Testy DNA - potvrzení otcovství, manžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
45689
22.1.25 09:51
@Keyllah píše: Více

Tak to doufam ne, to uz by bylo vazne moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41140
22.1.25 09:52
@Steve718 píše: Více

a to co doposud fungovala jako může rozbít ona, jo? :think: ne chpla tím, že jí nevěří, říká jí, že ho podvedla, ale ještě mu lže do očí, když mu podstrkuje kukačku :think:
Ty máš pocit, že jejich vztah aktuálně funguje? :think: zasadil vztahu ránu, a dost možná smrtelnou a může si za to sám :think: tu nejistotu si mohl vyřešit sám, tajně, aby ona o tom nevěděla a nemusela toto řešit…ale to neudělal, proč? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
22.1.25 09:53

@Steve718 ne, nemusí.

• Citovat
  • Upravit
41140
22.1.25 09:53
@veria píše: Více

mě totiž zaráží jedna věc, chlapi píšou o nejistotě, ok. Ale to přece mohl zařídit sám tak, aby věděl a ona zůstala v nevědomosti. Takto to na ni vypálí, proč? hádám, že ani netuší, jak se ty testy dělají, kam co poslat, kolik to stojí, jen to prostě chce, protože to někde slyšel!…bych se vůbec nedivila, kdyby toto přehodil na ni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
22.1.25 09:55

@Keyllah mně to vyznívá stejně - já nemám jistotu, ty se snaž a dokazuj.

• Citovat
  • Upravit
41140
22.1.25 10:01
@Velryba černá píše: Více

přesně, jako nedokážu si aktuálně představit nic ponižujícího :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.25 10:03
@Steve718 píše: Více

To rozbije on, ne já.

Kdyby mi ale alespoň řekl, že co je za tím, jestli okolí nebo četl nějaký článek s takovým tématem. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
41140
22.1.25 10:06
@Anonymní píše: Více

no a jak si to představuje? vše zaplatí a zařídí sám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45689
22.1.25 10:07

Nevim, to uz si musi vykomunikovat zakladatelka. A ne misto toho demonstrativne odchazet k rodicum, to nic nevyresi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41140
22.1.25 10:09

a proč ne? aspoň si může v klidu rozmyslet, jestli chce zůstat s někým, kdo si myslí, že ho podvádí a lže mu do očí…aspoň bude mít klid to vydýchat a pořádně promyslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45689
22.1.25 10:13

Je to hystericka reakce. Racionalni by bylo rict mu, hele jsem nas.rana, ze mne podeziras, ale pro me za me, aby byl klid, testy si udelej. Zjisti si co a jak, zaplat si to a uvidis. Pak ti to omlatim o hlavu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41140
22.1.25 10:18

jojo, protože ty prvorodičky s malým mimčem v náručí jsou táák racionální :mrgreen:
Neznám moc žen, které by v ten moment kdy jim chlap naservíruje z otočky, že mu zahýbají a jeho dítě její jeho, bylo klidných a objektivních :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
22.1.25 10:23
@sudnadestovouvodu píše: Více

Co to s tím má společného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45689
22.1.25 10:23

Ja zase neznam moc zen, ktere by si mohly dovolit s pulrocnim ditetem od partnera odejit. Takze ono je vyhodnejsi byt racionalni, byt je to samozrejme tezke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6913
22.1.25 10:24

Přesně, já bych se od srdce zasmála a poslala ho do pr----. Když chce, ať si to zařídí, a mě tím neobtěžuje. Ale celkově by v mých očích klesnul..
Jinak tedy. Ve vzdálenější rodině mám případ, kdy do onoho muže ryla jeho matka a sestra, že prý dítě není jeho, že mu není podobné atd. a způsobilo to docela dost nepříjemností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí