Testy DNA - potvrzení otcovství, manžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.1.25 20:04

Mně nepřijde, že máme ve vztahu nějaké velké problémy. Proto mě to šokuje. Já jsem se ho před dvěma dny ptala, proč. Řekl, že prostě jen chce mít jistotu, že je to jeho dítě

• Citovat
  • Upravit
2136
20.1.25 20:05

Já se divím, že si ty testy neudělal s dítětem sám, tajně, aby o tom manželka nevěděla a řešil by to pak jen v případě, že by se ukázalo, že dítě není jeho. :nevim:

Takhle ukazuje manželce, jak velkou nedůvěru v ní má a vztah to může vážně poškodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
20.1.25 20:07
@Anonymní píše: Více

Dítě mu není ANI TROCHU podobné? Nebo někomu z jeho rodiny? Naše dítě je celá já, ale určité znaky má po manželovi naprosto nezpochybnitelné, takže u nás není pochyb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
20.1.25 20:08

A to je z jeho hlavy? Nenašel si náhodou milenku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21847
20.1.25 20:10

@MacyBlack pokud je to malé dítě, tak se ta podoba změní ještě patnackrát.
Víš, kolik lidí vidí podobu s rodičem i u adoptovaného dítěte? Podle podoby nemůžeš usuzovat vůbec nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
20.1.25 20:13

@mado

To je pravda, nevím proč jsem si nějak myslela, že se jedná již o větší dítě.

Samozřejmě u menších dětí to vidět není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
padesátník
20.1.25 20:15

Je to blb. Pardon. Ty testy, kdyby je tak strašně chtěl, může udělat i sám a manželce o tom vůbec neříct, takhle to udělal nejhůř jak mohl.

• Citovat
  • Upravit
6626
20.1.25 20:22

Udělala bych ty testy sama, pak bych ten výsledek zarámovala a pověsila do obýváku, aby to ten vůl měl každý den na očích. A rovnou bych mu řekla, že na to může myslet každý měsíc až mi bude po rozvodu platit na to dítě alimenty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.25 20:23

Dcera ma 6m

• Citovat
  • Upravit
13205
20.1.25 20:23

Připomnělo mi to situaci mé kamarádky. Byl to vztah na velkou dálku, lítali za sebou, měli před sestěhovanim se… Byla představena rodině, měla se stěhovat přes půl Evropy za ním. Když se zase viděli, tak mu houklo a začal ji obviňovat z nevěry. Neoprávněně. Ale on furt s tím vysí. ral… ona celá zoufalá sháněla detektor lži, že by pro něj měla oficiální potvrzení, že nelže… Ale protože to není jednoduché si tohle zařídit, tak ještě navštívila psychologa. No a ten jí řekl, ať neblbne, že je to k ničemu, protože on ji stejně neuvěří… protože jí věřit nechce. Tak se rozešli…a co myslíš? Do 3 měsíců byl na FB už ve vztahu s jinou…
Takže nikdy nevíš, kdo za tím stojí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.25 20:24

@Janli Nebo to nechat vyrýt do kamene??? :think:

• Citovat
  • Upravit
6626
20.1.25 20:31

Jedině náhrobního…..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148684
20.1.25 20:34
@Janli píše: Více

Asi tak. Protože pokud vím že jsem věrná a nikdy jsem s nikým nic neměla, tak je mi absolutně u zadele kolik procent je na světě kukaček, můj problém to není.
Takže takové to jak chudáci chlapi co mají doma asi možná snad kukačku, proto chtějí testy… jak se potom dá žít normálně s nedůvěrou? Dost blbě. Teď je to test DNA, potom bude žárlit na kolegy z práce a co dál, zakáže manželce vycházet bez doprovodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
20.1.25 20:44

Jak říkají všichni.. ať si test zaplatí, on je ten který ho chce pretože ty máš v tom jasno.. věc další je ta, že takhle ponížit dokáže jen někdo kdo druhému nevěří, kde není víra, není cesta..drahy muži, tady jsou k tomu výsledku i rozvodové papíry, jen abys to měl komplet… alimenty pošli na účet XY.. čau.. kdo ví co bude dalšího, šmírování telefonu? Koukání přes rameno komu píšeš? No ani omylem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
20.1.25 21:06

To je dost blby, a zeptala ses ho na to proc si to mysli, ze dite neni jeho? Jaky k tomu ma duvod si to. myslet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí