Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Adrianaa67 píše: Více
Tourettes syndrom. Dá se úspěšně léčit!
Emimino mě zase jednou odhlásilo, a při pokusu o opětovné přihlášení na EM z ntb, ze kterého sem chodím běžně, (prohlížeč Google chrom) mě systém hází místo přihlášení na novou registraci a píše mi to, že mě přesměrovává můj prohlížeč.
Pokud si přeji pokračovat, mám kliknout na tlačítko - zřejmě „další“, jiné tam není.
Když na ně kliknu, jsem znovu na registraci.
![]()
Přes Mozzilu se sem dostanu, ale považuji za zbytečnou životní komplikaci chodit na EM z jiného prohlížeče, než na všechny ostatní weby.
Můžete se na to podívat?
Díky.
Příspěvek upraven 27.01.25 v 17:14
@stinga minule to s těma reklamama trvalo snad dva týdny, než to opravili.
Tenkrát to blokovalo mobily, teď je to na noteboocich.
@sirikit Dobrý večer,
děkujeme za nahlášení. Předala jsem našemu IT týmu k řešení, brzy se Vám ozvou.
Klári ![]()
@mado píše: Více
no právě, já jsem myslela, že už je to vyřešené ![]()
Dobrý večer, tohle se zpravidla děje, když systém přihlašovací email nezná.
Není možné. že jste měla v emailu překlep? Koukám do Vašeho iDnes účtu a vše vypadá ok, není žádný důvod, abyste se nemohla přihlásit svým emailem a heslem z libovolného prohlížeče.
Předem díky za ověření,
Jitka
@admin píše: Více
Ne, do SZ Vám pošlu sérii fotografií, jak proces probíhá.
Nechci sem veřejně dávat fotografii se svým emailem.
Ale průběh je takový, že na stránce eMimina kliknu na tlačítko „Přihlásit“, točí se kolečko, naběhne účet iDnes s mým automaticky předvyplněným gmailem, ze kterého mě to dřív automaticky přihlásilo, zatímco teď mě systém rovnou hodí na stránku s registrací.
Možnost zadat přihlašovací email a heslo mi to vůbec nenabídne.
Fotodokumentace v SZ.
A tohle je taky dobré.
Odeslala jsem Vám slibenou soukromou zprávu s fotografiemi, je odeslaná, dosud nepřečtená, a systém EM mi (prohlížeč Mozilla) hlásí, že „Taková zpráva neexistuje“.
Přitom se na ni dívám, na nic jiného jsem neklikla, jde opakovaně otevřít z ntb i z mobilu.
Fakt to máte nějaké rozbité. ![]()
Příspěvek upraven 27.01.25 v 21:42
@admin
Nejsem si jistá, jestli moji SZ vidíte, nebo ne, takže pro jistotu přece jenom kopíruji sem.
Dobrý večer ještě jednou, posílám fotodokumentaci průběhu pokusu o přihlášení.
1. Jdu na jakoukoli stránku EM, kterou jsem opustila při předchozí návštěvě, vida, jsem odhlášená.
2. Kliknu na tlačítko „Přihlásit“, točí se kolečko, stránka zná můj gmail, ten se automaticky předvyplní, tak, jak to probíhalo mnohokrát předtím.
Po této obrazovce mě systém doteď vždycky rovnou přihlásil, aniž bych musela vyplňovat přihlašovací email a heslo.
Což by nebyl problém, obojí samozřejmě znám.
3. Hned po dotočení kolečka následuje stránka s možností registrace nového nicku, což samozřejmě nechci.
Předpokládám, že problém je v účtu iDnes a Google Chrom, Mozilla s mým Gmailem nepracuje.
Co s tím?
@mado píše: Více
To vypadá, že se prostě nechala doběhnout reklamní kampaň. Také řešení.
Děkujeme za zaslání podkladů
, problém vyřešen v SZ.
Ohledně hlášky „Taková zpráva neexistuje“ v SZ:
Jedná se o zobrazení navazující na úpravy citací v SZ. Váže se na citaci cizí zprávy do jiného emailu.
Děkujeme za nahlášení, hezký den
Jitka
Mám informaci týkající se nahlášeného reklamního formátu. Jedná se o standardní reklamní formát v nabídce Mafra.
Hlášení o chybě by se tak měla týkat zejména situací, kdy reklama nejde vypnout. Otravnost bohužel není chyba.
Nicméně - budeme řešit dál, zejména frekvenci zobrazování.
Děkujeme za pochopení,
Jitka
Děkujeme za nahlášení
Problém byl vyřešen, děkujeme za pozornost ![]()
Jitka
Dobrý den,
problém s fotogalerií byl vyřešen, fotky by nyní měly fungovat správně. Děkujeme za nahlášení ![]()
Hezký den,
Jitka