Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Já myslel, že jste manželé a obvykle má matka i otec stejně příjmení.
Nevím co nato říci
Tvoje rozhodnutí, ale být samozivitelka taky nic moc. Ale co už.
@Steve718 píše: Více
Já s financemi problém nemám, mám skvělou práci a vydělávala jsem trochu víc než manžel, (je to jedno kdo kolik, nikdy jsme se nehádali kvůli tomu) A ano manželé jsme ale to neznamená, že dítě nemůže mít jméno po matce, takhle jsme se dohodli s manželem.
Možná to takhle mělo být, mám názor, že pokud nějaký vztah skončí tak to má důvod, možná je to pro mě i příležitost si najít někoho „lepšího“ kdo mi bude věřit.
Tak v tom případě hodně štěstí.
Ať nenajdeš někoho ještě horšího
.
@Steve718 To se nedá vyloučit, ale doufám, že to bude někdo lepší, potřebuji dobrou naději. Já jsem mu řekla (manželovi), že pokud v testu bude, že je táta tak od něj asi i odejdu, asi nebral moje slova vážně ale tak on rozbil rodinu. Musí nést následky svého jednání.
@Grizelda02 píše: Více
Možná kdyby mi řekl, že co to spustilo, tak bych se možná stavěla jinak, ale nebyl ochoten o tom mluvit. Možná nějaký známý mu dal brouka do hlavy, nebo možná četl nějaký případ, kde chlap po X letech zjistil, že dítě není jeho.
Ale položila jsem mu otázku, že proč to neudělal raději tajně bez mého vědomí: (jeho odpověď konečně byla konkrétnější„,,Nečekal jsem, že to vezmeš tak vážně. Doufal jsem, že to uděláme spolu, protože je to naše dítě, chci jistotu“ (tak nějak)
@Anonymní píše: VíceČetl jsem celou diskuzi a v dnešní době se tak trochu mu nedivím.
@Steve718 píše: Více
Určitě nemám ani jako matka 100% jistotu, mohly vyměňovat děti.
A+ pokud mi nevěří tak neměl jsi se mnou dělat děcko a neměl se mnou být.
A vůl je ale hlavně proto, že mi nevěří a ve druhé řadě, když už, měl to dělat tajně. Jestli to má z okolí, tak dobře stávají se takové věci, je to hnus ale co s tím já mám nevím, nevím proč mě porovnává s jinými ženami, co takhle oklamali muže. Já jsem já, ne ty jiné ženy.
@Steve718 Pokud na tebe mé zprávy působí útočně, tak prosím neber to jako útoky na tebe, samozřejmě nemůžeš za „naše“ problémy v manželství
@PaníBovaryová píše: Více
Také si myslím, že tam je něco hlubšího. Ale nevím proč by mě chtěl vystrestat, nevím za co ![]()
Nekdy lide maji tendenci si honit ego. Bohuzel i na nejbližší osobe.
Kdyby chtel „jen jistotu“, udela si ty testy sam, ale ne, on musel delat divadlo. ![]()
@PaníBovaryová Já mám názor, že pokud chlap má takovou potřebu ať se zamyslí nad tím, že jestli mu jeho žena někdy dala důvod, aby jí nevěřil pokud ne, tak ať to nedělá, neboť si může rozbít rodinu. Pokud ale neumí odolat, tak ať to udělá tajně a pak ať se chová k té ženě jako ke královně.
On ale nemel ve skutecnosti potrebu si udelat testy paternity. On mel potrebu te tim zasahnout.
@PaníBovaryová píše: Více
Nevylučuji, ale na co by to dělal, opravdu nechápu…