Testy DNA - potvrzení otcovství, manžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
21.1.25 12:26
@Steve718 píše: Více

No dobře, ale pak bude muset podstupovat mé testy věrnosti. A neodpověděl jsi mi. Podstupoval bys takové testy věrnosti?

@Jemako Ale soudí, a věřit mi určitě nevěří, neboť kdyby věřil nikdy by s ničím takovým nepřišel.

• Citovat
  • Upravit
41140
21.1.25 12:27
@Josef_t píše: Více

aha, takže my tady, co s tebou nesouhlasíme, jsme podstrčily doma kukačku a proto se testům tak urputně bráníme :think: tak to dává smysl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2607
21.1.25 12:28
@Luboš P píše: Více

No jasné napsala jsem to blbě. Poslala bych dítě na testy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2607
21.1.25 12:28
@Sandra277 píše: Více

Myslím ze zakladatelka někde psala ze to zrovna řeší někdo v okolí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41140
21.1.25 12:29
@Jemako píše: Více

a ty máš pocit, že když jeden obviní druhého z nevěry a lží, tak to tomu druhému nic neudělá? s jejich vztahem? :think: zajímavé, tak to asi bude i dost o tom, jak komu na tom vztahu záleží a jak moc je pro něj vzájemná důvěra :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.25 12:30

Napsala jsem, že možná někdo v jeho okolí, on řekl, že chce mít jistotu, to mě jen napadlo jestli to není okolí, nebo možná kukal Soudce Alexandra nebo Barbaru. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5893
21.1.25 12:31

aha, a u toho tvého případu s tím osmiletým dítětem? Jak jsi o tom psala. Snad se nepletu a jsi to ty. Tam je důvod jaký?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2607
21.1.25 12:35
@Sandra277 píše: Více

Manželka ma nadstandardní vztahy se sousedem s kterým sousedili v době otěhotnění. Posila mu veškeré fotografie male a on ji peníze a dárky na malou. Přitom už bydli dávno někde jinde. Navíc doktor už tenkrát řekl kamarádovi ze je v podstatě neplodný a otěhotnění bylo zázrak. Malá je jedináček. Proč to neřešil už tenkrát nechápu. Dokonce teď přijel na oslavu male. Aniž by ho kdokoliv zval. Bydli asi 100 km daleko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45689
21.1.25 12:35

Oni myslím berou vzorek i matce, pokud s tím souhlasí, asi se to pak lépe dělá. Ale není to nutné.
Zakladatelko, já bych s tím testem souhlasila, jinak to budeš mít na talíři do konce života a vztah se rozpadne tak jako tak. A po testu bych se rozhodla dle situace (jestli se teď s malým miminem vůbec můžu rozvést, jestli mám kam jít a mám na to peníze) a podle toho, jak by se choval dál. A pěkně bych mu to omlátila o hlavu a žádala odškodné, jak zde už někdo navrhoval :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41140
21.1.25 12:36
@LukeR1 píše: Více

dítku je půl roku, tak spíš někdo měl nějaký kec o podobě atd. Ale to by měl snad ustát :think: tak půjde na testy a pak co? on bude vědět, že je otcem, ale vlastně jí nevěřil, že ho nepodvedla, tak ale to stejně mohla, že? uvědomí si, že vlastně stejně nemá jistotu v tom, že ho nepodvedla? :think: já ti nevím, já se partnera na něco zeptat, on mi odpoví, xkrát mi řekne, že to tak bylo a já si to jdu ověřit, protože třeba lže? v takovým vztahu bych být fakt nechtěla, to si pak budou po sobě vše ověřovat a kontrolovat…úplně si nemyslím, že když po testech by oba byli schopní a ochotní jet v tom, co bylo před měsícem, to podle mě už nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45689
21.1.25 12:37
@Keyllah píše: Více

Tak třeba nevěru bez následků by byl ochoten překousnout, ale cizí dítě ne. Nic nemožného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3305
21.1.25 12:37
@Luboš P píše: Více

Pravda. Občas tedy chtějí DNA matky, ale to se stává málokdy. Kdyby chtěl vážně zjistit, jestli je jen otec dítěte, tak by si o tom nejprve něco zjistil. Tipuju, že to neudělal. Takto rozjel něco, co může totálně zničit jejich manželství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45689
21.1.25 12:38

Tak to už je hodně divný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41140
21.1.25 12:41
@veria píše: Více

tak on si myslí, že mu byla nevěrná, ikdyž mu do očí říká, že ne. Tedy si i myslí, že je to lhářka…ok, dítko bude jeho, ale to nedokazuje, že ho nepodvedla a stejně mu nelhala do očí…toto se spíš přetaví do toho, že ji bude podezírat dál…a ona bude vědět, že jí nevěří. To ví, už teď. Ty by jsi byla s partnerem, na kterého se nemůžeš spolehnout a víš, že si o tobě myslí, že jsi lhářka, podvedla jsi ho a ještě mu podstrčila naschvál kukačku? že by jsi mohla udělat něco tak hroznýho? :think: já teda asi spíš ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.25 12:41
@veria píše: Více

A jake odškodné? :nevim: :think: Hmm…zlatý prsten s diamantem :D nebo rozvod a pořádaný alimenty

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky