Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Někdo do něj vartuje, kamarádi nebo maminka.
Njn to musite vedet vy dva, proc to chce vedet…treba dostal nejakej anonym nebo neco lidi jsou zli.
Nic si z toho nedělej a na test bych klidně šla. Je zajímavé, že každý snáší špatně něco jiného. Mě by tímto neponížil. Ale zas mě ponižuje jinak. Takže u nás taky blbé.
Spí s tou kamarádkou, co tě označila za děvk@
Dává mi to docela smysl.
Jinak se mi zakladatelko ani moc uražená nezdáš…
Prostě ať si to zařídí, výsledky znáš a může táhnout kam chce…třeba za kamarádkou.
Papírově potom budete mít vše pro alimenty stvrzeno.
Co na tom chceš vymýšlet..
Rekla bych mu, at si test udela (ostatne k tomu te vubex nepotrebuje), a pak bych si vymohla slusne alimenty, na sve vlastni dite bude jiste platit rad.
„Nic si z toho nedělej a na test bych klidně šla.“ a proč má dokazovat, že je matkou?
Připomnělo mi to kauzu vyměněných dětí v třebíčské porodnici. Tam šel tatínek na testy DNA, protože do něho šili kamarádi v hospodě… (tím zakladatelko nechci říct, že se to stalo i u vás).
Zase na druhou stranu, kdybych byla chlap, možná bych byla taky paranoidní, obzvlášť, kdyby se mi něco nezdálo (i kdyby to bylo třeba jen v mé hlavě), kdyby mi někdo v tom duchu něco řekl, naznačil, nebo to řešil někdo v mém okolí… Ale rozhodně bych to neřešila způsobem jako zakladatelky manžel, udělala bych si test tajně. Ostatně, tak to udělal i ten otec z třebíčské kauzy, takže nevím, co tím zakladatelky manžel vlastně sleduje. ![]()
@Luboš P píše: Více
To mě pobavilo ![]()
Máš pravdu
Ale tak snad je jasné, jak jsem to myslela.
Uražená se mi taky nezdáš, máslo na hlavě nemáš. Když je to trouba a neumí si to zařídit tajné, vytěž z toho maximum. Řekni já jsem tě nikdy nepovedla, není tedy možné aby malá nebyla tvoje. Takže navrhuji udělat ty testy a tvůj klid na duši oslavíme na dovolené tam a tam.
Kukačka je hodně, já bych měla pochopeni že to chce vědět. A když není diplomat, musí to vynahradit jinak, řekni si o co chceš, dovca, kuchyň,…
Proč se hned urážet? Vždyť to nemá nic společného s tím, že bys měla být dě..a. Ale zkuste se vžít do těch mužů. Žena ví, jak to bylo, že je matka. Ale muž má být celý život otcem a a vědět to jen na dobré slovo? Navíc když se téma kukaček pořád omílá. To nemá nic společného s nedůvěrou v tebe, ale prostě s obecnou potřebou jistoty. Já být chlap, dělám si testy automaticky.
@Mamaema něco jiného je konat a něco jiného je deptat.
Ona o tom vůbec nemusela vědět a dávno mohl být klid a věděl by…
Zakladatelka i kdyby se to dozvěděla by se s ním stejně nerozesla.
Tady to psycho o lecčem vypovídá a nikam to nevede.
Prostě magor, který bude dělat problémy celý život.
Má jasný záměr.
Dělat problémy, tak se prostě dospělý člověk nechová…
Každopádně nazývat kamarádkou ženskou, která ji nazývá devk@U a že dá každému je taky dobrý úlet.
Prostě ty poměry tam jsou jak v komedii pro hloupé dospělé.
Já chápu, že jsi urazena, ale chápu trochu i jeho. Třeba někdo v jeho okolí něco podobného řeší nebo si někde něco přečetl, někdo mu něco řekl a cervicek začal hlodat. Je pitomec, že si to nedokázal poresit tajně, ale zas já bych kvůli tomu z manželství hned neutikala. Testy bych nechala udělat, vysledky bych mu dala trošku sežrat, ale pokud by dal byl normální a nevedlo by to k další nedůvěře a prověřování, tak bych to dal neřešila. Jak se choval před dítětem? Pokud normálně, nesledoval tě a neproveroval tě, tak bych si s ním prostě v klidu promluvila, proč má pochybnosti a testům bych se nebránila. Ty tu jistotu narozdil od něj máš.
@Mamaema píše: Více
No já myslím, že je to dostatečný důvod cítit se ponížená a urazit se… Jak jinak by se stalo, že dítě by nebylo jeho? Že se prostě vyspala s někým jiným, s kým i otěhotněla.
Obrovský projev nedůvěry.
Mě by to ranilo a asi by se mi zhnusil, že o mně tak smýšlí.
Tahle jeho nedůvěra by velmi poškodila/ohrozila náš vztah.