chtěl testy DNA, protože si není jist, jestli je dítko jeho, tady nikdo nemluvil…je jasné, že pokud i žena si není jistá, tak testy DNA to můžou vyřešit, o tom žádná…ale zas je to o těch sociálních bublinách. Někde to nebude vadit, někde ano, někde to můžou brát jako legraci, někde jako povinnost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.25 14:44
@mado píše: Více

Ale ale, upřímne receno, EM nikdy nezklame, vedela jsem, že kdyz tohle napíšu, tak to bude mit spoustu ohlasů…
Jenze každý 1 z vas zaujímá úzkoprsý pohled na vec, nedohlédnete dál než za svoje tvrzení, které tady porad dokola opakujete a tim diskuzi otupujete, nijak ji neobohacujete, pac nikdo z vas neprinasi nove myslenky (mozna jedine ja ted jednu, která vas pobouřila :lol: )
Jaky je vysledek situace zakl.?
Biol.otec je daný jo? A si ověřil, že je bio otec, ale rozbil si rodinu a zena se s nim chce rozvest.
Casem si chce najit noveho partnera-pro tohoto partnera jeji dite nebude biol.dite, ale cizi dite. On jako otcim ale bude toto dite se zakl. v novém vztahu vychovávat. Biol.otec bude mit mozna navštěvy/víkendy.
Takže biologie u muzu v tomto příběhu ztratila smysl - biol.otec u sebe jiz nebude mit sve dite, pac je na nej jeho matka nas. raná a toto dite bude vychovávat cizi clovek, se kterym snad bude spokojená :nevim: Vyhrává tedy jen ona-důležitá bohyně, ktera se citi zhrzená a uražena, ta u sebe bude mit nadale své biol. dítě…
Jakou ma možnost manzel? Zakl.se k nemu vrátit nechce, takze najde si jinou zenu s dítětem a taky se bude starat o cizi dite? Nebo si poridi s novou zenou dalsi biol.dite? Zaverem..v dnešní dobe je spousta neuplnych rodin a nevl. rodičů a deti; nakonec nejde o biologii, jde prece o ty vztahy v rodině, souznění, harmonii a atmosféru rodinného společenství, jake si to udelame, takove to mame ;)

• Citovat
  • Upravit
13968
4.3.25 14:52

Ty jsi přišla s novovou myšlenkou? Jakou prosím tě?
On jí není schopný ani vysvětlit, proč jí nedůvěruje. Proč ty testy chtěl, nebere v potaz, co to udělalo s ní, ale ona musí chapat jeho? Ne, takhle to ve vztahu prostě nefunguje.
Jestli by ti tibě vykouzlilo úsměv na tváři, ok. Jenže jiné by to prostě urazilo kór, bez toho vysvětlení, proc mi můj partner nevěři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4070
4.3.25 14:52

U zakladatelky nejde o biologii. Jde o zcela bezduvodne a velmi vážné projeveni nedůvěry a následné narušení vztahu. O presumpci neviny už jsi slyšela? Manžel tou svou akcí dává najevo nejenom své pochybnosti o věrnosti ale jaksi i o inteligenci. Když už by měl být člověk nevěrný, tak u toho snad neotehotni, pokud není ducha mdleho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.25 15:00
@Heduš Homolková píše: Více
🙈 hmm bože bože, anonymní jsme tady všichni 🤦‍♀️ zakladatelka je taky anonymní, vymyšlený nick nebo anonymní kvítko, to je upa jedno 🤷‍♀️
Nebo ty se snad doopravdy jmenuješ Heduš Homolková? Vzdyt se vydáváš za postavu z filmu a mas tu fotku zemrele herecky. Tak byt tebou bych si tak nefrcala.
@Anna766 jasný, to same Aničko, mas tu pouze nick a nikoliv občanské jméno jak treba na SS, takže klid :P
  • Citovat
  • Upravit
13968
4.3.25 15:20

Není pravda, že jsme tu anonymní. Znám tu několik holek i osobně. Když píšu pod svým nickem, jsem lehčeji dohledatelná, než ty jako anonymní kytička. Tudiž si tě s tvým nickem a názory lidi nespojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
4.3.25 15:39
@Prelesta píše: Více

Potřebuji si vyjasnit pojmy. Když se manželka po čase přizná, že zanášela a bylo z toho dítě tak to přestane být kukačka? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1781
4.3.25 15:52

Tak aspoň mám nějaký nick s nějakou historii tady, ty ani nemáš koule, pardon vejce na to pod nickem přispívat a jsi pouze anonym
A že mam fotku a nick Heduš? No figurou a rázností jsme si velmi podobné s filmovou postavou, dokonce mám takovou přezdívku v reálu už asi dvacet let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1781
4.3.25 15:54

Že by bývalý Snorlaxik? Ta mela taky vždy svou a jedinou pravdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76577
4.3.25 15:57

no není to pravda, mě kdyby tu někdo četl ze známých nebo z vesnice, tak mě docela dobře identifikuje,
přesto že se nejmenuju Stinga, ale nějak s tím jménem souvisím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76577
4.3.25 15:59

no, ano, biologický otec má, co chtěl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45689
4.3.25 16:05
@pocestny píše: Více

To je odhalená kukačka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
4.3.25 16:08

To bys měla asi vysvětlovat manželovi autorky, že biologie není důležitá, kdyby byl natolik osvícený jako ty, celý průšvih by nenastal.

• Citovat
  • Upravit
148578
4.3.25 16:22
@Velryba černá píše: Více

Tak víš jak. Zakladatelka úzkoprse pohlíží na věc jako že si dovolí být zklamaná manželovým chováním, má to neúzkoprse přejít protože na biologii přece tak nezáleží. Ovšem u otce je to něco jiného žeano. Ten nárok má mít jistotu a zakladatelka mu to musí odpustit, protože na ni záleží jak jejich dítě bude dál žít.
To nevymyslíš tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria