Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Já se ti vůbec nedivím. Tohle je prostě hnusárna. Nevěří ti. A a s tím se dá žít hodně blbě. Opakovaně ti říkal že má pochybnosti. No, tak od pochybností to dopracoval až k rozpadu rodiny.
@arinecka píše: Více
Ale kdyby mi řekl odkud to pramení, neboť s jeho rodiči mám v pohodě vztah, jako nejsme v kontaktu každý den, ale nikdy jsme se nehádali, vždy jsme vycházeli velmi slušně. Umíme se domluvit, takže od jeho rodiny asi ne, možná někdo jiný z okolí.
No prave. Jestli do nej nekdo hucel, a on mohl mit pochybnost jestli je dite jeho. Ok. Pamatujes zamenu deti pred x lety? Toho chlapa taky nenapadlo, ze by to mohlo byt jinak, nez ze mu byla zena neverna. Proste chlapi v hospode ze jo. To bohuzel strasne narusi duveru, kdyz ty vis na stopro ze je dite jeho a on ti neveri. Tak se udelaj testy, potvrdi se ze dite je jeho. On je spokojenej, ale tebe to nici. A pokracovat dal asi uz proste nejde.
Takze u vas asi nekdo z okoli se postaral no. On vi kdo, tak mu muze podekovat.
on, kdyby byl super muž, normálně sebevědomý, tak se od NIKOHO nenechá takhle navrtat, navíc to nebyl jeden záblesk nedůvěry, ale bylo to dlouhodobé
Hlavne by si ten test udelal sam. Nenicil by timto ženu po porodu.
@stinga píše: Více
Je to tak, bohuzel. Nechala bych ho udelat testy, a vysledky mu hodila na hlavu.
S takovym chlapem uz bych zit nechtela.
ani já ne, to už snad ani nejde, strávit zbytek života s někým, o kom víš, že ti nevěří
@stinga píše: Více
Jasně, to už nejde, vyřízeno.
A teď probereme ty, kterým se partner podíval nebo partnerka podívala do mobilu. Ten(ta) vám taky nevěří a s tím se už nedá dál žít. Myslím, že tady bylo takových diskusí taky poměrně dost.
@pocestny píše: Více
Co ma neslusne chovani jiných lidi spolecneho se zakladatelkou?
chapu..
ale je skoda, ze kvuli takovehle volovine (typu nekdo mu nasadil brouka) vase mala bude vyrustat bez milujici rodiny…
to je ten tvuj manzel takovy nekomunikativni pako i normalne (ze ti nebyl schopny vysvetlit kde se to v nem bere?), nebo naopak jindy je schopny mluvit otevrene o vsem a proto jsi tak nastvana ze ti to nechtel vysvetlit?
no rozmlouvat ti to nebudu, je mi jasny ze se v tobe neco uz navzdy zlomilo…
jen mi to prijde strasne smutny a uplne zbytecny, tohle se nemelo stat
@maminaAJ píše: Více
Tak ja si dala tu práci a celých 31 stran přelouskala najednou a já se zakladatelce vůbec nedivím.
Mít první dítě a těšit se z miminka a pár týdnů po ukončení šestinedělí řešit s prominutím hovna, ze dítě není jeho a furt poslouchat něco o jistotě?
Kdo s čím zachází s tím taky schází.
Chtěl mít jistotu? Měl si ho udělat test tajně, ne že dva měsíce mele o jistotě, naruší dosud neproblémový vztah a z matky svého dítěte udělá běhnu a myslí si, ze to napraví kytkou, večeří a wellnes pobytem?
Příspěvek upraven 02.03.25 v 06:39
To si pamatuju, tohle byl taky extramateriál.
Matka jeho dítěte mu ani nestála za to, aby to byla jeho manželka, ale jakmile na něj zahučí chlapi v hospodě, tak frčí honem na test.
Extra u něj bych chtěla vidět ten výraz, když z testů zjistili, ze ani jeho přítelkyně a matka jeho dítěte není biomatka.
Zakladatelko a co na celé říkají tvoji rodiče?
A případně jeho?
Napíšu, co se stalo mě.. manžel nikdy neměl důvod pochybovat, že mladší dítě je jeho.. měla jsem problém otěhotnět a donosit, takže jsme měli od doktora plán styků. Skutečně není blbej, aby si mohl i jen myslet, že by se do toho dal jste zasadit nějakej cizí chlap. Doma dvouleté robě a k tomu rekonstrukce baráku. Syn byl tedy celý já, blond, velko modrooký, to je fakt, ale třeba chodidla měl úplně jako manžel už od narození. A věkem byl celý manželův brácha, akorát ve světlém provedení. Když bylo mladšímu 5 let, rozpadlo se naše manželství. Po roce si ex našel bezdětnou 38 letou pipinu a ta mu evidentně z potřeby mě řádně špinit, aby se k nám náhodou nevrátil, tlačila do hlavy, že asi kluk nebude jeho. Když byly děti u něj, nabral synovi vzorky. Starší dítě si nejdřív myslelo, že mu dělá test na covid, ale bylo jí to divné. Bráška byl přeci zdravý a jí bylo deset let v tu dobu, už nebyla hloupá. Věděla jak vypadají testy na covid, chtěla tam kapat ten roztok do těch okýnek na testu a ono se to nekonalo.. Tata sbalil špejli a schoval jí
. Jak mi to doma řekla, bylo mi to jasný. Když si přijel za 14 dnů pro děti. Vystartovala jsem po něm, jestli si bude brát jen dceru a nebo jí taky nejdřív otestuje, aby náhodou neměl na víkend cizí dítě..
Byl v šoku a něco blekotal. Řekla jsem mu, že je totální ubožák, po tom všem, co jsme si zažili, než se syn narodil.. že ty dva miláčci o které jsme přišli už naštěstí testovat nemůže..a že doufám, že už má výsledky a teď si tím papírem může vytřít tu svou p****** p****
a že bejt jim nechám si otestovat i dceru, která je celej on, jestli jsem si ji neuopletla s někým s jeho rodiny
a pak při nejbližší příležitosti, kdy bejvalá tchýně volala, aby mi začala vysvětlovat, že děti nemají rádi tu jeho pipinu a abych s tím něco dělala…tak jsem jí řekla, že nevidím důvod proč bych pro něj a jeho pipku měla lobovat u našich dětí.. že ať si sežene a zaplatí terapii, když má peníze na testy DNA ![]()
Babičku málem kleplo. A ještě to řekla tchánovi a to je bejvalej kapitán kriminálky
Když synáček přijel i s vnoučatama, vzal si ho děda stranou a ptal se ho, jestli se náhodou Nepos***.
Tchán se se mnou od rozvodu sice nebaví, ale zároveň se natají tím, že jsem jeho nejoblíbenější snacha a vždy to tak zůstane a náš rozvod bere špatně
proto, že o mě přišel. On mě měl fakt rád jako dceru
. Vše to vím od švagrové. ![]()
Ex byl pak jak spraskaný pes, ještě jsem mu to párkrát mezi 4 očima vmetla, že by taky mohl otestovat naší fenu, jestli jsem ji někde nevyměnila
dala jsem mu to sežrat zle, to se přiznávám. ![]()
Protože tohle bylo fakt trapný a co za tím bylo, jestli to byla nějaká příprava na soud kvůli alimentům, které mi celý první rok po vzájemné domluvě nemusel dávat, protože jsem měkká, těžko říct. V době testu mi už platil a šlo o domluvenou částku bez soudu..z jeho hlavy to ale nebylo.
Tak z mé zkušenosti když mi manžel nevěřil tak sám měl dítě s jinou takze bych to udělala jak tenkrát nechala udělat testy a kopla bych ho do pr…e