Testy DNA - potvrzení otcovství, manžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Eva2610
21.1.25 12:13
@Jemako píše: Více

A u toho osmileteho to dobro pro dítě spočívá v čem?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.1.25 12:13

A co já mám s tím, že tohle některé ženy dělají? To neznamená, že to dělám já…nechápu proč mě posuzuje podle jiných, pokud tedy je příčinou nějaká osoba v jeho okolí

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.1.25 12:14
@Anonymní píše: Více

Vidíš to je ještě lepší, že ne jednou týdně ale vždy před každým stykem test. :think:

• Citovat
  • Upravit
2607
21.1.25 12:15

Jenomže většina mužů svým nevěrným manželkám taky věřila. Nechtěla bych takhle zbytečně narušit vztah otce a dítěte. Tobě to nic neudělá a navždy bude klid. Jak jsem říkala tak kamarád své manželce taky věřil, dítě vypiplal v podstatě sám protože ona dělala kariéru a teď ho čekají testy. To asi bude mnohem horší než ty testy udělat v pul roce. Jestli ma tvůj manžel takový případ v okolí tak se nedivím ze chce mít jistotu a téhle situaci se v čas vyhnout. To je totiž na mašli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33575
21.1.25 12:15
@Steve718 píše: Více

Jistotu? Co si pod tím mám představit? Buď si partneři věřej a nebo ne. Jestli má chlap zakladatelky pochybnosti, tak měl ten test udělat a ona nemusela nic vědět. A byl by klid. Takhle jí dal najevo že jí nevěří a to je hodně špatný. Takže důvěra v háji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva2610
21.1.25 12:18

Ale ji to udělá - bude žít s tím, že její muž ji nevěří. Pro mě by to byl velký zásah do toho vztahu. Ať na své důvěře pracuje on a nedozaduje se potvrzení z venku. Až se ukáže, že dítě jeho je, tak ji jako začne věřit nebo co?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.1.25 12:18

Se vsadím, že ne, neboť chlap je pán tvorstva, takže nic nemusí. Ti napíšu, že vždy když jsem začala nový vztah tak jsem před prvním stykem vyžadovala, abychom oba šli na testy na pohlavní choroby, jeden se urazil, ale tak to už pro mě pak není ideální partner do života, jsem názoru, že by to takto mělo být vždy před prvním stykem v novém vztahu. Naštěstí většina neměla problém.

• Citovat
  • Upravit
2607
21.1.25 12:20
@Eva2610 píše: Více

Prave ze v ničem. Proto mu to taky rozmlouvám. Měli by se ty testy dělat hned po porodu a byl by klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5075

@LukeR1 „Na testy by jít měla“ Proč? Vrátil jsem se na začátek a mateřství zakladatelky není zpochybňováno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Ale co já mám s okolím? Proč mě soudí podle jiných?

• Citovat
  • Upravit
595
21.1.25 12:23
Věrnost se nedá dokázat. Ale váš problém je, že manželovi někdo, nebo někde četl, že je nějaké procento nemanželských děti a manžel vychová a ani neví, že není bio.
Víš ty jsi mu dala slovní jistotu vernosti, případně pohrozíš rozvodem. Ty víš že on je bio otec dítěte.
Ale něco spustilo tu nejistotu.
Myslím, že když řekneš tak jdem na ty testy, že na ně nedojde.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2607
21.1.25 12:24

Ale on te nesoudí. Možná ti i věří ale chce tu jistotu. Spousta lidi věří třeba v Boha ale jistotu ze existuje proste nemají. Vidí ze se to deje a chce vedet ze je otcem dítěte. Copak chlap nemá právo vedet jestli je otec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41140
21.1.25 12:25
@Josef_t píše: Více

ok, tak ať pochybuje, ale důsledky si ponese sám…a jestli to stojí za zničený vztah, musí vědět ten chlap sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5075

@Jemako „Ja bych na testy klidně šla. Jeden test a navždy jasno.“ A v čem by bylo navždy jasno? Že je testovaná matkou dítěte? Ano, ale o to přece nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5893

a co že ho to najednou popadlo? Dítě mu není vůbec podobné a je podobné sousedovi, nebo proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí