Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@PaníBovaryová píše: Více
Dle popisu to zkusil, ale nebylo mu to moc platné.
Trochu to vypadá, že by mu spíš prošla nějaká ta milenka.
Ale spíš si myslím, že anonymní tulipán jen čekal, až bude moc dát lekci, potrestat…
A kdyby nepřišlo toto, přišlo by něco jiného.
@Josef_t píše: Více
Tak pokud by mi někdo týdny opakoval, že mi nevěří, že jsem mu lhala a podváděla, taky by mi na něm záleželo min a min. Normální průběh, pokud nejsi masochista ![]()
Ne, ne manzel.
nemuzes pobrat, ze zakladatelka neni pokorna vuci manzelovi, ktereho by samozrejme mela presvedcovat a dokazovat, jak je dite jeho. A když dostane test a dukaz do rukou, ma byt prirozene rada a zarit stestim, ze s ni teda zustane, vid. ![]()
@Keyllah píše: Více
A nebo ona mu dávala na vědomí, že je jí úplně lhostejný, že je třeba ho vytrestat, až si to vyložil po svém. ![]()
Spíš se podivuji nad stylem komunikace, kdy to podává, jako by bylo potřeba dát bývalému nějakou lekci. ![]()
@PaníBovaryová píše: Více
Rozvodový rozsudek ještě nebyl vystaven, ale ona už hledá nového partnera ![]()
Zářit štěstím v tomto příběhu nebude asi nikdo. Ale ten příběh se nejspíš nezačal psát v momentě, kdy ten test začal chtít, ale mnohem dřív.
I když teoreticky by měli být spokojeni oba.
On má jistotu.
Ona má svoji hrdost a své alimenty.
Vlastně jediný, kdo na to vždy dojede je to dítě.
Teda tady to vážně žije a každý je tady úplně nejchytřejší ![]()
Základní pilíř manželství nebo partnerství ale neni pouze důvěra. Na prvním míste je to láska.
Takže me by treba zajimalo zakladatelko, jestli jsi toho chlapa vubec někdy doopravdy milovala, kdyz sis ho dokonce vzala za manžela? Protože podle stylu psaní to spíš vypada, že ne a ja nemuzu nejak najit duvody proc vy dva jste se proboha brali?
Zřejmě ale neodpovíš a hned opáčíš svým obvyklým a co on?
Nevím, ale taky mi přijde, že te extra nemiloval. Vy jste se asi vzali z nějakého principu, že se to tak dneska dělá nebo z jiných praktických důvodů, ale určitě to nebylo z lásky a proto neumíte v takovém vztahu chodit. Neumíte zit v manželství, natož abyste ho dokázali zachránit. Takoví lide by se vůbec nemeli brat a mozna si ani pořizovat děti. Chovate se jako dva pubertaci, kteří spolu max chodi a štěkají na sebe kvuli pijovinam
nedospělé, nedůstojne a krajně musim říct trapne…
jasan, chápu, vlastně za to mohla ona
vážně se divíš, že tě nelze brát vážně? ani si neuvědomuješ, jak absurdně zníš, vždy na straně chlapa, ikdyby ji bodl, tak si na nůž naběhla sama
jj, myslím, že tu všechny chápeme
A nějaký rozumný důvod, proč by měla čekat na vystavení nějakého rozsudku, je prosím jaký přibližně?
Za mě je zcela v pořádku hledat klidně druhý den po tom, co se dohodnou, že spolu končí a návrh na rozvod podají. Zbytek jsou pouze ubohoučké ublížené výlevy.
@Keyllah píše: Více
Chápu, že se všechny chápete ![]()
Já nechápu nic a tak pokládám hloupé otázky.
A tak se ptám, čím to, že když s rozpadem vztahu se lidé většinou vyrovnávají těžko, trvá jim to několik měsíců. Čím to, že anonymní tulipán to zvládne za několik málo týdnů. ![]()
@padesátník píše: Více
Jsem ve své podstatě romantik a tak nějak si myslím, že vztah, kde jsou děti by neměl končit bez rozmyslu. A pokud člověk upřímně žije pro vztah (je jedno jestli muž či žena), tak potřebuje nějaký čas, aby ten konec vztahu v sobě uzavřel.
Pokud ti na vztahu nezáleží, pak ani není s čím se se vyrovnávat.
A rozumný důvod. ![]()
Třeba ten, že je dobré si nejprve dát život do pořádku. Jak se píše v seznamovacích inzerátech. „Mít vyřešenou minulost“.
me tulipanek prijde trosku… nesmiritelna
ale vim, ze takovy lide jsou, jak jim nekdo ublizi napr. (v tomto pripade) tak skoncil nadobro, neco se v nich zlomi a je to
a ty máš věšteckou kouli, že víš jak to všechno dopadne? že je s tím vyrovnaná?
zajímavé, co dokážeš vyčíst a vydedukovat z pár řádků a víš jak to dopadne…To že je ten, kterému bylo ublíženo, v určité fázi nasr-ný a má jasno, je naprosto normální fáze rozchodu
když máš dítě, není na hroucení se na gauči, moc čas…Ale chápu, že představa plačící a zhroucené ženy, je pro tebe asi snesitelnější…
@maminaAJ píše: Více
pálení mostů…někdo to tak má, dostaneš se za hranu, odepíší tě a není cesty zpět…nebo je prostě zraněná a uražená, taky možnost…ono to za pár týdnů, až si to sedne, může být všechno jinak…
me prijde i zvlastni jak chvata zpatky do prace, vzdyt ma malicke dite a plnou podporu rodicu…
me se zda jako by se snazila „utect“
@maminaAJ píše: Více
Máš pravdu, i toto je možné.
Znám podobné lidi. Je u nich jen otázka času, kdy si něco vysvětlí jako křivdu.