Testy DNA - potvrzení otcovství, manžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21836
2.3.25 11:39
@arinecka píše: Více

Pak si s tím „sympaťákem“ udělala ještě další děcka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.25 11:42
@maminaAJ píše: Více

Takže kdyby byl takový příběh tak mi nemá odpustit ale já jemu ano?? Hmmm proč ten dvojí metr. :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.3.25 11:44
@arinecka píše: Více

Myslím, že asi takhle si to představoval. Ale to se nedá zahodit.

• Citovat
  • Upravit
33566
2.3.25 11:44
@mado píše: Více

Fakt? Uf, tak to je šílený 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
2.3.25 11:45

A nemůže být i varianta, že mu nikdo nic nenakukal :think:

Znáš jej nejlíp? Nemá sklony k úzkosti, pochybám?

Nemohlo by to třeba být i tak, že by jej ta nejistota tak sžírala, že šel pouze za Tebou, jako jedinou svou nejbližší a s důvěrou se Ti svěřil?

Že to vůbec nemusí být o pochybách v Tebe, ať to zní sebedivneji, ale že on pochybuje stabilně nad vším?

Jednou mi taky bývalý řekl, zda děti jsou jeho..doteď si to pamatuju, rozešli jsme se nakonec kvůli něčemu jinému, ale asi ty pochyby nejsou tak nebezna věc u mužů, jak se může zdát…otázka je, kolik mužů má odvahu s nejistotou jít za svou ženou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33566
2.3.25 11:52
@Anonymní píše: Více

No, tak to se bude muset probrat, takhle to holt nefunguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.25 11:57
@Kralikcek píše: Více

To si nemyslím. Právěže mi přijde, že to je člověk, který obecně ví co chce. A nedůvěra vůči mně to je. Ale podle mě mu někdo něco řekl, nebo koukal na Soudce Alexandra, nebo něco četl na internetu, nějaký příběh, protože jak vím, že zajde sem tam na Reddit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.3.25 12:00

O jinak mimochod. Řekla jsem mu o těch mých,,testech věrnosti" (každý týden test na pohlavní nemoci a ten detektor lži), řekl, že,,Vždyť já jsem tě nikdy nepodvedl. POchop, že chci jen jistotu, že je dítě moje. Je to jen jeden jednoduchý test, tak pojďme spolu to udělat."

• Citovat
  • Upravit
3248
2.3.25 12:04

Jako je to neomluvitelné, jak se zachoval, o tom žádná. Je velmi neomalený vůči Tobě, ale bral to spíš asi racionálně, než že to může ublížit..

Já bych mu to dala sežrat neskutečným způsobem, ale rozvod bych nepodávala…

Dala bych mu takovou lekcí, že by si pamatoval nadosmrti, kde jsou u mě hranice, které není dobré překračovat…

Drž se a ty testy věrnosti naprosto bez debat a pokud existují o testy blbosti, tak týdně povinně..ať si taky užije :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.25 12:13
@Kralikcek píše: Více

On lekci dostane a zapamatuje si ji asi navěky. Asi mu opravdu zarámuji ten výsledek a vyvěsím do obývacího pokoje, a každý den, se na to bude moci dívat.

A bude na to myslet vždy, když bude posílat alimenty. Momentálně bych se chtěla nějak usadit doma, vrátit do práce, dát si alespoň pár měsíců odpočinek a možná potom si někoho hledat (nového partnera).

• Citovat
  • Upravit
3248
2.3.25 12:18

Tak to už záleží na Tobě, co uděláš…

Obraz není špatný nápad, pokud bys v obýváku byla i Ty…takto tam může( a nemusí) být za měsíc, dva, po tvém odchodu nějaká jiná a obraz poletí do smetiště dejin :nevim:

Každý někdy udělá chybu, jsme jen lidi…

Třeba Ti s novým mužem bude lip, bude Ti věřit, mít rád Tvé dítě, Ty ráda jeho děti, vyhovovat mu Tvůj styl života…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45689
2.3.25 13:22
@mado píše: Více

Nojo ale tady se opravdu prokazalo, ze dite neni jeho, byt ona za to nemohla.
Myslim, ze je dobre, ze se na to prislo jeste vcas a slo to vymenit a deti mohly vyrustat u svych bio rodicu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
3.3.25 07:26
@Anonymní píše: Více

Pravděpodobně střídavá péče, takže prostoru na hledání nového partnera bude víc než dost.

Trochu mi přijde, že to byla jen dobrá záminka, která se ti hodila do krámu, do toho zapadají i ty tvoje „testy“.

Pak je otázka co bylo dřív, jestli vejce nebo slepice.
Jestli jsi ten přístup, že ti na vztahu vlastně nezáleží a snadno si najdeš někoho jiného měla i před tím. Moc se nedivím, že měl pochybnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21297
3.3.25 09:06
@Josef_t píše: Více

Nemuzes pobrat, ze neprosi a nezadoni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45689
3.3.25 09:21