Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nezastavam se jej, udělat přešlap, nedůvěra ve vztahu, kór v tak citlivé záležitosti, nema mít místo.
Ale…
Byl to jeho jediný přešlap, nebavíme se o dlouhodobé nevěře, gamblerství, atd…
Já být na jeho místě, začalo by mě mrzet, za jak málo jsem Ti stála…jedno nepromyšlené chování - jako že jsem téměř přesvědčena, že on ani z části nedomyslel, že se Te to může až tak dotknout - a Ty už mu neodpustis, jedno pochybení a Tobě nestojí ani za pokus o nápravu.. ![]()
@Magical-eyes píše: Více
Ahooj, moji rodiče jsou zklamáni, že se toto stalo. Chápou mě, že už bych s ním nemohla být, protože vědí jaká jsem (vždy bych to měla v hlavě a byli bychom v manželství nešťastní oba). Jsem u nich a pomáháme si, já bych se možná za pár týdnů vrátila do práce.
Jeho rodiče: Popravdě já jsem s nimi o tom osobně nemluvila, jen telefonát. Nemyslím si, že to má od nich. Nebo jsem jim řekla, že jsem odešla od něho k rodičům. Ale on něho vím, že prý by chtěli abychom zkusili manželskou poradnu, neboť jim přijde divné, že taková jedna prkotinka zničila krásný vztah, že pro dobro malé bychom měli zůstat spolu. Prý já jako žena mám vždy jistotu (klasické řeči), a že bych mohla toho chlapa pochopit, vždyť kukaček je hodně… Prostě jejich syn chtěl mít jen jistotu. (tak jsem to pochopila z jeho řečí)
@Kralikcek píše: Více
Já jsem v minulosti neodpustila, ještě s bývalým přítelem, dávno před manželem nynějším, jednorázovou nevěru (taky jedna chyba
)
Já jsem mu ale řekla, že pokud tam bude, že je táta, tak pujdu pryč od něj a bude mít na stole rozvodové papíry. Ale asi to nebral vážně.
Já jsem mu to řekla, věděl, že se to stane. Musí nést zodpovědnost za své činy. Měl se zamyslet, jestli jsem mu někdy dala důvod, aby mi nevěřil, ne-li tak to neměl dělat, neboť mohl docílit rozbití rodiny.
Když není důvěry, tak vztah skončil = když mi nevěří na co se mnou je a na co jsi se mnou dělal dítě.
Ale i jemu bych mohla hypoteticky říci, že pokud bych ho podvedla, že dítě by nebylo jeho, tak ať se to pokusí zachárnit, vždyť jedno pochybení…
![]()
Problem je, ze to nebyl jediny preslap, ale dva mesice preslapu, kdy cistil zakl. zaludek pro nic.
@Heduš Homolková píše: Více
Asi mu pořádně sklaplo. Chtěla bych vidět jeho výraz, když se to provalilo. Já bych s chlapem, co si nechá navrkat od okolí, že není dítě jeho už nebyla. Tohle je prostě neodpustitelný.
A jak bys tohle chtěla napravit? Ona nemá snad pocit, že mu nestála za to, aby tomu kdo mu tohle navrkal řekl, že je to nesmysl? Že jí věří a ví že dítě je jeho? Pro tebe je asi odpuštění jednoduché, pro zakladatelku ne. A já se jí nedivím.
@Anonymní píše: Více
tak v tom pripade je fakt divne ze ti nevysvetlil kde se to v nem vzalo, mam obavy ze by to nakonec nemuselo byt nic hezkeho…
na tu schuzku jak se citis, komunikovat spolu stejne budete muset kvuli ditku ale ve vsem ostatnim jsi svou pani…
je zbytecny abys pak proplakala den ![]()
@maminaAJ píše: Více
Tak ohledně dítěte jasné. Ale nevím jestli mám jít na to setkání, protože já jsem rozhodnuta. Ještě jsem RP nepodala, ale počkám ještě pár týdnů, abych nastoupila do práce.
Tak ohledně dítěte jasné. Ale nevím jestli mám jít na to setkání, protože já jsem rozhodnuta. Ještě jsem RP nepodala, ale počkám ještě pár týdnů, abych nastoupila do práce.
Nevím jestli si četla, mohlo se to ztratit, ale co taková modelová situace:
TY: Já být na jeho místě, začalo by mě mrzet, za jak málo jsem Ti stála…jedno nepromyšlené chování - jako že jsem téměř přesvědčena, že on ani z části nedomyslel, že se Te to může až tak dotknout - a Ty už mu neodpustis, jedno pochybení a Tobě nestojí ani za pokus o nápravu..
JA: Ale i jemu bych mohla hypoteticky říci, že pokud bych ho podvedla, že dítě by nebylo jeho, tak ať se to pokusí zachárnit, vždyť jedno pochybení…
![]()
@arinecka píše: Více
vyraz te tmavovlase pani v televizi si pamatuji doted, ty smutny oci, tu to muselo hodne bolet a od toho svyho hospodskyho honibrka si musela vyslechnout hodne oskliveho
@maminaAJ píše: Více
Přesně tak. Musela poslouchat jeho kecy, pak se provalilo že ani ona není matka a přišla o dítě které milovala. Tohle muselo být neskutečně těžké. Kdo ví, jak žijí ted. Už to pár let je. Ale taky mi jí bylo neskutečně líto.
A co jako čekal? Že se udělaj testy, bude mít potvrzené že je dítě jeho, a ty to hodíš za hlavu? Vždyt ti ani nevysvětlil proč najednou ty pochybnosti.
rozhodni se podle sebe v jake fazi se ted zrovna citis?
pokud citis ze uz vsechno bylo receno a cokoliv dalsiho uz je jen stourani v exkrementu… tak na to prd
pokud mas potrebu si cokoliv vyrikavat nebo na nej jen vylit svoje zklamani… tak jdi a ulev si ![]()
preji ti hezky den ![]()
Ahoooj, tak dosud nebyl problém s diskusí, i když je pravda, že nějaké větší problémy jsme neřešili, ale dalo se s ním bavit normálně. A ano je to smutné, ale prostě už bych s ním nemohla být. Musí nést nádlsedky svého jednání. Dnes se opět chce setkat a chce, abych se vrátila – nevím či souhlasit se setkáním.