Testy DNA - potvrzení otcovství, manžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Velryba černá
21.1.25 11:01

@Liberalissima ještě lepší plán. :lol:

• Citovat
  • Upravit
13923
21.1.25 11:06
@Anonymní píše: Více
  1. netuším proč do toho taháš znásilnění.
  1. zcela ignoruješ, že ty příběhy „kukaček“ se dějí dnes a denně. Kdyby se to čistě hypoteticky stalo například jeho bratrovi… bude myslím celkem pochopitelné, že bude chtít mít jistotu.
  1. jestli už vztah považuješ dnes za narušený, pak je úplně jedno jestli se test udělá nebo ne.
  1. s ohledem na dítě je lepší test udělat
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
21.1.25 11:13
@Keyllah píše: Více

Věrnost sice dokázat nelze, ale celkem spolehlivě lze v dnešní době prokázat otcovství.

Jinak se tu nepohybujeme na úrovni „rozumných“ argumentů, ale pocitů.
Muži pochybují…
A ženy chrání své zájmy…

Pro samotné dítě je důležité, aby v tomto mělo jasno.
Třeba z důvodu dědičných chorob, protože jinak bude mást každého lékaře, kterého v životě potká.
Třeba z důvodu citového vztahu k obou rodičům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
21.1.25 11:14

@Josef_t čili pokud zjistím, že má švagr utajené dítě, měla bych začít pátrat, jestli někde neexistuje i manželovo „utajeňátko“? Protože když jeden, je logické, že pojmu podezření, že jo. :D

• Citovat
  • Upravit
16991
21.1.25 11:18

Řekla bych mu, že je ubožák, ale že pokud chce, na testy s ním zajdu - popř mu poskytnu vzorek. Ale zařizuje sám, bude u toho..jediné co udělám já je poskytnutí toho vzorku. (Pokud je potřeba i matky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5075
21.1.25 11:21

@Králičice „na testy s ním zajdu - popř mu poskytnu vzorek“, proč má prokazovat, že je matka? On to někdo zpochybňuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
21.1.25 11:22

@Luboš P no ony budou i nějaké ty vyměněné děti, to se neboj.

• Citovat
  • Upravit
13923
21.1.25 11:23
@Velryba černá píše: Více

Aby tvoje přirovnání sedělo, musel by švagr přijít ke své manželce a říct, toto je malý Pepík a teď mu budeš dělat maminku.

Že by jsi to neustála - no nedivím se. Že je to úplně něco jiného - ne není, je to jen pohled z druhé strany na to samé.

Ono by bohatě stačilo, kdyby jsi se na „to“ přestal dívat jako „manželka ve sporu s manželem“ - ale jako tchýně.
Věřila by jsi bezmezně snaše a s radostí vychovávala cizí vnouče. Pochybuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.25 11:23

@Steve718 A co kdybych to věděla? Podstupoval bys mé testy věrnosti? Podle tvé reakce ne, ale to máš dvojí metr, takže já mám dokazovat věrnost, ale ty jako chlap ne?

• Citovat
  • Upravit
Velryba černá
21.1.25 11:24

@Josef_t nepochopil, jako obvykle.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.1.25 11:26

@Josef_t Mas podivne uvazovani. Takze protoze se dnes a denne stane nejaka kradez, tak budu sve blizke podezirat z toho, ze jsou zlodeji a chtit dukaz, ze nic neukradli? Ano, ten vztah uz je ted narusen, uplne stejne jako kdyz zarliva zena slidi partnerovi kazdy den v mobilu.

Jeste mi prosim prozrad, proc dotycny ten test tedy neudelal tajne? Proc to potreboval zene sdelit? Urcite pro to mas nejake vysvetleni.

• Citovat
  • Upravit
Velryba černá
21.1.25 11:28
@Anonymní píše: Více

Přesně o to mi šlo, o ten myšlenkový konstrukt, který nemá s logikou společného absolutně nic.

• Citovat
  • Upravit
13923
21.1.25 11:28
@Velryba černá píše: Více

A nebo to nechceš pochopit ty :think:

Já docela rozumím tomu, proč se tomu většina žen tak urputně testům brání.
Je to úplně stejný důvod, proč se pro dítě snaží zajistit „nejvhodnějšího otce“ a nikoliv biologického.
A ne, není to v zájmu dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
21.1.25 11:30

@Josef_t nesmysl, buď záměrně přeskakuješ, co jsem psala o naší domácí situaci, nebo jsi to nečetl proto, žes zajel do rozběhnuté diskuse, těžko říci.
Nicméně na tvé úvaze není logického nic.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.1.25 11:32

@Josef_t Jojo, chapu, 99,9% zen jsou desne potvory, je treba mit se na pozoru!!!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky