Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Josef_t píše: Více
aha, takže my tady, co s tebou nesouhlasíme, jsme podstrčily doma kukačku a proto se testům tak urputně bráníme
tak to dává smysl…
@Luboš P píše: Více
No jasné napsala jsem to blbě. Poslala bych dítě na testy
@Sandra277 píše: Více
Myslím ze zakladatelka někde psala ze to zrovna řeší někdo v okolí
@Jemako píše: Více
a ty máš pocit, že když jeden obviní druhého z nevěry a lží, tak to tomu druhému nic neudělá? s jejich vztahem?
zajímavé, tak to asi bude i dost o tom, jak komu na tom vztahu záleží a jak moc je pro něj vzájemná důvěra ![]()
Napsala jsem, že možná někdo v jeho okolí, on řekl, že chce mít jistotu, to mě jen napadlo jestli to není okolí, nebo možná kukal Soudce Alexandra nebo Barbaru. ![]()
aha, a u toho tvého případu s tím osmiletým dítětem? Jak jsi o tom psala. Snad se nepletu a jsi to ty. Tam je důvod jaký?
@Sandra277 píše: Více
Manželka ma nadstandardní vztahy se sousedem s kterým sousedili v době otěhotnění. Posila mu veškeré fotografie male a on ji peníze a dárky na malou. Přitom už bydli dávno někde jinde. Navíc doktor už tenkrát řekl kamarádovi ze je v podstatě neplodný a otěhotnění bylo zázrak. Malá je jedináček. Proč to neřešil už tenkrát nechápu. Dokonce teď přijel na oslavu male. Aniž by ho kdokoliv zval. Bydli asi 100 km daleko
Oni myslím berou vzorek i matce, pokud s tím souhlasí, asi se to pak lépe dělá. Ale není to nutné.
Zakladatelko, já bych s tím testem souhlasila, jinak to budeš mít na talíři do konce života a vztah se rozpadne tak jako tak. A po testu bych se rozhodla dle situace (jestli se teď s malým miminem vůbec můžu rozvést, jestli mám kam jít a mám na to peníze) a podle toho, jak by se choval dál. A pěkně bych mu to omlátila o hlavu a žádala odškodné, jak zde už někdo navrhoval ![]()
@LukeR1 píše: Více
dítku je půl roku, tak spíš někdo měl nějaký kec o podobě atd. Ale to by měl snad ustát
tak půjde na testy a pak co? on bude vědět, že je otcem, ale vlastně jí nevěřil, že ho nepodvedla, tak ale to stejně mohla, že? uvědomí si, že vlastně stejně nemá jistotu v tom, že ho nepodvedla?
já ti nevím, já se partnera na něco zeptat, on mi odpoví, xkrát mi řekne, že to tak bylo a já si to jdu ověřit, protože třeba lže? v takovým vztahu bych být fakt nechtěla, to si pak budou po sobě vše ověřovat a kontrolovat…úplně si nemyslím, že když po testech by oba byli schopní a ochotní jet v tom, co bylo před měsícem, to podle mě už nejde…
@Keyllah píše: Více
Tak třeba nevěru bez následků by byl ochoten překousnout, ale cizí dítě ne. Nic nemožného.
@Luboš P píše: Více
Pravda. Občas tedy chtějí DNA matky, ale to se stává málokdy. Kdyby chtěl vážně zjistit, jestli je jen otec dítěte, tak by si o tom nejprve něco zjistil. Tipuju, že to neudělal. Takto rozjel něco, co může totálně zničit jejich manželství.
@veria píše: Více
tak on si myslí, že mu byla nevěrná, ikdyž mu do očí říká, že ne. Tedy si i myslí, že je to lhářka…ok, dítko bude jeho, ale to nedokazuje, že ho nepodvedla a stejně mu nelhala do očí…toto se spíš přetaví do toho, že ji bude podezírat dál…a ona bude vědět, že jí nevěří. To ví, už teď. Ty by jsi byla s partnerem, na kterého se nemůžeš spolehnout a víš, že si o tobě myslí, že jsi lhářka, podvedla jsi ho a ještě mu podstrčila naschvál kukačku? že by jsi mohla udělat něco tak hroznýho?
já teda asi spíš ne…
@veria píše: Více
A jake odškodné?
Hmm…zlatý prsten s diamantem
nebo rozvod a pořádaný alimenty
No dobře, ale pak bude muset podstupovat mé testy věrnosti. A neodpověděl jsi mi. Podstupoval bys takové testy věrnosti?
@Jemako Ale soudí, a věřit mi určitě nevěří, neboť kdyby věřil nikdy by s ničím takovým nepřišel.