Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Vůbec ne. Jen se snažím dát pohled chlapa.
Jinak s tebou souhlasím.
Je to divná doba.
A ještě poznámka. Jak to tady čtu, taky jsem začal mít pochybnosti pod vlivem toho čtení zde na emiminu.
A to jsem nikdy neměl pochybností o otcovství.
Kluci mají 29 a 22let.
Asi tak.
ale uznej, že celá ta situace je velmi divná…
mne osobně by třeba takový požadavek jako osobu, ženu, matku jeho dítěte, urazil natolik, že bych mu test pak omlátila fyzicky o hlavu a nabouralo by mi to totálně celý vztah k němu… musel by se, panáček, moc a dlouho snažit, abych to hodila za hlavu.
Je to opravdu divné a jeví se mi to jako šikana.
Hezký den, nakonec jsem se rozhodla (jsem u rodičů). že podím o rozvod. On se sice o něco snaží, ale já už nejsem schopna s ním dál být.
Tak co už. Jen doufám, že rozhodnutí správné.
Přeji tedy hodně štěstí v novém životě.
@Steve718 píše: Více
Děkuji. Nevím proč by nemělo být nesprávné. Nejde být s někým, kdo mi nevěří. Pokud to byl někdo z jeho okolí, že to řeší, reps. mu dal brouka do hlavy, tak normálně vyzrálý chlap řekne:,,vám přeskočilo???" nebo jim dá najevo, že jsou tupí, protože své ženě věří.
Tak hlavně abys nešla do něčeho horšího. Protoze jestli tohle byl jediný problém, zda se mi to poněkud ukvapené. Ale přeji hodně štěstí.
@veria píše: Více
tak asi to paní nebude mít lehké, ale ty bys mohla dál žít s mužem, který ti nevěří? já myslím, že takhle se žít nedá
@stinga píše: Více
Ahooj, uvědomuji si, že je lepší pokud jsme na dítě dva. Určitě budu mít i těžké chvíle, s tím počítám, ale jak píšeš i ty – nedá se být s někým, kdo mi nevěří.
@veria No…ano byl to jediný problém, ale zhnusil se mi. Doufám, že si najdu někoho lepšího. Možná pokud se mi bude chtít tak ho oškubnu o pořádné alimenty, vždyť na své dítě by měl platit rád + asi zarámuji ten výsledek jako obraz a každý den když bude platit alimenty tak si na to vzpomene. Opravdu si neumím představit, zda by se dal obnovit vztah, po takové urážce. ![]()
No tak super. Ty budeš mít klid a on taky.
@karkarka píše: Více
Asi to tak bude lepší pro oba. Neboť jak samu sebe znám, vždycky bych na to myslela, na tu ránu pod pás, a byli bychom nešťastní.
Opravdu nevím co si myslet o jeho „pokusech“ o nápravu (donesl my růže, vymyslel pozvání do reštiky, dejme hlídat malou někomu a my vyběhněme na výlet - wellness…)
Tak si myslim, že bude o tebe bojovat jako lev. I když pro tebe ponížení hodně velké. A podle toho co píšeš smůla.
Teď se musí ten tvůj být do hlavy a ty výčitky v sobě, takY mu to nezávidím, ale měl přemýšlet dřív než konal.
Spis to vypada, ze ho neprijemne tvuj odchod, nez ze je „uklidneny“ testem otcovstvi. Jaky bude vysledek jste stejne oba vedeli dopredu.
Myslim si, ze delas dobre. A ne proto, ze „neveril“, ale proto, ze si tim testem na tobe honil ego. Za chvili by si nasel zase neco, cim by te schvalne dusil a ukazoval prevahu. S takovym clovekem se neda byt v klidu.
Nevím, možná kdyby mi řekl, že co to spustilo, tak bych na to možná hleděla jinak.
Ale ano když už měl to řešit tajně a doufám, že se to nikdy nedozvím a pak do smrti se chovat ke mně jako ke královně, ale tak musí nést důsledky svého jednání - být zodpovědný