Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Třeba už si to manžel otestoval a teď čeká, jak se zachováš ![]()
Mně připadá, že chce vytvořit zapminku pro rozpad vztahu z nějakého důvodu…nejspíš si někoho našel?
@Anonymní píše: Více
nějaké testy věrnosti kvůli trestání. Chápu, že se v tobě vaří emoce, po porodu je to pořád krátká doba, jsi unavená… do toho máš řešit takové chucpe…ale já bych na to neměla energii a ani bych o to snad nestála
Máš pravdu - nedá se žít s někým, kdo ti nevěří a přitom nemá důvod.
@PaníBovaryová píše: Více
Tak pokud on po mně chce něco jako test věrnosti, musí i on dodržet mé testy věrnosti. Když musím já musí i on.
když jsi vpodstatě rozhodnutá ho opustit, proč mu neřekneš, ať ty testy udělá? vždyť je to snadné, rychlé, dítěti to neublíží. podle tvého chování si může myslet, že něco tajíš. a být tebou, chtěla bych vědět, proč to chce, nedala bych mu pokoj, dokud by to neřekl. nevěřím, že by se jen tak jednoho krásného dne vzbudil a řekl si, že dítě možná není jeho a chce mít jistotu. dobří kamarádi, kamarádky a přibuzní rozbili podezíráním nejedno manželství.
@Grizelda02 píše: Více
Já nejsem rozhodnuta ho opustit, tedy ne na 100%, jen o tom uvažuji.
no, tak to není zrovna test věrnosti. Nevěrná mu můžeš být klidně i přesto, že je dítě jeho, že jo? ![]()
Spíš test důvěry. Ty mu tvrdíš, že dítě je jeho, ale on ti nevěří.
To jsi napsala dobře, to je na každý pád pravda. Ale nicméně, v nadpisu diskuze vidím, že je to manžel. A už je určitě dávno zapsaný v RL.
Takže co chce řešit - po právní stránce je vše vyřešené a zapsané. (Obecně: Pokud má žena manžela, je manžel vždycky zapsán do RL dítěte jako otec. Záleží jak staré je to dítě. Na popření otcovství má myslím půl roku, pokud by zjistil, že otcem není).
Takže on řeší biologickou stránku? Nebo možná řeší svoji hrdost, svoje ego?
Pak se tu střetávají dvě vaše ega, tvoje a jeho hrdost… a v tomto případě si to musíte vyřešit, narovinu si promluvit a myslet na zájmy toho dítěte, co je pro něj dobré. Mělo by vyrůstat v klidném a příjemném rodinném prostředí, na tom musí ale zapracovat rodiče…
@Mandarinka104 píše: Více
Nene, ma na to prave 6 let, uz jsme to tady resili. Pul roku, to bejvavalo.
Ja porad nechapu, proc se tomu testu tak branis. Neduveru ti uz vyslovil, to se nezmeni tim ze se urazis. Naopak tim jeho neduveru posilis. Pokud se rozhodnes vas vztah zachranit, s testy bys mela souhlasit. On si ho stejne driv nebo pozdeji udela i bez tebe.
@veria píše: Více
Možné to je, ale pak musí počítat, že od něj možná i odejdu a možná se i rozejdeme, a následně rozvod.
@Josef_t píše: Více
V zájmu dítěte je, aby mělo jistotu, kdo jsou jeho biologičtí rodiče.
No tak dítě nejspíš jistotu má ne?
To jen otec vy. sí. rá a žene to směrem k rozbití rodiny…
Mstí se manželce za svoje pochybnosti a nedůvěru…
Opravdu se zeptej jeho. Nikdo tady ani netuší co se děje, já taky ne.
@Magical-eyes píše: Více
Jediný kdo jistotu má je zakladatelka.
A ano, z nějakého důvodu to žene k rozbití rodiny, určitě si to uvědomuje a důvod proč se tak chová nevím ani já a ani ty.
No tak problém je v tom, že mi vyslovil nedůvěru, v podstatě mi řekl, že jsem rajda, dvk4, nemá smysl být s někým si o mně tohle myslí. Třeba mít nějakou hrdost, já se nebudu ponižovat.