Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Nezlob se, ale tvoje odpověď je opět neurčitá, nicneříkající.
Vyhybas se odpovědi, jestli ho mas rada, dobre, to musis vedet sama. Co tyce toho dalsiho…No tak ale pak jsi to nechala zajít dost daleko kdyz si to nechas 2m libit a nechas to do sebe hucet. Ja uz bych neco takoveho utla po tydnu.
Je taky úsměvné sam si zhodnotit co si zasloužím a co ne. V jiných diskuzích se tady opakovaně pise jak ani v manželství neni na nic stoprocentní narok, jak si clovek nemuze vydupadat sex, jak si nelze vynucovat to a ono, spousta lidi se na tom shodne…ale ty si stojíš za tim, že mas narok na nejake odškodné
ja nevim, ty to nechapes a nejde ti to vysvětlit, ale tenhle tvůj urputný pristup s tim odskodnym taky povede do pekla… vy dva spolu očividně neumíte komunikovat a jak pises „vydiskutovat“ problemy, mozna jste se nemeli brat a zakladat rodinu… nevidim z tvoji strany zadny smirny ani privetivy pristup, ale zurivost a vztek, vse negativní, politovanihodna a nezavidenihodna situace ![]()
@Luboš P píše: Více
No a jak tom má vědět, když on jí dává jen neurčité a nicneříkající odpovědi?
@Ruxas píše: Více
Já tomu nevěřím, když položí otázku: „proč jsi ten test nedal udělat“ a on odpoví: „protože chci mít jistotu“ a ona se s tím spokojí, tak toto podle mne řešení nemá.
@Luboš P píše: Více
mě už teď zakladatelka připadá jako troll, na přímé otázku odpovídá vyhýbavě nebo je ignoruje. na a pokud troll není a komunikuje s manželem tak, jako v diskuzi, tak se nikdy nemůžou na ničem dohodnout
2 měsíce?
Proč mu neřekneš, ať si je udělá a konečně dá pokoj? ![]()
Pokud by si takhle získával pozornost 2 měsíce, tak by to sakra negativně ovlivnilo můj vztah k němu. A jestli s ním zůstat ve vztahu, bych zvažovala zejména k ekonomické situacii. Asi bych měla na něj alergii a poslala bych ho na psychiatrii, ať ho prohlídnou a ať mu pomůžou.
Nedovedu si po tomto představit mít s ním sex.
Myslím si, že tím něco sleduje…
@PaníBovaryová píše: Více
Já jsem mu řekla včera večer, že když už tak měl to udělat tajně, a snažit se o tom, abych se to nikdy nedozvěděla.
@veria píše: Více
Nic mi neřekl, tak jsem se ho zeptal, že co je důvodem, že má pochybnosti – jeho reakce byla, že má obavy, neboť prostě děje se to, že chlap vychovává, „cizí“ dítě a chce mít jistotu.
Ty a manžel jste dvojka, proč jsi se ptala „co je důvodem“ a ne proč si ten test už neudělal? To je přece pořád dokola. Ty to nevidíš? A jestli ti opravdu jde o to tu věc vyřešit, tak přejdi do protiútoku a jasně se zeptej: „proč nechceš udělat test otcovství?“ jeho odpověď přeslechni a znovu se zeptej: „proč nechceš udělat test otcovství?“ a klidně to několikrát asertivně zopakuj.
Příspěvek upraven 24.01.25 v 17:42
Já si chvílemi i myslím, že jeho ani nenapadlo, že by ty testy mohl udělat sám. Protože to by nad tím musel přemýšlet a řešit to. A to on normálně nedělá.
![]()
@Ruxas píše: Více
možná to nechce dělat bez mého vědomí, ale nevím to s jistotou… neboť mi na to jaksi nechce odpovědět.
neboť mi to neřekl. tedy nic konkrétního neřekl, vždy řekne jen, že chce mít jistotu.