Testy DNA - potvrzení otcovství, manžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
749
23.1.25 21:31
@Anonymní píše: Více

na to bych se já zeptala, proč si test dávno neudělal, k tomu tě přece vůbec nepotřebuje a proč má potřebu to s tebou vůbec řešit. chováte se divně oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
24.1.25 10:25

Fakt nevím.
Lidskou psychiku někdy nabourá naprostá hloupost, věc, která nemá logický základ, nějaká drobnost se spojí s něčím z dětství. Sečte se hromada drobných věcí, které pak člověku nedají spát aani pořádně neví proč.

Nějaká redaktorka se tady asi inspirovala a napsala článek na podobné téma na seznam
Taková relativní hloupost může stačit na „nastartování“…

Co zkusit „kompromis“. Když to nejde udělat bezbolestně, mělo by to oba trochu bolet.
Ty budeš souhlasit s testy.
On bude souhlasit s manželskou poradnou - protože je fakt, že zásadně narušuje důvěru ve vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.25 10:29
@Josef_t píše: Více

On bude muset, tedy pokud s ním zůstanu podstovat ty testy co jsem psala. Nebo budu chtít odškodné v podobě nějaké drahé věci… Nebo mi podepíše rozvodové papíry. :think:

• Citovat
  • Upravit
13923
24.1.25 10:39

Otázka, jestli chceš vztah spravit nebo ho „potrestat“ a případně opravdu ukončit vztah.

Už jsem psal, že pokud už s tím šel ven, tak s rozpadem vztahu určitě počítá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.25 11:01
@Josef_t píše: Více

Potrestat určitě ano, a to pořádně, zaslouží si to. A jestli ho budu chtít zachránit, ale bude to záviset na tom, že jak se bude chovat poté, co zjistí výsledek, že dítě je samozřejmě jeho. Pokud by ho to fakt mrzelo, neupodezříval by mě z nevěry nebo by mi nedával najevo to, že mi nevěří, a bude sekat dobrotu možná tomu šanci dám. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
13923
24.1.25 11:16

Takže nevíš co bude potom.

Já myslím, že on ten scénář má, takže než přijdou výsledky, bylo by dobré si o tom promluvit. Co bude potom.

Ta poradna vám může pomoci si o tom promluvit s pomocí „moderátora“.

Obávám se, že na začátku jsou jen drobná nedorozumění, hlouposti…
Ale svým přístupem „bude sekat dobrotu“ jen dojde k dalším domněnkám a nepochopením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
24.1.25 12:00

@PaníBovaryová myslela jsem tím že bych s tím neměla problém.
Ale blábolení by mě vadilo moc. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21308
24.1.25 12:01

Přemýšlela jsi někdy, čeho tím chce vlastně dosáhnout?

Že je dítě jeho podle mě moc dobře ví. Kdyby nevěděl, udělá si test sám. Nemusí ti to furt dokola hlásit.

nechce náhodou, aby ses před ním plazila a dokazovala mu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mandarinka104
24.1.25 12:15

Jak to tak ctu, tak si rikam, jestli je v tom vasem vztahu jeste nejaka laska?
Kdybyste se totiz meli radi, tak byste se k sobe chovali hezky, slusne a hlavne s uctou.
Tohle vsechno to narusuje…
Cloveka, ktereho mam rada bych nemela chtít trestat nebo mu dávat ultimátum, že mi zato, co udělal spatne, nejak zaplati…nebo ze mi musí koupit nejakou drahou vec… zlobila ses, ze nejsi de.ka a ted pusobis jako zlatokopka, kdyz chces drahou vec…a jeste to ma byt odškodné? :roll:
Ja nevim, je to smutne, pokud je ten vztah jiz mrtvy, tak se slušně domluv na tom podepsání rozvodovych papiru a nemusite spolu dal bojovat, nebud tak nevraživá a pomstychtivá, ja bych si tim nekazila naladu…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.1.25 12:47
@Mandarinka104 píše: Více

V první řadě, kdyby byl vztah v pohodě tak by o mně nepochyboval… :nevim: A rodinu rozbíjí on, ne já.

• Citovat
  • Upravit
24813
24.1.25 12:52

souhlasila
ať tak či tak
pokud bych si byla jistá, tak bych mu to dala pak dost brutálně sežrat

pokud bych tušila, že může vyjít někdo jinej, hledala bych bydlení a náhradní plán

ALE nikdy bych nežila s někým, kdo mne podezírá, viní, že dítě není jeho, to se musí vyřešit jednou pro vždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mandarinka104
24.1.25 13:15

O. k. Ale chapes kam mířím? Předpokládám, že jste se do sebe kdysi zamilovali a meli jste se radi… tak si zkuste vzpomenout na ty šťastne chvile na zacatku vašeho vztahu a zkuste si k sobě zase najit cestu…
Zeptej se sama sebe jestli ho ještě miluješ a mas ho rada? Pokud ano, tak se na nej přestan tolik zlobit a zkus mu to odpustit.
Pokud ne, tak se na to prostě vykašli a jiz nefunkční vztah ukonci-jako normální dospělý člověk… a nevymyslej pomstu, trest a odskodne jako male nafučené díte, ktere trucuje a dupe nožičkou…

• Citovat
  • Upravit
41142
24.1.25 13:27
@Mandarinka104 píše: Více

když to je těžké, pokud on se k ní chová opakovaně a nějaký ten pátek takto, není tam láska, respekt, úcta a opakovaně jí říká, že ho podvedla, lhala a podstrčila kukačku, tak po počátečním šoku i ta její láska musí dostávat na frak…samozřejmě jsme lidi, takže i to ego hraje nějakou roli, nicméně chápu, že je raněné a zklamaná a dá to tak pocítit druhé straně…kdyby to řekla chlap jednou, nějak to probrali, zjistilo se, že ho naočkovali chlapi v práci, tak si myslím, že se to dá tak nějak pochopit a přejít, ale pokud jí t říká opakovaně, ona ho ujišťuje, že to není pravda, ale on se jí dívá do očí a říká, že ho podvedla…nevím no, musí to být rána :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.25 13:51
@Keyllah píše: Více

No asi tak. Pokud by to bylo jednou, nebo 2× a řekl by mi, že co to spustilo, dalo by se to asi řešit, vydiskutovat, ale když mi opakovaně už skoro dva měsíce tohle mluví skoro každý den, tak těžko… a co se týče Mandarinky tak, nějaké to odškodné bych si zasloužila, ale slova mi nestačí, já poitrebuji činy.

• Citovat
  • Upravit
5075
24.1.25 14:05

Zakladatelko, znovu jsem si přečetl tvoje příspěvky a mám dojem, že nechceš tu věc řešit, ale jen v diskusi pokračovat, opakovat věci stále dokola a nedobrat se žádného konce. Proč jsi ještě jasně neodpověděla, na opakovaný dotaz, proč si manžel neobstaral ten test sám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí