Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Ty nemáš prokazovat věrnost, ale otcovství dítěte.
Zkusme tu otázku otočit.
Jsi si jistá manželovou věrností. Asi odpovíš, že ano.
A co na to vsadíš, že nikdy nebyl ani úlet. Asi to nic moc nebude.
On je na tom podobně, ale ty po něm chceš, aby vsadil opravdu hodně.
A ano, svým způsobem to je dvojí metr. Ty jistotu máš - on ne.
@Liberalissima píše: Více
Souhlasím, je to nejrozumnější řešení. Život s chorobným žárlivcem je peklo.
99,9 % nikoliv…
V jedné vedlejší diskuzi se to jen hemží nevěrnicemi.
V druhé se nešťastný chlap odhodlává k rozvodu.
Těch vyložených potvor moc nebude.
Ale životní chybu v nějaké podobně, dřív nebo později, udělá prakticky každý.
@Josef_t píše: Více
Když já musím dokazovat věrnost musí i on mně. Takže detektor lži každý měsíc, každý týden testy na pohlavní choroby a jako bonus bude každý jeden den mi číst výsledky testu nebo bude číst rozvodové papiry.
@Velryba černá píše: Více
Záměrně přeskakuji, takže diskuzi jen prolítnu a v prvním „kole“ komentuji jen zakladatelku a její první příspěvek. Takže přiznávám, že tvoji domácí situaci neznám. ![]()
Chováte se trochu jako dámy u kávičky, jedna nadnese problém a druhé ji v tom podporují.
Jediné co dělám je, že vnáším jiný pohled na věc a trochu dělám nepřítomnému manželovi špatného advokáta.
@Keyllah píše: Více
Důležité je to, co je důvod po letech začít váhat, jestli jsou to moje děti? Možná chce jen dokázat nevěru, protože někde něco slyšel, viděl, v hlavě má bordel, nefunguje vztah, tak to chce hodit na ni, možná jen nastavuje své zrcadlo…
Na testy by jít měla a pokud bude stále chtít dokázat její nevěru, tak bych navrhl nějakou terapii nebo konec manželství.
Tak znovu.
Co musí on vsadit na tvoji věrnost je jasné.
Co vsadíš ty na jeho věrnost.
PS: tvoje chování v něm vzbudí dost oprávněný pocit, že jsi zase tak jistá nejsi, takže ty rozvodové papíry mohou být už dávno někde připravené ![]()
@Josef_t píše: Více
Já jsem nic špatného neudělala, pokud mám já jemu dokazovat věrnost musí i on mně
Jak by ti tu věrnost měl dokázat? Jestli se tomu bráníš zuby nehty, tak ho akorát utvrdíš v tom, že má pravdu.
Ja bych na testy klidně šla. Jeden test a navždy jasno. Není to o tom ze by ti nevěřil ale většina chlapu co vychovávali kukačky svým manželkám věřilo. Zrovna teď se chystá na test můj kamarád. Dítě už ma 8 let. Po porodu měla matka deprese takže se o malou staral on. I na rodicaku s ni byl. Jestli se teď prokáže ze není jeho tak je to oba zničí. Další známa zase měla tři děti. Při odchodu od manžela mu dvě nechala s tím, ze třetí stejně není jeho a odešla k milenci. Ženská ma jistotu ze je matka tak proč ne chlap. Pro dobro dítěte a rodiny bych zkousla svou hrdost a na testy šla.
To nedává smysl. Nedokazuješ věrnost ale otcovstvi. Nevěrná jsi mohla byt kdykoliv jindy. To ale dokazovat nemusíš.
@LukeR1 píše: Více
Tak když musím dokazovat věrnost já musí i on. Nesmí mít dvojí metr. Takže každý měsíc detektor lži a každý týden testy zda nemá pohlavní choroby. Dokazovat věrnost je ponižující, ale tak pokud musím já musí i on.
Nechápu proč máš dvojí metr. Proč já musím dokazovat a on ne?
S takovým chlapem jsem jednou chodila. Ten chtěl testy otcovství ještě před tím, než jsme vůbec děti měli. No, druhý den po tomto vylevu z něj byl ex. Měl nějaký špatný zkušenosti z minulosti a myslel si, že většina žen je nevěrných. Jako bylo mi ho trochu líto, ale chci v životě partnera, ne klienta do terapie. Takže pokud by s takovou žádosti přišel otec našich dětí, bylo by po manželství.
@Jemako Já to beru tak, že mu jakoby dokazuji věrnost. Je to ponižující a pokud mi nevěří nač se mnou je? Pokud by mi věřil nic takového by nežádal, kdyby byl náš vztah zdravý tak by to nežádal, tohle prostě do zdravého vztahu nepatří a plus ani já si nemůžu být jistá, mohli vyměnit děti v nemocnici. ![]()
To prirovnani s pohlavnimi chorobami je docela dobre. Zena totiz na muzovu vernost sazi sve zdravi. Takze pred kazdym stykem vyzadovat od muze cerstvy test na pohlavni choroby. Je to ok pro mistni pany?