Testy DNA - potvrzení otcovství, manžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41141
22.1.25 09:02
@sudnadestovouvodu píše: Více

Tak to tomu chlapovi zaplať…a když bude otcem, tak ti to vrátí? neb žárlil zbytečně? :think: prosím tě, proč by jsi měl platit na svobodný matky? kdyby k nim partneři plnili svoje povinnosti, tak jak mají a o svý děti se postarali sami, tak by nemusel stát…střílíš do vlastních 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.25 09:07
@Keyllah píše: Více

Kdyby si ženský zakládaly rodiny s normálníma chlapa, tak by svobodných matek ubylo. Nevím, co jako čekaj, když si udělaj děcko s nezaměstnaným hňupem? Že se o děcko bude starat a zajistí rodinu? Kdepak, zrušit všechny dávky na svobodný matky a hotovo. Ženský si až příliš zvykly na to, že nemají žádnou zodpovědnost za svý činy a to je špatně. Tahle diskuze je toho důkazem. Chlap, kterej má podezření, že dítě není jeho, je špatnej, ale ženská, která podvede a skutečně chlapovi lže o tom, že dítě je jeho, jedná v zájmu rodiny a státu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41141
22.1.25 09:10

tak to si ale vyřiď s těma „neschopnejma“ chlapa, kterých tedy není málo :think: asi by bylo fajn, začít s osvětou tam :pankac:
Jasně ta samoživotelka si určitě myslí, že nemá žádnou zodpovědnost za své činy, zatím co ten dotyčný, co platí pár stovek měsíčně pod tou vahou zodpovědnosti padá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45689
22.1.25 09:13

V zajmu statu urcite, statu je uplne fuk, jestli je ten otec pravej nebo ne, v zajmu statu je, aby byl vubec nejakej :lol:
Hele a jaky jsou vlastne specialni davky pro svobodny matky? Rodicak maji stejnej, mozna na prispevek bydleni dosahnou lip ale to by mely, i kdyby otec byl v rodnym liste a nezil s nimi. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.25 09:16

Zase jen odvádění pozornosti od tématu, to je přesně to, o čem mluvím. Tak si to běž ty vyřídit s těma ženskýma, co si někým takovým to děcko udělají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.25 09:17
@veria píše: Více

https://www.algonadace.cz/…y-mate-narok

První článek po zadání do googlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41141
22.1.25 09:19

já si nepotřebuju s nikým nic vyřizovat :mrgreen: já tady nejsem ten, kdo má nějaký problém…že ona tě zase nechala? nebo nedala? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41141
22.1.25 09:20

však ano, když se na ně vykašle partner a otec dítěte a je mu jedno, že třeba nemají na jídlo, tak musíme za takového lempla zaskočit my ostatní :think: ale to si vyřiď s těmi lemply :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.25 09:20

Nikdo mě nenechal, jen mám empatii, což většině ženských tady evidetně chybí. A mimochodem, zase odvádíš pozornost od tématu. Ženský chování v praxi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45689
22.1.25 09:21

Jo ale tohle vsechno by mely, i kdybys je donutil zapsat otce do RL, ale ten s nimi nezil. Mely by od nej vyzivne par tisic a to kdo vi jestli, rozhodne prijmy pro priznani davek by to moc neovlivnilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41141
22.1.25 09:21
:mrgreen: empatii s kým? s těmi, co se nepostarají o partnerku a vlastní dítě? ok, tak to potom jo, vrána k vráně, chápu 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.25 09:22

A to ti vadí? Myslel jsem, že pro tebe není problém, když se chlap stará o cíziho bastarda, platí za něj, vychovává ho, ale nedej bože, když se chlap vykašle na ženskou… Že by dvojí metr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41141
22.1.25 09:22
@veria píše: Více

někteří „tatínci“ mají problém i platit pár stovek měsíčně, protože by za to ta ludra chodila na nehty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.25 09:23

Přemýšlíš ty vůbec? Od začátku píšu o chlapovi, kterej si není jistej, že dítě je jeho. Kvůlki tobě a tvýmu odvádění pozornosti se začalo řešit něco jinýho. Mám empatii k chlapům, který si nejsou jistý, že dítě je jejich nebo už se o cizáka starají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
22.1.25 09:23
@Josef_t píše: Více

Tak opět s tebou souhlasím.
Jen by mě zajímalo, jestli odpůrkyně, by se chovali stejně, kdyby to bylo na opak.
V jedné diskuzi zde, nevěrný manžel, milenka těhotná chciu to dát dokupy jen ta paní a s ní ženy z diskuze. Ani jedna by nepřijala cizí dítě a vychovat s nevernikúm.
Ale po nás chlapech se to chce, vždyť otec je ten co vychovává asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí