Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Havlova píše: Více
Buďme rádi, že hysterka nemá v ruce řeznický hák. Ten bych pod žebrem mít nechtěla.
@princess.consuela píše: Více
To by pan skorobývalýmanžel taky mohl skončit jak Jurko Jánošík blahé pověsti.
@Anna766 píše: Více
Pak by stačilo sebrat ten hrách, skáknout do marketu pro uzené a byla by večeře jako víno.
@Josef_t píše: Více
Spousta není ta jedna žena
Je spousta devkaru, lhářů, násilníků, manipulantu, žárlivcu…z toho všeho budu podezírat partnera?
Som sa k tejto diskusii dostal az teraz, ale hodne zaujimave pocitanie a logicke uvahy hodne VSZ ![]()
Takze ked ja si overim na policii ci auto ktore chcem kupit nieje registrovane ako kradnute znamena to ze predajcu pozodzrievam ze je zlodej?
Ked ti na letisku kontroluju batozinu znamena to ze ma podozrievaju z terorizmu?
No tak som sa zase naucil nieco nove ![]()
Priznavam ze test DNA je netradicna poziadavka, ale napriklad na zapade tam kde to niektory oznacuju ako slobodna zem je to standard a nikto sa nad tym nepozastavuje.
Okrem toho sa DNA testy robia bezne nielen koli otcovstvu, ale aj predispozicii na choroby, alebo koli hladaniu predkov.
Nevidim na tom nic zle, chce test dostane test, vybavene no problem. Samozrejme ak su tam ine historicke problemy ktore neboli doriesene k spokojnosti autorky tak toto je pekna zamienka.
Za mna vyrazit manzela za test DNA je ‚drsne‘ a aj celkovo z prispevkov zakladatelky mam taky pocit ze sa nutne potrebuje realizovat v „oko za oko zub za zub“. A aj ked s tym vo vela pripadoch suhlasim tak do vztahu toto pravidlo podla mna nepatri. Mozno ked bude starsia tak pochopi ze ublizovanie ostatnym ziadne potesenie ani ulavu od bolesti, alebo krivdy neprinasa (teda vacsine populacie). Zato laska, pohladenie a spolocny smiech ano.
@IcePlanet7 píše: Více
Ano, popsal jste se úplně přesně, logické úvahy hodné VŠŽ.
Auto kupuji od CIZÍHO člověka, kterého neznám. Na letišti kontrolují CIZÍ lidi, které neznají. Zakladatelku obvinil z nevěry ten, který ji zná a měl by být JEJÍ NEJBLIŽŠÍ. Gratuluji k nepochopení úplně základního rozdílu.
Zaměňuješ parametry obchodních a partnerských vztahů.
@padesátník píše: Více
Takze vsetko co povie zakladatelka je automaticky pravda a nikto nema pravo sa na nic spytat? Co povie partnerka je zakon? Ja si to nemyslim aj ked moja partnerka ma pristup do mojho telefonu, fotiek, sprav, lokacii, vsade, tak som nikdy nemal pocit ze to co povie partnerka je zakon a MUSI to tak byt - a vela krat sme zistili ze ona alebo ja sme sa mylili - nikto nieje dokonaly.
To by bolo take krasne keby to ze je zena niekoho partnerka zarucovala ze vsetko vie a vzdy hovori iba pravdu, problem je vsak ze nie vzdy to tak je a je normalne si overovat fakty. Robi sa to vsade vo svete, niekde sa dokonca robia 3 stranne testy, slepe testy a podobne.
Niektory ludia si uvedomuju ze su subjektivny a zaujaty a pretoze ich zaujimaju fakty tak sa snazia ziskat objektivny nazor a skutocne fakty.
Edit: A na letisti to niesu cidzi lidi, uz vsetkych poznam a tykam si s niektorymi a predstav si ze ma kontroluju aj tak!
Příspěvek upraven 25.03.25 v 16:47
@princess.consuela OK tak aby si mala priklad z „neobchodnych“ vztahov, tak co ak doslo v porodnici k zamene miminka? Nebol by to prvy a bohuzial ani posledny priklad. Spokojna?
Myslíš ten jeden zdokumentovaný případ? To je bezesporu důvod. Optikou této logiky bych mohla vyžadovat, aby mi manžel každý večer dal k projetí svůj mobil, protože x lidí tak odhalilo nevěru. Vážně parádní ukázka důvěry v láskyplném vztahu.
Naprosto souhlasím s @padesátník.
Takže už po milionté. Proč si ten test neudělal SÁM tajně? Proč si test neudělal hned, jak s tím oslovil zakladatelku? PROČ ji dva a půl měsíce deptal?
Když si jdeš na PČR ověřit to auto, taky je tam nejdřív více než 2 měsíce deptáš?
Ty jsi stejně jako její muž vůbec nepochopil, co je na celé věci nejhorší. Nejde už jen o samotný DNA test. Jde o pošlápání důvěry z jeho strany. Toho, že on jí nevěřil a ještě nechápe, jak jí tím ublížil. Své ženě chvíli po porodu… Ne někomu cizímu, koho v životě neviděl.
Však si mohl ověřit. Nikdo mu v tom nebránil. Ale proč to udělal tímto nejhorším způsobem?
Jak by Ti bylo, kdyby Tě partnerka obviňovala, že to dítě, co se před měsícem narodilo sousedce, je jistě Tvoje. A pořád by Tě tím deptala, však je Ti tak podobné… A Ty bys s tou sousedkou nikdy nic neměl, sotva bys ji pozdravil. A partnerka by si jela pořád svou… ![]()
@princess.consuela píše: Více
Ako som povedal partnerka nemusi moj mobil vyzadovat pretoze ma do neho plny pristup, vidi moj mobil rovnako ako ja jej. A prekvapim ta naposledy som sa na to pozeral asi pred tyzdnom kedy mi vyskocila nejaka podozriva notifikacia, inak ma to nezaujima, nemam potrebu jej mobil kazdy den vecer kontrolovat.
Nicmene ten JEDEN zdokumentovany pripad ktory pouzivas je z CZ kde ako vidis je test DNA povazovany za sproste slovo a dovod k tomu ze muz je pako a podobne, takze vzhladom k tomu ze pocet otestovanych miminiek je blizky nule tak pocet odhalenych pripadov (JEDEN) je alarmujuci. Keby zeny neboli take namyslene a vsevediace mozno by sa prislo na viac pripadov…
Nicmene vo svetovom meradle ten CZ pripad nebol prvy ani posledny.
To, že Ty evidentně žiješ ve vztahu bez důvěry, neznamená, že to tak mají/chtějí mít všichni, víš?