Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Josef_t píše: Více
Ano, a proto je tu tolik bojovníků proti zlatokopkám, majitelkám dětí a ženskému pokolení vůbec. Na ženském webu.
@Velryba černá píše: Více
Mně řikali, že jsou podobni melmu bráchovi… tvl, že manžel nešel na testy, zda jsem mu náhodou nezahnula se svým sourozencem ![]()
@Andelskej_Satan píše: Více
Pro některého chlapa je auto víc jak dítě. Nechci v žádném případě tvrdit že žádná žena to tak mít nemůže, ale u žen to nepozoruju.
Příspěvek upraven 25.03.25 v 11:56
Hah, tak to byla ta prava mrcha:)…legrace…mi se stalo, ze mi cizi pani na ulici rekla, ze mimco je celej ja. To.me treba potesilo, a to jsem samozrejme nemel naprosto zadne pochybnosti.
@Pidulka1991 to je prča.
Třeba naše nejmladší děcko je podobné manželovu dědovi z otcovy strany. ![]()
@Andelskej_Satan ne, to byla hloupá ženská, protože některé věci průměrně inteligentní osobu nenapadnou.
Tak se koukněte na fotku svého muže, když byl dítě. ![]()
Koukam u nekterych zdejsich zen je incest v rodine docela zabava:)
@Anna766 ona je dost podobná své sestřenici, přitom ani jedna z holek není podobná prarodičům ze strany svých otců, kteří jsou bratři. Takže to také bude kdoví jaké koleno. ![]()
@Anna766 píše: Více
Moje taky. Až na zrzavé vlasy a zelené oči. ![]()
Ale v Irsku jsem nikdy nebyla. ![]()
@Andelskej_Satan píše: Více
Jak to myslíš, to má být vtipné? Incest je trestný.
@Havlova píše: Více
Pamatuji, když se narodila dcera, jak nám novorozenecká sestra se škodolibým výrazem řekla, ale to je zvláštní, ona není podobná vám ani tatínkovi, po kompak asi tak může být.