Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anna766 píše: Více
Jasně - v hospodě ho nepustím na pánské záchodky.
A to myslím doslova ![]()
@Josef_t píše: Více
za mne teda ano…je to vyslovena nedůvěra, ze si dite upletla jinde a chce to na nej hodit.
V dobe, kdy by mel byt chlap tou nejvetsi oporou a tvori se vztah a fungování s dítětem.
A světic už je tolik, že se nám nevejdou do kalendáře. ![]()
Proto musíme nové adeptky se svatozáří pečlivě vybírat, protože už je opravdu není kam dát.
Moc nechápu co je na to k nepochopení. Možnosti:
a) vybrala si od začátku bídáka, možná doufala, že se polepší a on se nepolepšil. ![]()
b) vzájemně si sem tak tak dokonale oslazovali život, až se dopracovali k rozchodu. ![]()
Vztahy se prostě někdy rozpadají, někdo na o potřebuje dvacet let, někomu stačí dva roky.
Tak nabourane auto je taky zajimavy duvod:)…kdyz nejde o zivot, jde o… Plechy se vyklepou.
@Andelskej_Satan píše: Více
Nicméně slutečně tací chlapi jsou, co servou ženu když ťuknou auto
@padesátník píše: Více
@PaníBovaryová píše: Více
Pokud se ji neomluvil tak je hovado no…
@Pidulka1991 píše: Více
Takze duvod k rozchodu? Nebo dalsi stripek do skladacky Rozvod po xx letech?…
@Pidulka1991 píše: Více
V tom co píšeš máš pravdu. Každé neoprávněné obvinění z nevěry je bolestivé, protože věrnost lze jen těžko dokázat. Je celkem jedno kdo to obvinění vznese.
Jen se na to zkus podávat z druhé strany, protože muži v tomto „riskují“ mnohem víc.
Vychovávat potencionálně cizí dítě cizí dítě, je šok proti kterému je nějaká nevěra úplná legrace.
@Andelskej_Satan píše: Více
Záleží na dané osobě. ![]()
Když je těch střípků moc, tak se ten vztah rozpadne.
A máš pocit že tvůj útok na něj nebyl osobní?
@Venetia píše: Více
Přesto je mnoho žen, které upletou dítě jinde a pak to zkouší hodit na nejvhodnějšího otce. A je jedno jestli je to 1 nebo 4 procenta.
Myslím, že tento příběh je o něčem úplně jiném.
Ale pokud přijmu tuto argumentaci, ta je především v zájmu dítěte, aby mělo jistotu ve svém původu. Kdybychom se na to dívali jen z pohledu dětí, tak jsou testy povinné.
Presne tak…jeste me. napadlo…vetsinou kdyz se dite narodi, tak pribuzni, pratele, co se na nej prijdou podivat, hned reknou jeee celej tatinek…Mu to treba nikdo takto nerekl..a zacal si byt nejistej…
Teď to budu brát pouze ze svého pohledu, kdyby mi manžel udělal to, co tady zakladatelce.
Proč bych se na to měla koukat z druhé strany, když vím, že jsem byla 100% věrná.
Nosila jsem několik měsiců naše společné díte, vyzvracela jsem skoro vše, co sem snědla, ležela týdny v nemocnici, jizvy na těle které mi navždy zůstano jako důkaz toho, že jsem mu odnosila jeho díte. Později se starala o naše miminko, jezdila s ním po doktorech, po nocích jsem houpala v náruči, aby se manžel vyspal do práce a náš nespavec ho nebudil. A dotoho úmoru bych musela ještě řešit nějaké jeho stupidní pochybnosti?
Fakt dokážeš se aspoň trochu do té ženské vžit?