Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jemako píše: Více
a není na něho podobná? Holky jsou většinou podobné na otce. Pokud je tam takovýto důvod, tak se mu taky nedivím. I když tím vztah s dítětem může pokazit, to je pravda.
@Josef_t píše: Více
počítá s krachem manželství, rozvodem, a střídáním dítka? za situace kdy bude jeho a manželka mu říká pravdu?
zajímavé, jako by ten rozvod chtěl…tak kdo ví.
a pokud to nedopadne, počítá s tím, že třeba ta malá pak nemusí chtít jeho? že ikdyž by chtěl ten vztah zachovat, tak už to nepůjde?
s ženou to může přece ukončit i bez toho…
@Sandra277 píše: Více
Není. On i manželka jsou tmavé tipy a holka blondýna. Opravdu nechápu ze mu to necvaklo dřív. Proste byl šťastný ze ma vysněné dítě a zavíral před tím oči. Teď mu to nějak docvaklo.
@Steve718 píše: Více
Tak nějak se to snad vyřeší. Snad to dáme dohromady i když asi udělá ty testy. ![]()
@Keyllah píše: Více
Tohle do něho pořad hustím. Klidně testy udělej ale ať to zůstane jenom mezi tebou a manželkou. Snad se zachová rozumne.
za mě to vnitřně věděl, tušil, celé ty roky, jen chtěl dítě, které by jinak neměl a zavíral předtím proto oči…proč to měnit ted, netuším. Už to nepůjde vzít zpátky. Dost možná o ni přijde, to mu nedochází? ![]()
Jen napiš jak to dopadlo. Co jeho žena řekne, když nebude dítě toho tvého kamaráda.
A pak naloží s tou informací, když bude pro něj negativní.
@Jemako píše: Vícečasto to vidíš u adoptovaných dětí, prostě chtějí vědět, kdo je jejich bio rodičem a ti adoptivní se můžou rozkrájet, ale třeba v pubertě je to mazec a nechat si zakazovat něco od někoho, kdo není otec, nechce z těch skoro puberťáků nikdo…navíc, kdo ví, co to udělá s tou malou, když zjistí, že jí lhali…matka jí lhala, otec už není otec a nechtěl být, proto si ty testy nechal udělat ( si může myslet), a kde bude pro ni to bezpečí? doplatí na to jedině ona…
@Keyllah píše: Více
To je prave to co mě trápí. Holka je fajn. Kamarádi se s moji dcerou takže ji znám dobre. Snad se mi povede ho přesvědčit ať se na to vyprdne.
@Anonymní píše: Více
Já bych chtěla jako odškodné cestu kolem světa…bez chlapa. ![]()
A co po tobe KONKRETNE chce?
Tvuj souhlas nepotrebuje, tvou asistenci taky ne, na jednu spilku nabere sliny svoje, druhou tycinkou vytre usta diteti, posle do laboratore a pocka si na dopis s 99,99%…
Ty mas udělat podle nej co? Oliznout znamku na dopise?
@jasperka2 píše: Více
to přidej
aspoň nový auto, a minimálně rok na rukou nosit + nějakej trest. Ale charakter by mu to už moc nezachránilo. ![]()