Testy DNA - potvrzení otcovství, manžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
24.1.25 14:14
@Luboš P píše: Více

neboť mi to neřekl. tedy nic konkrétního neřekl, vždy řekne jen, že chce mít jistotu.

• Citovat
  • Upravit
5075
24.1.25 14:21
@Anonymní píše: Více

Nezlob se, ale tvoje odpověď je opět neurčitá, nicneříkající.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mandarinka104
24.1.25 14:23

Vyhybas se odpovědi, jestli ho mas rada, dobre, to musis vedet sama. Co tyce toho dalsiho…No tak ale pak jsi to nechala zajít dost daleko kdyz si to nechas 2m libit a nechas to do sebe hucet. Ja uz bych neco takoveho utla po tydnu.
Je taky úsměvné sam si zhodnotit co si zasloužím a co ne. V jiných diskuzích se tady opakovaně pise jak ani v manželství neni na nic stoprocentní narok, jak si clovek nemuze vydupadat sex, jak si nelze vynucovat to a ono, spousta lidi se na tom shodne…ale ty si stojíš za tim, že mas narok na nejake odškodné 8o ja nevim, ty to nechapes a nejde ti to vysvětlit, ale tenhle tvůj urputný pristup s tim odskodnym taky povede do pekla… vy dva spolu očividně neumíte komunikovat a jak pises „vydiskutovat“ problemy, mozna jste se nemeli brat a zakladat rodinu… nevidim z tvoji strany zadny smirny ani privetivy pristup, ale zurivost a vztek, vse negativní, politovanihodna a nezavidenihodna situace :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1968
24.1.25 14:27

No a jak tom má vědět, když on jí dává jen neurčité a nicneříkající odpovědi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5075
24.1.25 14:33
@Ruxas píše: Více

Já tomu nevěřím, když položí otázku: „proč jsi ten test nedal udělat“ a on odpoví: „protože chci mít jistotu“ a ona se s tím spokojí, tak toto podle mne řešení nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
24.1.25 15:02

mě už teď zakladatelka připadá jako troll, na přímé otázku odpovídá vyhýbavě nebo je ignoruje. na a pokud troll není a komunikuje s manželem tak, jako v diskuzi, tak se nikdy nemůžou na ničem dohodnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21297
24.1.25 15:59

2 měsíce? 8o Proč mu neřekneš, ať si je udělá a konečně dá pokoj? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13184
24.1.25 16:12

Pokud by si takhle získával pozornost 2 měsíce, tak by to sakra negativně ovlivnilo můj vztah k němu. A jestli s ním zůstat ve vztahu, bych zvažovala zejména k ekonomické situacii. Asi bych měla na něj alergii a poslala bych ho na psychiatrii, ať ho prohlídnou a ať mu pomůžou.
Nedovedu si po tomto představit mít s ním sex.
Myslím si, že tím něco sleduje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.25 16:42
@PaníBovaryová píše: Více

Já jsem mu řekla včera večer, že když už tak měl to udělat tajně, a snažit se o tom, abych se to nikdy nedozvěděla.

• Citovat
  • Upravit
45689
24.1.25 17:17

No a co on na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.25 17:27
@veria píše: Více

Nic mi neřekl, tak jsem se ho zeptal, že co je důvodem, že má pochybnosti – jeho reakce byla, že má obavy, neboť prostě děje se to, že chlap vychovává, „cizí“ dítě a chce mít jistotu.

• Citovat
  • Upravit
5075
24.1.25 17:36

Ty a manžel jste dvojka, proč jsi se ptala „co je důvodem“ a ne proč si ten test už neudělal? To je přece pořád dokola. Ty to nevidíš? A jestli ti opravdu jde o to tu věc vyřešit, tak přejdi do protiútoku a jasně se zeptej: „proč nechceš udělat test otcovství?“ jeho odpověď přeslechni a znovu se zeptej: „proč nechceš udělat test otcovství?“ a klidně to několikrát asertivně zopakuj.

Příspěvek upraven 24.01.25 v 17:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
24.1.25 17:37

Já si chvílemi i myslím, že jeho ani nenapadlo, že by ty testy mohl udělat sám. Protože to by nad tím musel přemýšlet a řešit to. A to on normálně nedělá. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.25 18:08
@Ruxas píše: Více

možná to nechce dělat bez mého vědomí, ale nevím to s jistotou… neboť mi na to jaksi nechce odpovědět.

• Citovat
  • Upravit
45689
24.1.25 18:18

Ale on ho prece chce udelat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie