Testy DNA - potvrzení otcovství, manžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33586
1.3.25 16:16
@Anonymní píše: Více

Já se ti vůbec nedivím. Tohle je prostě hnusárna. Nevěří ti. A a s tím se dá žít hodně blbě. Opakovaně ti říkal že má pochybnosti. No, tak od pochybností to dopracoval až k rozpadu rodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.25 16:28
@arinecka píše: Více

Ale kdyby mi řekl odkud to pramení, neboť s jeho rodiči mám v pohodě vztah, jako nejsme v kontaktu každý den, ale nikdy jsme se nehádali, vždy jsme vycházeli velmi slušně. Umíme se domluvit, takže od jeho rodiny asi ne, možná někdo jiný z okolí.

• Citovat
  • Upravit
33586
1.3.25 16:48

No prave. Jestli do nej nekdo hucel, a on mohl mit pochybnost jestli je dite jeho. Ok. Pamatujes zamenu deti pred x lety? Toho chlapa taky nenapadlo, ze by to mohlo byt jinak, nez ze mu byla zena neverna. Proste chlapi v hospode ze jo. To bohuzel strasne narusi duveru, kdyz ty vis na stopro ze je dite jeho a on ti neveri. Tak se udelaj testy, potvrdi se ze dite je jeho. On je spokojenej, ale tebe to nici. A pokracovat dal asi uz proste nejde.
Takze u vas asi nekdo z okoli se postaral no. On vi kdo, tak mu muze podekovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76579
1.3.25 16:58

on, kdyby byl super muž, normálně sebevědomý, tak se od NIKOHO nenechá takhle navrtat, navíc to nebyl jeden záblesk nedůvěry, ale bylo to dlouhodobé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21308
1.3.25 19:36

Hlavne by si ten test udelal sam. Nenicil by timto ženu po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33586
1.3.25 19:38
@stinga píše: Více

Je to tak, bohuzel. Nechala bych ho udelat testy, a vysledky mu hodila na hlavu.
S takovym chlapem uz bych zit nechtela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76579
1.3.25 19:40

ani já ne, to už snad ani nejde, strávit zbytek života s někým, o kom víš, že ti nevěří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
1.3.25 21:28
@stinga píše: Více

Jasně, to už nejde, vyřízeno.
A teď probereme ty, kterým se partner podíval nebo partnerka podívala do mobilu. Ten(ta) vám taky nevěří a s tím se už nedá dál žít. Myslím, že tady bylo takových diskusí taky poměrně dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21308
1.3.25 21:37
@pocestny píše: Více

Co ma neslusne chovani jiných lidi spolecneho se zakladatelkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4340
2.3.25 05:03

chapu..
ale je skoda, ze kvuli takovehle volovine (typu nekdo mu nasadil brouka) vase mala bude vyrustat bez milujici rodiny…

to je ten tvuj manzel takovy nekomunikativni pako i normalne (ze ti nebyl schopny vysvetlit kde se to v nem bere?), nebo naopak jindy je schopny mluvit otevrene o vsem a proto jsi tak nastvana ze ti to nechtel vysvetlit?

no rozmlouvat ti to nebudu, je mi jasny ze se v tobe neco uz navzdy zlomilo…
jen mi to prijde strasne smutny a uplne zbytecny, tohle se nemelo stat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1781
2.3.25 06:32
@maminaAJ píše: Více

Tak ja si dala tu práci a celých 31 stran přelouskala najednou a já se zakladatelce vůbec nedivím.

Mít první dítě a těšit se z miminka a pár týdnů po ukončení šestinedělí řešit s prominutím hovna, ze dítě není jeho a furt poslouchat něco o jistotě?

Kdo s čím zachází s tím taky schází.
Chtěl mít jistotu? Měl si ho udělat test tajně, ne že dva měsíce mele o jistotě, naruší dosud neproblémový vztah a z matky svého dítěte udělá běhnu a myslí si, ze to napraví kytkou, večeří a wellnes pobytem?

Příspěvek upraven 02.03.25 v 06:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1781
2.3.25 06:39

To si pamatuju, tohle byl taky extramateriál.

Matka jeho dítěte mu ani nestála za to, aby to byla jeho manželka, ale jakmile na něj zahučí chlapi v hospodě, tak frčí honem na test.

Extra u něj bych chtěla vidět ten výraz, když z testů zjistili, ze ani jeho přítelkyně a matka jeho dítěte není biomatka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13188
2.3.25 06:58

Zakladatelko a co na celé říkají tvoji rodiče?
A případně jeho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
2.3.25 07:07

Napíšu, co se stalo mě.. manžel nikdy neměl důvod pochybovat, že mladší dítě je jeho.. měla jsem problém otěhotnět a donosit, takže jsme měli od doktora plán styků. Skutečně není blbej, aby si mohl i jen myslet, že by se do toho dal jste zasadit nějakej cizí chlap. Doma dvouleté robě a k tomu rekonstrukce baráku. Syn byl tedy celý já, blond, velko modrooký, to je fakt, ale třeba chodidla měl úplně jako manžel už od narození. A věkem byl celý manželův brácha, akorát ve světlém provedení. Když bylo mladšímu 5 let, rozpadlo se naše manželství. Po roce si ex našel bezdětnou 38 letou pipinu a ta mu evidentně z potřeby mě řádně špinit, aby se k nám náhodou nevrátil, tlačila do hlavy, že asi kluk nebude jeho. Když byly děti u něj, nabral synovi vzorky. Starší dítě si nejdřív myslelo, že mu dělá test na covid, ale bylo jí to divné. Bráška byl přeci zdravý a jí bylo deset let v tu dobu, už nebyla hloupá. Věděla jak vypadají testy na covid, chtěla tam kapat ten roztok do těch okýnek na testu a ono se to nekonalo.. Tata sbalil špejli a schoval jí 8o. Jak mi to doma řekla, bylo mi to jasný. Když si přijel za 14 dnů pro děti. Vystartovala jsem po něm, jestli si bude brát jen dceru a nebo jí taky nejdřív otestuje, aby náhodou neměl na víkend cizí dítě.. :mrgreen: Byl v šoku a něco blekotal. Řekla jsem mu, že je totální ubožák, po tom všem, co jsme si zažili, než se syn narodil.. že ty dva miláčci o které jsme přišli už naštěstí testovat nemůže..a že doufám, že už má výsledky a teď si tím papírem může vytřít tu svou p****** p**** :mrgreen: a že bejt jim nechám si otestovat i dceru, která je celej on, jestli jsem si ji neuopletla s někým s jeho rodiny :mrgreen: a pak při nejbližší příležitosti, kdy bejvalá tchýně volala, aby mi začala vysvětlovat, že děti nemají rádi tu jeho pipinu a abych s tím něco dělala…tak jsem jí řekla, že nevidím důvod proč bych pro něj a jeho pipku měla lobovat u našich dětí.. že ať si sežene a zaplatí terapii, když má peníze na testy DNA :mrgreen:
Babičku málem kleplo. A ještě to řekla tchánovi a to je bejvalej kapitán kriminálky :mrgreen: Když synáček přijel i s vnoučatama, vzal si ho děda stranou a ptal se ho, jestli se náhodou Nepos***. :mrgreen: Tchán se se mnou od rozvodu sice nebaví, ale zároveň se natají tím, že jsem jeho nejoblíbenější snacha a vždy to tak zůstane a náš rozvod bere špatně
proto, že o mě přišel. On mě měl fakt rád jako dceru :mrgreen:. Vše to vím od švagrové. :mrgreen:
Ex byl pak jak spraskaný pes, ještě jsem mu to párkrát mezi 4 očima vmetla, že by taky mohl otestovat naší fenu, jestli jsem ji někde nevyměnila :mrgreen: dala jsem mu to sežrat zle, to se přiznávám. :mrgreen:
Protože tohle bylo fakt trapný a co za tím bylo, jestli to byla nějaká příprava na soud kvůli alimentům, které mi celý první rok po vzájemné domluvě nemusel dávat, protože jsem měkká, těžko říct. V době testu mi už platil a šlo o domluvenou částku bez soudu..z jeho hlavy to ale nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
2.3.25 07:10

Tak z mé zkušenosti když mi manžel nevěřil tak sám měl dítě s jinou takze bych to udělala jak tenkrát nechala udělat testy a kopla bych ho do pr…e

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí