Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Prelesta píše: Více
Ve většině věcí s tebou souhlasím.
To, že tu hodně žen reaguje hodně emotivně není rozhodně náhoda.
Tady si troufnu říct, že většina…
Je to prostě hodně osobní a hodně citlivá věc.
Jediné co jsem se jim snažil ukázat, že mužský pohled na věc je úplně jiný ![]()
@Trojlístek píše: Více
Přesně tak, on si ty výsledky může nechat udělat sám, tak proč s tím otravuje? Chce je snad proplatit?
@Trojlístek Odešla jsem, protože mě nebaví pořád to samé dokola. Jak mi nevěří, jaká jsem dvk4, rajda… Nemá pro mě smysl dokazovat pravdu někomu, kdo tomu nevěří. A plus nežiješ s námi takže nehodnoť jak řešíme problémy, představ si, že nikdy jsme nic hystericky neřešili, ale tak podle sebe soudím tebe… ![]()
@Josef_t píše: Více
Tak já třeba budu své dceři věřit, že její partner/manžel je otcem jejich dítěte. Vždyť moje vnouče to bude tak jako tak. ![]()
(Vím, jak jsi to myslel
).
Ano, mají to v tomto muži horší, ale na druhou stranu, v dnešní době jim nic nebrání si ty testy udělat. Nejsou už ani tak drahé a dají se udělat anonymně, takže nechápu, proč si je tento muž už dávno neudělal. A o to tady jde. Že s tím pořád deptá manželku.
Vžij se zase Ty do ženy, která žije léta ve spokojeném vztahu, VÍ, že muži NIKDY nezahla, že on je na 1.000% otcem dítěte a on jí tím pořád deptá. Jak by Ti bylo, kdybys byl ta žena? Proto na to ženy reagují citlivě, protože by být na místě zakladatelky nechtěly. Ne proto, že on nemá právo si testy udělat. A mohl si je nechat udělat i teď, co už zakladatelku deptá.
@Prelesta píše: Více
Napsala jsi to přesně.
Mám pocit, že zakladatelky manžel, dřív mluvi nez myslí. A to může být ten zakopaný pes.
Myslím že ten muž vyřkl něco a teď neví co s tím tak depta manželku.
![]()
No vůbec bych se nedivila, že se zdroj nejistoty otce mých dětí nachází právě tam.
![]()
@Anonymní píše: Více
Tak tos ale predtim nepsala, ze te takto manzel nazyva ….
Podle mne jste hysterici oba.
@veria Asi jsem se špatně vyjádřila, neřekl mi přímo dvk4, rajda…ale vyslovil mi nedůvěru, takže mi v podstatě nepřímo řekl/naznačil, že jsem rajda, dvk4
@Anonymní píše: Více
Tak pokud jsi nedala záminku, aby se tak choval, tak je asi fakt divnej nebo zmalipunovany.
A odluka by mohla pomoc. Jen dávej pozor ať nespadnes do nevěry.
Ještě se chci zeptat - není on ten tvůj jako že dřív něco řekne a pak o tom přemýšlí, jen mě napadlo.
Nějaký „dobrák“ mu vymyl mozek.
A on je takový de.il, že ho poslouchá ![]()
@Steve718 píše: Více
Nevím, neboť kdyby mi například. řekl, že nějaký jeho kamarád/známý něco takového řeší možná by se to dalo řešit rozhovorem ale on nic. A k tomu, že řekne a pak myslí…no já bych řekla, že spíše ne.
A o žádné zámince nevím, vždyť já ani nemám mužské kamarády, nepíšu si s cizími lidmi, s kolegy řeším jen pracovní věci, takže opravdu nevím co to způsobilo. ![]()