Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@veria píše: Více
To je jedno, zda chce, nebo nechce, vždy když by na to přišla řeč, tak se zeptat: „proč nechceš udělat test otcovství?“. Nehledej v tom logiku nebo zdravý rozum. Moje babička říkala, na blbou otázku, blbá odpověď.
Počkej to trvá 2 měsíce? Ja myslela, že s tím přišel tento týden. Ježiš tak to bych ten test objednala sama. Na to bych nervy neměla.
@Anonymní píše: Více
Na zadne duvody bych se po 2 mesicich neptala a rovnou mu rikala, at ai je udela a neotravuje. ![]()
Tebe k tomu nepotrebuje.
28 stran o h@vne doslova a do písmene.
Nevěřím tomu, že je někdo tak natvrdlý a
nechápe, jak má chlapovi říct ať si test nechá udělat a přestane otravovat.
Reaguješ úplně mimo.
Asi takhle…
Proč jsi nekoupila rohlíky?
Odpověď třeba… zapomněla jsem.
Tak ty odpovíš… auto mi táhne doprava.
Prostě hovadina.
@Trojlístek píše: Více
Jj, jestli je tahle diskuze vubec pravda, tak maji něco na mozku oba ![]()
Když se na to podívám ze strany chlapa…Pokud by se manželka takhle urputně bránila otestování, i když by mi tvrdila, že je to dítě 100% moje, tak bych jí to nevěřila. Neříkám, že zakladatelka má dítě s jiným! Jen říkám, jak by to mě působilo.
Nebyla bych na něj tak tvrdá…on si možná ani neuvědomuje, že tě takhle nepřímo označuje za d*vku.
Chlapi to mají v tomhle těžší…ženská se vždycky bude jistá, že je bio matka.
Jasně a stručně bych mu řekla, ať si ty testy udělá, ale že už nechci nic slyšet. Všechno zařizování jde za ním.
Ale ty požadavky směrem k němu jsou fakt vtipné
Chlap může být nevěrný a žádnou nemoc nechytit. ![]()
Takže chlap chce test otcovství a nemůže, protože mu v tom manželka urputně brání? Nezlob se, ale ty jsi zmatenější víc než zakladatelka.
Udělat testy otcovství po narození dítěte pokud je swám otec s dítětem je naprosto primitívní záležítost a ne nijak drahá pokud je to pro soukromé účely a ne soudní. Tak je to zase nějaká diskuze k rozvíření debat.
@ludmilaadamkova píše: Více
Ano, stačí stěr vatičkou z vnitřní strany tváře a vzorky odeslat do laboratoře. Je to snadné.
Ahooj, tak nakonec test byl.
Samozřejmě je otec.
Následně jsem mu s tím papírem dala po hlavě a odešla opět k rodičům.
O rozvod jsem nepodala, ale uvažuji o tom.
On se sice snaží o nějaký kontakt a mír ale nevím jestli mu to odpustím nebo lépe „řečeno“ vrátím.
A už Ti řekl, proč měl pochybností?
Já myslím, že do něho zakryli a pak to jelo.
Hlavně nedělej ukvapené rozhodnutí, aby si třeba nelitovala.
no a vyjádřil se, proč ten test chtěl? to tě podezříval z nevěry nebo mu někdo něco nakecal?
@Steve718 píše: Více
Nic nového, jen,,jistota" A nevím čeho bych měla litovat. Být s někým, kdo mi nevěří nemá cenu, naštěstí má dítě mé příjmení a on možná bude už jen alimenty platit.