Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@LukeR1 píše: Více
Vždyť si ty testy může nechat udělat on a ona nemusela nic vědět. Takhle to prostě pohnojil.
@Keyllah píše: Více
No přece d někým lepším ne. Aspoň na začátku.
Vždyť nepůjdeš do horšího.
@Anonymní píše: Více
Ono jde o víc než jen „dokazovat věrnost“, jde v první řadě o to dítě.
Ono je to tak, že s chlapem to sice zamává, ale tomu dítěti to zničí život i když se to dozví až v dospělosti.
Takže přemož svoji hrdost a kvůli dítěti do toho jsi.
Těch příběhů kukaček není moc - jednotky procent, protože testují ti co mají podezření.
A ti co podezření mají se nemýlí ve čtvrtině případů a to není rozhodně málo.
Co ho k tomu vedlo?
Tvůj flirtík s kolegou, podobný příběh rodině nebo u známých, zdravotní problémy?
PS: kdyby to chtěl udělat potají, tak o tom vůbec nebudeš vědět
@Steve718 píše: Více
tím jsem myslela, že jsou nevěrné s jinými muži
tedy kdyby byli muži věrní sobě, svým drahým polovičkám a jiným chlapům, neměli by s kým, být ty nevěrnice nevěrné ![]()
@Josef_t píše: Více
no, kdyby to udělal potají, nevěděla by ona, že jí nevěří a že si myslí, že ho podvedla
nebo kdyby aspon tvrdil, že dítko není podobné „jim“, tak jen pro jistotu, jestli jim ho v nemocnici nevyměnili…A co ho k tomu vedlo? často ten, kdo je nevěrný, si myslí, že nevěrní jsou určitě všichni, tak jestli sám nemá máslo na hlavě
nicméně je to už jedno, to že jí nevěří a že si myslí, že mu byla nevěrná a ještě mu o tom lže, už vyřkl…ten vztah ani po testech už nikdy nebude stejný…
@Barevné klubíčko píše: Více
Haha, kde máš tu statistiku? Nevěř takovým kravinám.
![]()
@karkarka píše: Více
To je fakt, testy DNA rovnou v porodnici by vyřešily mnoho pozdějších problémů.
A nebylo by nejlepší, aby se ho zeptala ona co ho k tomu vedlo ![]()
V kontextu dalších událostí to potom třeba nebude vypadat zase tak špatně.
Kontrolní otázka.
Kolik jen tady máš příspěvků typu „máme krizi, někoho jsem potkala“
Co si myslíš, že se stane, když se stane „nehoda“.
@LukeR1 @Josef_t Vy (nejspis hlavne muzi), kteri tvrdite, ze nejaky duvod asi ma, take si myslite, ze obet znasilneni si za to muze sama? Vernost jaksi dokazat nelze. A ten, kdo ma podezreni, bude patrat a patrat a i kdyz nic nenajde, tak bude stejne dal presvedcen, ze ma pravdu. Ten vztah je nenavratne narusen. Ja jsem se po narozeni ditete dockala podobne zadosti. Jedinym duvodem bylo psychicke onemocneni manzela, ktere narozenim ditete plne propuklo a jednim z priznaku byla paranoia.
@Josef_t píše: Více
ale ona se ho ptala, ne? proč nebo z jakého důvodu ji nevěří? proč si myslí, že ho podvedla?
věrnost se dokázat nedá, pokud jí nevěří a nemá proto důvod, ten vztah míří ke konci stejně, jako kdyby důvod měl…
@Meduňka25 píše: Více
Nesmysl. Zdravý stát vždycky dá přednost ochraně dítěte jakožto své budoucnosti.
Prostě je to chorobný žárlivec. Tam jde logika stranou.
Test bych samozrejmě udělala a po mém návratu z rodičáku do práce by dostal rozvodový papíry.
Tehdy jsem četla vyjádření nějakého psychologa, že se velmi často stává, že člověk na sebe převezme problémy svých 5 nejbližších lidí. Kdysi se to projevilo i u mě. Řešila jsem s mou nejlepší kamarádkou nevěru jejího partnera, a probíraly jsme to tak intenzivně, až jsem sama začala mít pochybnosti, i když jsem někde uvnitř věděla, že je to hloupost. Popisuje se to špatně, ale říkám si, že by to mohl být ten stejný případ.
Tipuju, ze mu jeho maminka nebo kamarádi něco řekli. Na testy bych šla, ale na rovinu - ovlivnilo by to náš vztah. Tohle by se me dlouho drželo. Určitě bych mu to omlátila o hlavu, a určitě bych chtěla vědět pravdu - kde k tomu podezření přišel. Zda pokračovat ve vztahu by záleželo na tom, jak ten vztah vypadá celkově - odejít můžeš vždycky, tak bych se to snažila řešit v klidu.