Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
@Keyllah píše: Více
Věrnost sice dokázat nelze, ale celkem spolehlivě lze v dnešní době prokázat otcovství.
Jinak se tu nepohybujeme na úrovni „rozumných“ argumentů, ale pocitů.
Muži pochybují…
A ženy chrání své zájmy…
Pro samotné dítě je důležité, aby v tomto mělo jasno.
Třeba z důvodu dědičných chorob, protože jinak bude mást každého lékaře, kterého v životě potká.
Třeba z důvodu citového vztahu k obou rodičům.
@Josef_t čili pokud zjistím, že má švagr utajené dítě, měla bych začít pátrat, jestli někde neexistuje i manželovo „utajeňátko“? Protože když jeden, je logické, že pojmu podezření, že jo. ![]()
Řekla bych mu, že je ubožák, ale že pokud chce, na testy s ním zajdu - popř mu poskytnu vzorek. Ale zařizuje sám, bude u toho..jediné co udělám já je poskytnutí toho vzorku. (Pokud je potřeba i matky).
@Králičice „na testy s ním zajdu - popř mu poskytnu vzorek“, proč má prokazovat, že je matka? On to někdo zpochybňuje?
@Velryba černá píše: Více
Aby tvoje přirovnání sedělo, musel by švagr přijít ke své manželce a říct, toto je malý Pepík a teď mu budeš dělat maminku.
Že by jsi to neustála - no nedivím se. Že je to úplně něco jiného - ne není, je to jen pohled z druhé strany na to samé.
Ono by bohatě stačilo, kdyby jsi se na „to“ přestal dívat jako „manželka ve sporu s manželem“ - ale jako tchýně.
Věřila by jsi bezmezně snaše a s radostí vychovávala cizí vnouče. Pochybuji.
@Steve718 A co kdybych to věděla? Podstupoval bys mé testy věrnosti? Podle tvé reakce ne, ale to máš dvojí metr, takže já mám dokazovat věrnost, ale ty jako chlap ne?
@Josef_t Mas podivne uvazovani. Takze protoze se dnes a denne stane nejaka kradez, tak budu sve blizke podezirat z toho, ze jsou zlodeji a chtit dukaz, ze nic neukradli? Ano, ten vztah uz je ted narusen, uplne stejne jako kdyz zarliva zena slidi partnerovi kazdy den v mobilu.
Jeste mi prosim prozrad, proc dotycny ten test tedy neudelal tajne? Proc to potreboval zene sdelit? Urcite pro to mas nejake vysvetleni.
@Anonymní píše: Více
Přesně o to mi šlo, o ten myšlenkový konstrukt, který nemá s logikou společného absolutně nic.
@Velryba černá píše: Více
A nebo to nechceš pochopit ty ![]()
Já docela rozumím tomu, proč se tomu většina žen tak urputně testům brání.
Je to úplně stejný důvod, proč se pro dítě snaží zajistit „nejvhodnějšího otce“ a nikoliv biologického.
A ne, není to v zájmu dítěte.
@Josef_t nesmysl, buď záměrně přeskakuješ, co jsem psala o naší domácí situaci, nebo jsi to nečetl proto, žes zajel do rozběhnuté diskuse, těžko říci.
Nicméně na tvé úvaze není logického nic.
@Josef_t Jojo, chapu, 99,9% zen jsou desne potvory, je treba mit se na pozoru!!!
@Liberalissima ještě lepší plán.